Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

Και η ΔΕΗ ... φοβέρα θέλει. - Μια λαϊκή νίκη στην Πάτρα με μπροστάρηδες τον δήμαρχο και το Ε.Κ της πόλης.


Για άλλη μια φορά αισθανόμαστε την ανάγκη να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στον δήμαρχο της Πάτρας Κώστα Πελετίδη, αλλά και στην διοίκηση του Εργατικού Κέντρου της πόλης. Για άλλη μια φορά μας έδειξαν ότι η δυναμική παρουσία του λαϊκού παράγοντα μπορεί να ανατρέψει βάρβαρες αντικοινωνικές πολιτικές.

Και συγκεκριμένα όπως μας γνωστοποιεί ο ιστότοπος tempo24 σήμερα η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Πάτρας με την συνδρομή της αυτοδιοικητικής αρχής οργάνωσαν κινητοποιήσεις, απαιτώντας από τους υπευθύνους της τοπικής ΔΕΗ να επανασυνδέσουν το ρεύμα σε όσους Πατρινούς αποδεδειγμένα δεν είχαν την δυνατότητα να πληρώσουν τα υπέρογκα τιμολόγια της επιχείρησης, και βρέθηκαν να ζουν στο σκοτάδι.

Με την συμπαράσταση πλήθος κόσμου που είχε συγκεντρωθεί, η αντιπροσωπεία του Ε.Κ και ο δήμαρχος Κ. Πελετίδης συναντήθηκαν με τους υπευθύνους της Περιφερειακής Διεύθυνσης της ΔΕΗ, απαιτώντας την άμεση επανασύνδεση του ρεύματος σε φτωχά νοικοκυριά τα οποία είχαν ανεξόφλητους λογαριασμούς.

Και η δυναμική τους κινητοποίηση έφερε αποτελέσματα αφού σύμφωνα με την πηγή που αναφέραμε καταρτίστηκε σχετικός κατάλογος πολιτών (περίπου 20 άτομα) και μετά από μερικές ώρες η ΔΕΗ επανασύνδεσε το ρεύμα, που τους είχε κόψει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger