Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Το πάθος για διορισμούς είναι ισχυρότερο από όλους τους Θεούς.


Γράφει ο mitsos175

Το πάθος για διορισμούς είναι ισχυρότερο από όλους τους Θεούς. Αυτό ισχύει για κάθε δεξιό νούμερο, που δεν έχει το Θεό του.

Τα γαλάζια γίδια έχουν πάθει παράκρουση. Από τη μια βρίζουν, όσους γελούν με τα χάλια των παπάδων και την κατάρρευση της Θεοκρατίας στην Ελλάδα, από την άλλη χειροκροτούν την απόφαση του Μητσοτάκη να κλείσει για πρώτη φορά μετά από αιώνες Χριστιανικούς Ναούς!
Σχιζοφρένεια ή υποκρισία; Αν έχουν πολλαπλές προσωπικότητες κινδυνεύουν με πρόστιμο καθώς “οι δύο πρέπει να είναι σε απόσταση”.

Κατανοώ την πίκρα τους. Αλλά δεν τους λυπάμαι.
Προτείνω, αν πράγματι θέλουν να ανοίξουν οι ναοί, αν είναι τόσο θεούσες όσο λένε, να φορέσουν τις περικεφαλαίες από τα Συλλαλητήρια και να πάνε να Κοινωνήσουνε. Να μην ξαναπούν όμως “μένουμε σπίτι” αλλά “μένουμε στο ναό”. Και να μείνουν εκεί όσο διαρκέσει η καραντίνα. Για λεπτομέρειες (φαΐ μπάνιο κλπ) ας φροντίσουν οι παπάδες. Μπορεί να γίνει και κάποιο θαύμα.

Εγώ, ως άθεος Κομμουνιστής, ρίχνω μια πρόταση, για να δουν όλοι πως δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους πιστούς: Να πούμε σε όλους τους Διεθνείς Οργανισμούς να βγάλουν προστατευόμενο είδος τους Χριστιανούς στην Ελλάδα. Έχουν κυριολεκτικά εξαφανιστεί! Πιο σπάνιοι κι από μπουκάλι με αντισηπτικό ή χειρουργική μάσκα.

Φυσικά δεν πονάνε μόνο για το δούλεμα, όσον αφορά την καπηλεία της θρησκείας. Οι περικεφαλαίες από τα συλλαλητήρια έχουν μπει βαθιά μέσα στον εθνικιστικό τους πισινό. Τι να σου κάνει το χαρτί υγείας; Θέλουν επειγόντως βαζελίνη.

Ας χειροκροτήσουν το βράδυ το υποτιθέμενο Βέτο που θα έβαζε η κυβέρνηση Μητσοτάκη στο ΝΑΤΟ. Ας παραδεχτούν τουλάχιστο, όσοι μας διαβάζουν, πως τους τα λέγαμε από τότε που ξεβρακώνονταν στα φασιστικά καρναβάλια. Ίσως ο τύπος με την σαγιονάρα και τον κώλο έξω να είχε προφητικό χάρισμα. Να έδειχνε σε όλους αυτούς, πως πρέπει να είναι προετοιμασμένοι, όταν ο Μητσοτάκης θα γίνονταν κυβέρνηση.

Πως τους φαίνεται τώρα η Συμφωνία; Πονάνε, αλλά τους αρέσει!
Γαλάζια μηρυκαστικά, δεν φταίμε εμείς, αν πιαστήκατε κορόιδο. Ούτε Εκκλησίες κλείσαμε, ούτε είπαμε ψέματα ποτέ. Γελάμε με τα χάλια σας. Με αυτά που κάνει η κυβέρνηση σας. Και βέβαια με σας, που αναιρείτε όλα όσα έχετε πει πριν.

Φαντάζομαι πως αισθάνεστε. Δεν είναι και λίγο να σας αδειάζει έτσι ο αρχηγός σας. Να σας βάζει να λέτε και μετά να ξελέτε, να σας γελοιοποιεί στα μάτια των αντιπάλων. Ρόμπες γίνατε. Γαλάζιες, ξεκούμπωτες, ρόμπες. Κυρία Ράπτη μου, εξαιρετική η κωλοτούμπα σας. Σας βάζω δέκα με τόνο!
Είστε πιστοί νεογιδοκράτες; Πηγαίνετε Εκκλησία! Αλλά να μείνετε εκεί, μην κολλήσετε κάναν άλλο.

Θέλετε πόλεμο με τους γείτονες; Δε νομίζω πως το εννοείτε. Αν μάλιστα κρίνω από τα κωλόχαρτα, που πήρατε για ένα μικρόβιο, ξέρω τι θα κάνετε στο πρώτο μπαμ. Θα λακίσετε! Όποτε βγάλτε το σκασμό!

Δεν έχουν αξιοπρέπεια οι δεξιοί. Αν το ΚΚΕ έκανε παρόμοια τούμπα σε βασικά θέματα, θα είχε γίνει χαμός! Θα ήταν χίλια κομμάτια! Αλλά τους νεοδημοκράτες τους ενώνει η μάσα. Να φάνε θέλουν.
Και βέβαια τα αφεντικά της Νέας Δικτατορίας τους ξέρουν καλά. Τους οπαδούς τους, τους έχουν εντελώς χεσμένους. Τους θεωρούν πιόνια.

Όταν λοιπόν, καλή μου μπλε μαϊμουδίτσα, σε βάζει ο εκπαιδευτής σου, να χορεύεις στα πανηγύρια, μην τα βάζεις με μας που γελάμε.

Περαστικά σας. Συνεχίστε να μας διασκεδάζετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger