Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2020

Πρωθυπουργός Μητσοτάκης: 'Ασχετος, ανόητος ή συνεργός απατεώνων;;;


Στα απόνερα της επίσκεψης Μητσοτάκη στην Αμερική αναφέρεται το κύριο άρθρο της ομογενειακής εφημερίδα "Καλάμι".
"Κάτι δεν πάει καλά με τον πρωθυπουργό", επισημαίνει η εφημερίδα και αναρωτιέται αν ο Κούλης είναι "Ασχετος, ανόητος ή συνεργός απατεώνων".

"Απίστευτα πράγματα, έξω από λογική, συνέβηκαν στις δύο επισκέψεις του πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη στις ΗΠΑ το τελευταίο τετράμηνο. Ειδικά σε ότι αφορά την Ομογένεια και την πρόσφατη επίσκεψή του (5-8 Ιανουαρίου '20).

Επιδέξιος Πώλος.


Γράφει ο mitsos175

Του Πατούλη ο πισινός είναι μέγας και τρανός.
Θέλει θρόνο να καθίσει, μα αν κλάσει, θα βρομίσει!

“Είστε μίζεροι - αθέοι, είμαστε νοικοκυραίοι”.
Τι κι αν κλέβουνε σωρό, ζούμε με 200 ευρώ!

Μόνο είκοσι χιλιάδες θα κοστίζει φουκαράδες,
η καρέκλα η καλή, που είναι ολόχρυσο θρονί.

Τι είναι άλλωστε τα ευρώ, μπρος σε τέτοιο πισινό;
Πλήρωνε πλέμπα κι εσύ, “Φαγητό”; - Σ' άλλη ζωή!

100 κοινωνικά μερίσματα ρε σεις. Τζάμπα πράμα ο θρόνος“Μόλις” είκοσι χιλιάδες για να κάτσει ο πρώτος κώλος της Περιφέρειας!

Μοιράζουν ακριβές λιμουζίνες, μπόνους και αστρονομικές αμοιβές στα στελέχη της ΔΕΗ για να πάψουμε "να είμαστε η τελευταία σοβιετική Δημοκρατία" σύμφωνα με τον αρμόδιο υπουργό Κ. Χατζηδάκη


Καθεστώς "ελεύθερης αγοράς" έχουμε, οπότε λογικό είναι να υπάρχουν Golden Boys στο ΔΣ ΟΤΕ με μισθούς 1.650.000€ τον χρόνο και απλούς εργαζόμενους να αμείβονται με 650 ευρώ τον μήνα.

"Ελεύθερη αγορά" έχουμε οπότε η πολυήμερη απεργιακή κινητοποίηση τους -βρίσκεται στην τρίτη βδομάδα της- να έχει εξαφανιστεί από την ειδησεογραφία αφού ΟΤΕ και COSMOTE "ταΐζουν" με 120.000.000 ευρώ κάθε χρόνο τα ΜΜΕ με τα διαφημιστικά τους πακέτα.

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ Ε/Γ-Ο/Γ ΠΡΩΤΕΥΣ


Το όνομα της γλάστρας.


Γράφει ο mitsos175

Κούλης! Και πρωθυπουργός και Πρόεδρος Δημοπρασίας! Δυο σε ένα.

Απόλυτα πετυχημένο ήταν το πείραμα του Έλληνα πρωθυπουργού να παραστήσει τη γλάστρα στο Λευκό Οίκο.
Η Πρώτη κυρία ήθελε φίκο. Ο Κούλης όμως έκανε την ίδια δουλειά δείχνοντας τη χρησιμότητα του.

Ο Τραμπάκουλας μίλαγε μόνος του. Κάποιος οικολόγος είπε “ρίξτε λίγο νερό στη γλάστρα δίπλα στον Πρόεδρο. Φαίνεται χάλια”. Η αλήθεια είναι πως ένα μπουγέλο το χρειάζονταν ο “καταλληλότερος”.

Μάλλον προπονείται για Παυλόπουλος. Θα κάνει την έκπληξη ανακοινώνοντας πως θα γίνει η νέα γλάστρα του Προεδρικού! Διότι τι άλλο μπορεί να σημαίνει η απόλυτη σιωπή και ακινησία του Έλληνα Πρωθυπουργού;

Κάποιοι βέβαια θα πουν πως το έκανε γιατί μίλαγε το μεγάλο αφεντικό. Σα νεοσύλλεκτος που τον διατάζει στρατηγός. Τόσο ψαρωμένος. “Ακίνητος γκάβακα”! Και προσοχή! Προσοχή μην του ξεφύγει καμιά λέξη και δεν εκτελέσει σωστά τις διαταγές. Θα τον φάει η μαρμάγκα!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου