Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018

Συνάντηση της Υφυπουργού Εσωτερικών, κ. Μ. Χρυσοβελώνη, με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμο στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών


.
 
Συνάντηση με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο είχε η Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Μ.Χρυσοβελώνη, στην έδρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.
Επρόκειτο για προγραμματισμένη συνάντηση της Υφυπουργού με τον Προκαθήμενο της Εκκλησίας της Ελλάδος, η πρώτη από την ανάληψη των καθηκόντων της κ. Χρυσοβελώνη, κατά την οποία αντάλλαξαν σκέψεις για θέματα κοινού ενδιαφέροντος, πρωτίστως κοινωνικού  χαρακτήρα.

Η ΠΟΕΔΗΝ «ακτινογραφεί» τα Κέντρα Υγείας στη Μαγνησία

Και η ΔΕΗ ... φοβέρα θέλει. - Μια λαϊκή νίκη στην Πάτρα με μπροστάρηδες τον δήμαρχο και το Ε.Κ της πόλης.


Για άλλη μια φορά αισθανόμαστε την ανάγκη να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στον δήμαρχο της Πάτρας Κώστα Πελετίδη, αλλά και στην διοίκηση του Εργατικού Κέντρου της πόλης. Για άλλη μια φορά μας έδειξαν ότι η δυναμική παρουσία του λαϊκού παράγοντα μπορεί να ανατρέψει βάρβαρες αντικοινωνικές πολιτικές.

Σαν σήμερα γεννιέται ο Ι.Β. Στάλιν - Ο Βασίλης Ραφαηλίδης για τον Στάλιν


Του Γ. Γ.

«Μεγαλοφυής, ακλόνητος στρατηλάτης, η πιο επιφανής, επιβεβλημένη, αξιοσέβαστη προσωπικότητα, άνθρωπος ασυνήθιστης ενέργειας, πολύ μορφωμένος, πριν απ’ όλα κατείχε σε μεγάλο βαθμό το αίσθημα του χιούμορ και του σαρκασμού, η επιρροή του στους ανθρώπους ήταν ακαταμάχητη, διακατεχόταν από βαθιά, απαλλαγμένης από κάθε πανικό, λογικής και συνετής σοφίας. Ηταν ο άνθρωπος ο οποίος εκμηδένισε τον εχθρό του με την βοήθεια του εχθρού του. Μάλιστα ανάγκασε κι εμάς, που μας ονόμαζε ιμπεριαλιστές, να πολεμήσουμε εναντίον των ιμπεριαλιστών. Οχι, ό,τι και να λένε γι’ αυτόν η ιστορία και οι λαοί τέτοιους ανθρώπους δεν τους ξεχνούν».

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου