Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ΤΗΣ ΝΑΡΚΗΣΑπό τον Δήμο Σκοπέλου, έχει γίνει γνωστό ότι σε απόσταση 50 μέτρων από την ακτή της παραλίας του Λουτρακίου, υπάρχει βυθισμένη μια νάρκη, απόρροια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Η απομάκρυνση της ήταν μια προεκλογική υπόσχεση που είχε δοθεί από τον συνδυασμό μας, σε μια συνάντηση που είχε γίνει στο καφέ «Πυξίδα» στη Γλώσσα.

Παρουσίαση του προγράμματος τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Την Τρίτη 21 Ιανουαρίου στις 18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του προγράμματος τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Θεσσαλίας για το 2020.

Προεκλογικά και μετεκλογικά


Γράφει ο mitsos175

Πριν τις εκλογές“Καμία μόνιμη παραμονή προσφύγων και μεταναστών στα ακριτικά νησιά”
Γιατί δήθεν έκαναν φθορές κλπ κλπ. Συστηματική καλλιέργεια ρατσισμού, φόβου, καχυποψίας. Με ψέματα και υποσχέσεις χωρίς αντίκρυσμα.
Κάποιοι βλάκες με περικεφαλαία τον πίστεψαν!

Μετά τις εκλογές“Προκειμένου το σχέδιο της κυβέρνησης να μπορέσει να υλοποιηθεί, είναι απαραίτητη η κατασκευή των κλειστών κέντρων”.

Το σχέδιο της κυβέρνησης είναι να φυλακίσει περισσότερους αθώους πρόσφυγες. Έλα όμως που κάπου θα γίνουν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, οι φυλακές. Και οι δεξιοί δεν θέλουν πρόσφυγες κοντά τους!
Έτσι ο Μηταράκης θέρισε τους καρπούς του φασισμού, που ο ίδιος έσπειρε!

Ειδικεύονται στα fake news


Γράφει ο mitsos175

Καθίκια ρατσιστές, εθνίκια του κερατά και φασίστες σατανιστές είναι εκτός από αδίστακτοι και άσχετοι. Βλάκες με περικεφαλαία.

Κάθε μέρα κάποια κουταμάρα θα πουν για να κατηγορήσουν τους άμοιρους πρόσφυγες. Έχουν άδικο σε όλες τις περιπτώσεις. Λένε ψέματα κατ' εξακολούθηση.
Οι ιστοσελίδες που ασχολούνται με το να αποκαλύπτουν fake news είναι γεμάτες από τα ελεεινά και ηλίθια ψέματα των ακροδεξιών.

Οικογένεια που αγωνίζεται να τα βγάλει πέρα με 200 ευρώ

Η κυβερνηση_Μητσοτακη δείχνει στην κοινωνία το αυθεντικό της πρόσωπο. Με προκλητικό κυνισμό αδιαφορεί για τους δανειολήπτες που αποδεδειγμένα αδυνατούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, αποδίδοντάς τους μάλιστα την αποκλειστική ευθύνη. Ντροπή.

Ε, δεν θα μας "ευνουχίσετε" την επαναστατική δράση του Δ.Σ.Ε κύριοι του ΚΚΕ - Με αφορμή την κατάληψη της Νάουσας που έγινε σαν σήμερα το 1949 από τον Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας.


Του Γ.Γ.

Για μας η επαναστατική παράδοση δεν ενσωματώνεται σαν μουσειακό είδος σε μια στρατηγική και τακτική υποταγής και σεβασμού της αστικής νομιμότητας και των θεσμών του συστήματος.
Την ανακαλούμε στην μνήμη μας προσδοκώντας και παλεύοντας για να ρθει η στιγμή που θα σταματήσουν να μιλάνε τα στόματα και θα αναλάβουν να κελαηδάνε τα στόμια των όπλων, γιατί τότε μόνο θα έχει ουσιαστικό πρόβλημα το αστικό καθεστώς.

Οπως λένε και κάποιοι "κολλημένοι" -όμως εγώ- οι οποίοι ασπάζονται τον Μαρξ: "Οι κομουνιστές δεν καταδέχονται να κρύψουν τις απόψεις τους και τις βλέψεις τους. Δηλώνουν, λοιπόν, ανοιχτά ότι ο σκοπός τους μπορεί να επιτευχθεί μόνο με τη βίαιη ανατροπή της σημερινής καθεστηκυίας τάξης".
Και η "βίαιη ανατροπή" δεν γίνεται με διαδηλώσεις -παρελάσεις (και "κλάμα" αν δεχθείς την κρατική καταστολή).
Πόσο μάλλον όταν συνειδητά πας να απονευρώσεις τις πιο λαμπρές σελίδες της τρίχρονης εποποιίας του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας,

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου