Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Πιο πιθανό ο Κούλης να χωρίσει τη Μαρέβα, παρά το Βαγγέλη.


Γράφει ο mitsos175

Το να την πατήσω δεν είναι ντροπή. Ούτε πάπας είμαι, για να διεκδικώ Αλάθητο, ούτε Παΐσιος να βλέπω το μέλλον. Αν και αυτός την πάτησε περισσότερο από όλους, όσον αφορά το Ξανθό Γένος. Το να με δουλέψει όμως ο Μαρινάκης το θεωρώ ξεφτίλα και μάλιστα τη χειρότερη. Γιατί ο Πρόεδρος της ΝΔ δεν μπορεί να κρυφτεί.

Προφανώς και παίζεται ένα σκληρό παρασκηνιακό παιχνίδι, με κύρια εμπλοκή της κυβέρνησης και φυσικά ο Μαρινάκης χρησιμοποιεί τα ΜΜΕ του για να κερδίσει.
Ο Μαρινάκης στηρίζει τη ΝΔ. Έχει δώσει τόσα χρήματα, θα αφήσει έτσι την επένδυσή του; Και η ερώτηση των πολλών εκατομμυρίων: Θα έδινε τόσα, αν δεν απόλυτα σίγουρος πως θα κερδίσει ακόμα περισσότερα;

Αυτό που είπαν τα ΜΜΕ του για τις συντάξεις είναι αληθινό πέρα ως πέρα. Οι συνταξιούχοι πρόκειται να χάσουν. Το είπαν για δυο λόγους:
Πρώτον η αλήθεια θα φανεί. Θα πάει ο συνταξιούχος στην Τράπεζα και θα δει τι αφήσανε. Όπως και να την πουν τα ΜΜΕ, η μείωση είναι μείωση. 
Τώρα να ευλογήσουμε λίγο τα γένια μας: Στο site μας πρώτοι είπαμε πως οι συντάξεις θα μειωθούν για την πλειοψηφία.

Δεν έχουμε το κληρονομικό χάρισμα, έχουμε όμως λογική και καλή πληροφόρηση. Όταν σου λέει ο Κούλης πως θα πάρει αόρατα και θα τα πληρώσει χρυσά, αμέσως αναρωτιέσαι που θα βρει τα φράγκα. Αφού δεν βρέχει ευρώ από τον ουρανό, αφού οι πλούσιοι παίρνουν, δεν δίνουν ποτέ (ίσως τίποτε παλιά σεντόνια), μαντέψτε ποιοι μένουν να πληρώσουν.

Ο δεύτερος λόγος είναι για να μην καρφωθεί. Οι φίλαθλοι έχουν εκπλαγεί με όσα τερατώδη έγιναν τις τελευταίες μέρες στο χώρο του αθλητισμού. Πίσω από όλα είναι ο Μαρινάκης. Αυτός ήθελε να πάρει πρωτάθλημα οπωσδήποτε φέτος ο Ολυμπιακός, για να δείξει έργο.
Φέτος δεν έχει “φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ”! Κι αν πάρει τίτλο ο ΠΑΟΚ, θα αρχίσει η γκρίνια από τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Όλη η ιστορία ήταν για να χάσει βαθμούς ο ΠΑΟΚ. Μην πούμε περισσότερα, για μένα όλες οι ΠΑΕ είναι συμμορίες. Και ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να τιμωρηθεί, για άλλους λόγους, και ο Ολυμπιακός και όλοι!

Δείχνει λοιπόν πως έτσι υπάρχει κόντρα. Καμία κόντρα με την κυβέρνηση δεν έχει ο Μαρινάκης. Έχει όμως ο οπαδός του Ολυμπιακού, που αναρωτιέται γιατί έγινε όλη αυτή η απίστευτη ξεφτίλα. Η παρέμβαση της κυβέρνησης στο ποδόσφαιρο. Γιατί ο Μαρινάκης, σε αντίθεση με τον πραγματικό φίλαθλο που Ολυμπιακού, έχει ανασφάλεια!
Κάθε γνήσιος οπαδός θεωρεί την ομάδα του καλύτερη. Επομένως γι' αυτόν δεν χρειάζονται πλάγια μέσα για να κερδίσει. Μπαίνουν οι παίχτες στον αγωνιστικό χώρο, αγωνίζονται με ψυχή και κερδίζουν. Ο οπαδός τους εμψυχώνει. Κι αν ακόμα χαθεί ένας αγώνας ή ένας τίτλος, η προσπάθεια συνεχίζεται, το ίδιο και η αγάπη προς την ομάδα.

Ο Μαρινάκης όμως, όπως ο Σαββίδης και οι άλλοι είναι πάνω από όλα, πρώτα από όλα, αφεντικά – επιχειρηματίες.
Ο κόσμος λοιπόν του Ολυμπιακού είναι δυσαρεστημένος. Έτσι ο Μαρινάκης παίζει τον τεθλιμμένο συγγενή του πεθαμένου ποδοσφαίρου που μέσα του όμως χαίρεται, γιατί θα κερδίσει την “κληρονομία”. Ξέρει τι γίνεται στο παρασκήνιο. Αυτός κι ο Μητσοτάκης είναι μαζί.
Πιο πιθανό ο Κούλης να χωρίσει τη Μαρέβα, παρά το Βαγγέλη.

Εκείνος φυσικά που την πάτησε είναι ο Ιβάν. Αυτός πράγματι, όταν βγήκε η ΝΔ, στήριξε το Μητσοτάκη. Αν δείτε το κανάλι του, θα το καταλάβετε αμέσως. Όμως πίσω από το Μητσοτάκη είναι ο Μαρινάκης. Τα συμφέροντά τους είναι αντίθετα. Βασικά ενδιαφέρονται να φάνε τα ίδια κομμάτια.

Με δεδομένο πως ο Κυριάκος είναι με το Βαγγέλη, του έχει τεράστια υποχρέωση, ο Ιβάν πιθανό να αρχίσει αυτός πόλεμο στη ΝΔ. Προς το παρόν τηρεί στάση αναμονής.

Και το σημαντικό: Πίσω από την κόντρα στο ποδόσφαιρο υπάρχουν τεράστια οικονομικά συμφέροντα. Από ΜΜΕ μέχρι δουλειές στο δημόσιο. Από πλοία μέχρι εταιρίες.

Αν δεν συνεχιστεί η κόντρα σημαίνει πως τα βρήκαν στη μοιρασιά. Αν αγριέψουν τα πράγματα, σημαίνει πως τρώγονται για τη λεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger