Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Αυτοί αναβάθμισαν το επίπεδο της Γκεμπελικής προπαγάνδας!


Είναι κάποιες φορές που ασυναίσθητα αναρωτιόμαστε αν το "βίτσιο" μας να παρακολουθούμε καθημερινά την πολιτική επικαιρότητα για να ενημερώνουμε το αρχείο μας, μας έχει οδηγήσει στο να καταντήσουμε μαζοχιστές χωρίς να το καταλάβουμε.

Κοιτάξτε τώρα ένα τωρινό παράδειγμα. Γίνεται σήμερα συζήτηση στην βουλή για τα εργασιακά  την κυβέρνηση αναλαμβάνει να υπερασπίσει απέναντι στις επικρίσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο υπουργός Αδωνις Γεωργιάδης.
Παρουσιάζεται λάβρα φιλοεργατικός με χαρακτηριστική την απίθανη κορώνα του -η οποία έδωσε τίτλους σε ειδησεογραφικές ιστοστοσελίδες: “Όποιος εργοδότης πειράξει εργαζόμενο θα μείνει μόνος. Δεν φαντάζομαι ότι υπάρχει κάποιος τόσο ανόητος που να κάνει απολύσεις αυτή την περίοδο".

Και το λέει αυτό πότε; Την ίσια μέρα που φιλοκυβερνητικές ιστοσελίδες, όπως τα parapolitika.gr των Μαρινάκη - Κουρτάκη αναδημοσιεύουν τα στοιχεία που έδωσε το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, σύμφωνα με τα οποία 250.000 περίπου επιχειρήσεις έχουν κάνει, μέχρι τώρα, αναστολή της σύμβασης εργασίας για τους εργαζομένους τους.

Δηλαδή τώρα πραγματικά τί να σχολιάσεις; Πώς μπορεί να λέει τόσο απίστευτες παπαριές ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ και μάλιστα με τόση φυσικότητα. Λέτε στην σχολή του να διδάσκει στους μαθητές του, πώς μπορεί να λένε τα μεγαλύτερα ψέματα, με την απόλυτη φυσικότητα; Δεν το πιστεύουμε. Αλλο είναι το αντικείμενο της σχολής του όμως μας έγραφε πριν ο σύντροφος Σ.Λ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger