Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Οργιάζουν οι μαυραγορίτες με την ανοχή του επίσημου κράτους! - Tεστ κορονοιού, με κόστος παραγωγής 2 ευρώ, το πουλάνε 310!


'
Τέτοια χρυσή εποχή για τους μαυραγορίτης μόνο όταν η χώρα μας βρισκόταν υπό την κατοχή των στρατιωτικών δυνάμεων έχει ξαναϋπάρξει.

Κανονικά θα έπρεπε να είναι αδιανόητα τα όσα παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες. Εδώ πια δεν μιλάμε για "νόμους της αγοράς" που θα έλεγε ένας φιλελές. Σήμερα έχουμε ένα φανερό πάρτι απατεώνων, εντελώς απροκάλυπτο, με έναν αρμόδιο υπουργό που αρκείται να δηλώνει ότι "δεν είναι ώρα για αρπαχτές"!

Χτες βγαίνει επίσημα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων και κάνει μια απίστευτη καταγγελία: "Η αισχροκέρδεια δεν έχει όρια!!! Μάσκες υψηλής προστασίας που τα Νοσοκομεία προμηθεύονταν από 0,40 έως 0,80 λεπτά του ευρώ τώρα τις αγοράζουν 21 ευρώ. 52 φορές πάνω". Αντίδραση καμιά!
Σήμερα ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου κάνει ανάρτηση στον λογαριασμό του στο twitter με την οποία μας γνωστοποιεί ότι γερμανική εταιρεία - μια από τις πολλές που φτιάχνουν πλέον τεστ κορονοιού- ανακοίνωσε ότι το κόστος παραγωγής είναι 2 ευρώ. Την ίδια στιγμή τα ιδιωτικά μαγαζιά που έχουν οι έμποροι υγείας  κοστολογούν το τεστ, από 275 μέχρι 310 ευρώ!

Και εδώ πια μιλάμε για μαυραγορίτες με ταμπέλα και μητρώο που ληστεύουν τον κόσμο νόμιμα!
Η αγανάκτηση σε φτάνει στο σημείο να μην μπορείς να γράψεις αυτά που σκέπτεσαι γιατί θα βρεθείς κατηγορούμενος για παρότρυνση σε βία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger