Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Κρεμάλα για τους προδότες!


Γράφει ο mitsos175

Χουάν Γουαϊδό: Αδίστακτο κάθαρμα, τσιράκι ιμπεριαλιστών, λακές πλούσιων μαφιόζων, αποτυχημένος πραξικοπηματίας, απατεώνας, δολοφόνος και προδότης. 
Επίσης φίλος του Κούλη, συνεργάτης τρομοκρατών κι εμπόρων ναρκωτικών. Ακόμη άχρηστος βλάκας, τιποτένιο παράσιτο και κομπλέξαρα του κερατά. Με δυο λόγια νεοφιλελέ φασίστας.

Ο Μητσοτάκης μάλλον δεν του έφερε τύχη. Τι “έκπληξη”! Ο λαός της Βενεζουέλας ματαίωσε τα ύπουλα σχέδια της CIA στα οποία η μαριονέτα Γουαϊδό θα γίνονταν ο πρόεδρος που θα ξεπουλούσε τη Βενεζουέλα και το φυσικό της πλούτο στις Αμερικανικές Πολυεθνικές.

Ο τύπος είναι μεγάλο παλιοτόμαρο. Όλο αυτό τον καιρό μετά την αποτυχία του πραξικοπήματος (στην ουσία του Εμφυλίου) βρίσκονταν στις ΗΠΑ και παρακαλούσε για ξένη στρατιωτική επέμβαση στη χώρα του! Τόσο “πατριώτης”!

Αφού όμως δεν έγινε επέμβαση χάρη στους Κινέζους και τους Ρώσους, το καθίκι ήταν πρώτης τάξεως αφορμή να επιβληθούν κυρώσεις στη Βενεζουέλα, που ουσιαστικά θέτουν ολόκληρη τη χώρα σε κατάσταση παρατεταμένης πολιορκίας. Τα αποτελέσματα είναι δυστυχώς πολύ άσχημα.
Όμως ο κόσμος στη Βενεζουέλα γνωρίζει ποιος φταίει. Δεν θα υποκύψει σε εκβιασμούς. Κι ο Μαδούρο είναι πιο ισχυρός παρά ποτέ.

Το κτήνος λοιπόν, που λέγεται Γουαϊδό, αποφάσισε να επιστρέψει στη Βενεζουέλα.
Αν ήμουν στη θέση του Μαδούρο θα τον βούταγα και θα τον κρέμαγα κατευθείαν στο αεροδρόμιο. Κι ας έλεγαν οι Αμερικάνοι ό,τι ήθελαν.
Θα έδινα μήνυμα πως τα τσιράκια των ξένων έχουν κακό τέλος. Χιλιάδες πέθαναν εξ αιτίας της ματαιοδοξίας του Γουαϊδό, ενώ ολόκληρη χώρα υποφέρει. Ο Μαδούρο δεν το έκανε προφανώς φοβούμενος την αντίδραση των ΗΠΑ. Κακώς!

Ο κόσμος όμως συγκεντρώθηκε στο αεροδρόμιο, για να εκφράσει τα συναισθήματά του. Η υποδοχή ήταν πραγματικά θερμή. Πιο θερμή κι από ότι αν πήγαινε ο Μητσοτάκης στην Τούμπα σε αγώνα του ΠΑΟΚ. “Τιμή και δόξα στον Τέρη το Χρυσό κλπ κλπ”

Δεν θα σας πω τίποτε άλλο, σας λέω μόνο πως έφυγε σαν το Βορίδη μόλις είδε τους οπαδούς του ΠΑΟΚΚατουρημένος, κι όχι από τη χαρά του. “Προδότη”, “δολοφόνε”, κι άλλα τέτοια “κολακευτικά”, ακόμα και στα Αγγλικά, για να μην έχουν αμφιβολία οι δημοσιογράφοι των ΗΠΑ.

Μην νομίσουν πως τον περίμεναν τόσοι, γιατί τον υποστήριζαν. Να τον πηδήξουν θέλανε.

Δεν μπορώ να πω, πως δεν το χάρηκα. Μου άρεσε πολύ η προσφορά διαφόρων “δώρων” που πετούσαν στον προδότη. Ό,τι είχαν ευχαρίστηση κι ό,τι βρήκαν πρόχειρο. Ήταν μια όμορφη στιγμή “καλωσορίσματος”.

Το μόνο που έχω να πω είναι μακάρι να τιμωρηθούν κι εδώ κάποτε οι προδότες, που μας ξεπούλησαν και μας χρεοκόπησαν. Που συνεχίζουν το πλιάτσικο εις βάρος μας.
Οι διάφοροι Γουαϊδό, όσοι έχουν την ίδια ιδεολογία της λεηλασίας, του κέρδους εις βάρος όλων των υπολοίπων.

Κάποτε το παλιοτόμαρο είχε πει να πάει ο Τσίπρας να ζήσει στη Βενεζουέλα με Πρόεδρο το Μαδούρο. Το σίγουρο είναι πως οι περισσότεροι στη Βενεζουέλα προτιμούν το Μαδούρο παρά ένα κτήνος σαν αυτόν.
Την άποψη μας για το Μαδούρο την ξέρετε. Δεν υπάρχει ανθρώπινος καπιταλισμός, όπως δεν υπάρχει χορτοφάγος καρχαρίας.

Ως Κομμουνιστής θα πρότεινα ένα άμεσο Λαϊκό Δικαστήριο για το φερέφωνο των Αμερικανών. Και μια ωραία κρεμάλα αμέσως μετά.
Κι αν κάποιοι έχουν αντίρρηση για τη θανατική ποινή, τους θυμίζω πως ψυχή είχαν και τα θύματα του πραξικοπήματος, που οργάνωσε η CIA κι εκτέλεσε ο Γουαϊδό.
Πως ένας λαός λιμοκτονεί, γιατί θέλει να κρατήσει ο ίδιος το πετρέλαιο που παράγει η χώρα του! Και τέλος πως πρέπει επιτέλους να δώσουμε μια απάντηση σε κάθε χουντικό, που θέλει να μας κάτσει στο σβέρκο.

Μια κρεμάλα για τους προδότες, ώστε να τη δουν κάποιοι, να παραδειγματιστούν, μπας και μαζέψουν λίγο τα ξερά τους από τις τσέπες μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger