Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Συγκλονιστικές καταγγελίες για την εγκληματική πολιτική στον χώρο της υγείας, οι οποίες για τα καθεστωτικά ΜΜΕ είναι ανύπαρκτες


Αν και η απάντηση θεωρούμε ότι είναι αυτονόητη, ας διατυπώσουμε την ερώτηση. 
Ποια είναι τα κριτήρια με τα οποία οι αρχισυντάκτες των ραδιοτηλεοπτικών δελτίων ειδήσεων, αλλά και οι υπεύθυνοι ύλης των εφημερίδων, αξιολογούν τις ειδήσεις που θα προβάλλουν; 

Πριν δυο μέρες, σύντροφος στο μπλοκ μας προσπάθησε να διακωμωδήσει και να αναφερθεί με μαύρο χιούμορ, στο υπαρκτό ενδεχόμενο να χάσουν την ζωή τους κάποιοι ασθενείς, λόγω της υποστελέχωσης νοσηλευτικού προσωπικού που υπάρχει στις δομές δημόσιας υγείας. 
Τώρα πληροφορούμαστε ότι γι' αυτόν τον λόγο, το υπουργείο Υγείας, βάζει λουκέτο σε πολλές απ' αυτές.

Την ίδια στιγμή, ο Κωνσταντίνος  Λουράντος -ένα άτομο που καμιά αντιπολιτευτική διάθεση δεν έχει αφού σαν Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής εκλέχτηκε με το υποστηριζόμενο από την Ν.Δ., ψηφοδέλτιο- υπογράφει μια ανακοίνωση με συγκλονιστικές καταγγελίες.  
 Μας λέει ότι "Η κατάσταση με τις ελλείψεις φαρμάκων το τελευταίο διάστημα έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Αρχίζει και δημιουργείται κίνδυνος και για την υγεία των πολιτών".

Εδώ δεν απαιτείται να έχει κανείς πολιτικό κριτήριο για να αντιληφθεί ότι βρισκόμαστε αντιμέτωπη και στον χώρο της υγείας με μια κυριολεκτικά εγκληματική πολιτική.
Το να "θάβονται" απ' όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ τέτοιες καίριες ειδήσεις δεν υποδηλώνει μόνο την αφερεγγυότητα και αναξιοπιστία τους. Δείχνει επίσης και την διατεταγμένη αποστολή που έχουν αναλάβει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger