Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020

Σκόπελος πέστε τους ότι στα νησιά των βορείων Σποράδων δεν είμαστε μαλάκες πρέπει να το καταλάβουνε

Κάθε χρόνο αυτή την εποχή Κάνουν αίτηση στο υπουργείο και ζητάνε τη γραμμή διάφορες εταιρείες έτσι και φέτος η εταιρεία που διαχειρίζεται το πλοίο mega Jet ζήτησε να μπει στη γραμμή Βόλος βόρειες  Σποράδες Μαντούδι Δηλαδή τη γραμμή που κάνει το πλοίο Πρωτεύς και είναι

Στο 6% η αύξηση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τα κέρδη των εφοπλιστών


Στο 6% της τιμής φτάνει η αύξηση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια στην οποία προχώρησαν ορισμένες από τις μεγαλύτερες ακτοπλοϊκές εταιρείες της χώρας από χθες Τετάρτη 8 Γενάρη, με τις ευλογίες της κυβέρνησης.

Ενίσχυση με Νικ. Προβιά

Το Δ.Σ της Αγίας Άννας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 28χρονου  ποδοσφαιριστή Νίκου Προβιά από τον Α.Σ.Β Μαγνησιακό. Ύστερα από  12 σεζόν στην ομάδα του Μαγνησιακού , με μοναδικό διάλειμμα τη σεζόν 2009-10 που αγωνίστηκε με τον Ρήγα Φεραίο στην Δ’ Εθνική,  ο Νίκος με την εμπειρία,  το πάθος και το ήθος του θα ενισχύσει την ομάδα και θα αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για τους νεότερους ποδοσφαιριστές.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑΑπό τον Δήμο Σκοπέλου ανακοινώνεται ότι ήδη έχει ξεκινήσει ο εντοπισμός
των εγκαταλελειμμένων οχημάτων (αυτοκινήτων, δικύκλων κλπ) που
βρίσκονται σε δημόσιους χώρους.

Για να θεωρηθεί ένα όχημα εγκαταλειμμένο θα πρέπει να πληροί τις
παρακάτω προϋποθέσεις (Π.Δ. 116/5-3-2004):
α) Να εγκαταλείπεται σε δημόσιους, δημοτικούς ή κοινοτικούς δρόμους
στους οποίους απαγορεύεται η στάθμευση για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο
από 30 ημέρες.

Ρόζα Λούξεμπουργκ, Καρλ Λίμπκνεχτ. Αθάνατοι! (101 χρόνια απ' την δολοφονία τους)


Σήμερα συμπληρώνονται 101 χρόνια από τη δολοφονία της Ρόζα Λούξεμπουργκ και του Καρλ Λίμπκνεχτ, ηγετών του νεοσύστατου Κομμουνιστικού Κόμματος Γερμανίας και εξεχουσών μορφών του παγκόσμιου επαναστατικού προλεταριακού κινήματος.

Εχοντας συντρίψει την εξέγερση των βερολινέζων εργατών, με τη βοήθεια των αποβρασμάτων των «Φράικορπς», προγόνων των ναζιστικών Ταγμάτων Εφόδου, η γερμανική σοσιαλδημοκρατία, ηγέτιδα της αστικής αντεπανάστασης, έβαψε τα χέρια της στο αίμα των δυο επαναστατών ηγετών, που τους δολοφόνησαν εν ψυχρώ αποθηριωμένοι στρατιωτικοί.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου