Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2020

Οι 11 του Μάσιμο Καρέρα για τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα


Live Streaming ΠΑΟΚ-ΑΕΚ-PAOK Saloniki - AEK Athens

Πνίγηκαν και δεν θα συντελέσουν στην "αλλοίωση της χώρας" οχτώ παιδάκια και τρεις ενήλικοι πρόσφυγες κ. Γεωργιάδη.


Aλλα οχτώ παιδάκια και τρεις ενήλικες πνίγηκαν, όταν ανατράπηκε η λέμβος στην οποία επέβαιναν, στα ανοικτά των δυτικών ακτών της Τουρκίας, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, επικαλούμενο πηγές της τουρκικής ακτοφυλακής στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Σύμφωνα με την ίδια είδηση άλλοι οκτώ πρόσφυγες και μετανάστες διασώθηκαν από το ναυάγιο σε θαλάσσια περιοχή κοντά στην τουρκική πόλη Τσεσμέ, απέναντι από τη Χίο.

20 χρόνια από τον θάνατο του ασυμβίβαστου κομμουνιστή, αγωνιστή, Γιώργου Γράψα


Μας εμφανίζουν σαν φανατικούς αιρετικούς κάποιας «ιδεολογικής καθαρότητας» και μας χρεώνουν μια δογματική προσκόλληση σε ένα παλιό, καλό ΚΚΕ, της δεκαετίας του ‘30. Λάθος πόρτα χτύπησαν. Εμείς μένουμε πιστοί κυρίως στο μέλλον, σε ένα Κομμουνιστικό Κόμμα στο ύψος των αναγκών της δεκαετίας του ‘90. 
Από την πολυκύμαντη ιστορία του ΚΚΕ κρατάμε  και εμπνεόμαστε από τις καλύτερες εκτινάξεις του που άνοιξαν νέους ορίζοντες στο λαϊκό μας κίνημα, στον ελληνικό πολιτισμό, τις νέες γενιές. Αλλά και θέλουμε να συμβάλουμε ώστε να τινάξει το αριστερό κίνημα από πάνω του τη σκόνη που κουβαλάει: τα στοιχεία του συμβιβασμού με τον παλιό κόσμο, τη διάλυση των ταξικών στόχων σε εθνικοενωτικές σούπες, την ατολμία τις στιγμές που παίζονται τα πάντα, τη θεωρητική φτώχεια και τις αντιδημοκρατικές πραχτικές.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου