Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Διαφημιστές


Τρία κυβερνητικά πρωτοκλασάτα στελέχη, τρεις ισάξιοι "διαφημιστές". Η διαφορά είναι ότι μόνο ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αδωνις Γεωργιάδης δεν έχει πρόβλημα να παραδεχθεί δημόσια ότι πληρώνεται για τα προϊόντα που διαφημίζει.

Ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Κωστής Χατζηδάκης που διαφημίζει την ανταγωνιστική  προς την ΔΕΗ, Protergia και ο πρωθυπουργός που τίμησε με την παρουσία του και την χαιρετιστήρια  την τελετή παραλαβής των νέων αεροπλάνων της Aegean το έκαναν μόνο γιατί θέλουν να δηλώσουν την προσήλωση τους στην "ιδιωτική πρωτοβουλία" και στους "επενδυτές".

Δεν φανταζόμαστε να είστε κάποιοι/ες κακόπιστοι/ες και να θεωρείτε ότι τα κυβερνητικά στελέχη εξοφλούν γραμμάτια; Δηλαδή Protergia και Aegean να είναι κάποιες από τις μεγάλες εταιρείες που ενισχύουν με τεράστια ποσά τα "μαύρα ταμεία" της Νέας Δημοκρατίας για να καλύπτει τα έξοδα της -σαν χρεοκοπημένο κόμμα που είναι- και τις προεκλογικές της εκστρατείες.
Αυτές είναι "πονηρές σκέψεις" διεστραμμένων εγκεφάλων, που αμφιβάλλουν ότι τα μεγάλα κόμματα δεν λειτουργούν με πλήρη διαφάνεια στα οικονομικά τους.
Αυτή είναι και εκτίμηση της ελληνικής δικαιοσύνης που απέρριψε μετά βδελυγμίας την άθλια συκοφαντία ότι Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ είχαν χρηματοδοτηθεί από μυστικούς λογαριασμούς της Ζήμενς με 200 εκατ. μάρκα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger