Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Ξεκινούν οι επιστροφές φόρου εισοδήματος και ΦΠΑ, για ποσά έως 10.000 ευρώ

Σε εφαρμογή τίθεται από την η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων η διάταξη του άρθρου 36 του νέου νόμου 4569/2018, που προβλέπει την άμεση καταβολή επιστροφών φόρου εισοδήματος και ΦΠΑ, για ποσά έως 10.000 ευρώ ανά δικαιούχο και ανά φορολογία.
Η διάταξη αφορά σε υποθέσεις επιστροφών που εκκρεμούσαν προς έλεγχο την 11η Οκτωβρίου 2018 και κοινοποιήθηκε στις 29 Οκτωβρίου 2018, σε όλες τις Δ.Ο.Υ. και τα Ελεγκτικά Κέντρα της χώρας με την υπ’ αριθμόν ΠΟΛ. 1202 /29-10-2018  εγκύκλιο της Α.Α.Δ.Ε.

Από Δευτέρα 5 Νοεμβρίου η θεώρηση δελτίων μετακίνησης ΑμεΑ

Από το Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου ανακοινώθηκε ότι βάσει της εγκυκλίου του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας, από την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018 αρχίζει η θεώρηση των δελτίων μετακίνησης ΑΜΕΑ για το έτος 2018.
Η θεώρηση των δελτίων γίνεται στα ΚΕΠ του Νομού και στη Δ/νση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας.
Παρακαλούνται οι δικαιούχοι των δελτίων να απευθυνθούν έγκαιρα στις αρμόδιες Υπηρεσίες του Νομού για την ανανέωση ή έκδοση των Δελτίων.

Λήξη του αγώνα. Η ΑΕΚ παίρνει τη νίκη με 0-4 και σφραγίζει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας…

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Λάρισας…


Αλλαγές στο νυχτερινό τιμολόγιο της ΔΕΗ από αύριο – Με 2 ωράρια για τους οικιακούς πελάτες

Σε εφαρμογή μπαίνει το νυχτερινό οικιακό τιμολόγιο της ΔΕΗ της χειμερινής περιόδου 2018-2019 από την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου. Θα παραμείνει σε ισχύ έως τις 30 Απριλίου και οι ώρες έναρξης και λήξης του, όπως ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ, είναι οι εξής:

Μεγάλο πρόβλημα και στην Σκόπελο αντιμετωπίζουν οι υποψήφιοι οδηγοί

Στον «πάγο» 400 υποψήφιοι οδηγοί από τη Μαγνησία

Σήμερα κλείνει ένας μήνας από την αποχή των εξεταστών στο μηχανολογικό της Μαγνησίας και 400 διπλώματα δεν έχουν εκδοθεί καθώς δεν έχουν γίνει εξετάσεις. Την Παρασκευή αναμένεται να δοθεί παράταση στην αποχή των εξεταστών που είναι απλήρωτοι από τον Μαϊο για την παροχή του ειδικού έργου και οι ιδιοκτήτες των σχολών οδηγών βρίσκονται σε απόγνωση καθώς δεν εργάζονται.

Δείτε εδώ ο γνωστός χοντρέμπορος φρούτων και λαχανικόν Γιάννης Κοντοκωστας (ο παραγωγός) έτοιμος να ταξιδέψει προκείμενου να διάλεξη τα καλύτερα και ποιο φρέσκα φρούτα & λαχανικά για την πελατεία του στην Σκόπελο

χθες το βράδυ επέστρεψε και σήμερα το μεγαλύτερο κατάστημα μανάβικο στης βόρειες Σποράδες θα είναι πλήρες από φρέσκα φρούτα και λαχανικά μπορείτε να το επισκεφτείτε μπορείτε και με ένα τηλέφωνο να σας τα φέρουν στο σπίτι στο 2424024272




Μεγάλο εταιρικό σκάνδαλο με εμπλοκή στελεχών της Jumbo και της Εθνικής

Μεγάλο εταιρικό σκάνδαλο με εμπλοκή στελεχών της Jumbo και της ΕθνικήςΝέο σοβαρό εταιρικό σκάνδαλο με εμπλοκή κορυφαίων στελεχών της Jumbo και της Εθνικής Τράπεζας έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Διαπιστώθηκε σωρεία παρατυπιών και παραβιάσεων που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων «σπάσιμο» των capital contols, αλλά και ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Πρόκειται για υπόθεση πολλών εκατομμυρίων ευρώ και είναι χαρακτηριστικό της σοβαρότητας της υπόθεσης ότι εκτός από την Τράπεζα της Ελλάδος, έρευνες πραγματοποιεί και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Διακομιδή ασθενούς

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, βραδινές ώρες χθες από το λιμένα Αλονήσου στο λιμένα Βόλου, με το  Ε/Π-Τ/Ρ ''ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ'' Ν.Π. 10001,  64χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑ vs ΑΕΚ live streaming, Kύπελλο Ελλάδας

Τα ξύλινα παραδοσιακά σκάφη της Ελλάδας σύντομα θα «σώζονται» από τη διάλυση

Η οριστικοποίηση των λεπτομερειών για τη διάσωση των ξύλινων παραδοσιακών σκαφών συζητήθηκε σε διυπουργική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Αντιφασιστική Διαδήλωση Πέμπτη 1/11 6μμ Ν. Ηράκλειο - Οι φασίστες της Χρυσής Αυγής δεν είναι θύματα Είναι απεργοσπάστες – τραμπούκοι – δολοφόνοι


Πέντε χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τα Τάγματα Εφόδου της Χρυσής Αυγής και οι ναζί συνεχίζουν να προκαλούν.  Ο κρατικός μηχανισμός της αστυνομίας, των δικαστηρίων, των καναλαρχών δίνουν τεχνητές ανάσες στο ναζιστικό μόρφωμα. Θέλουν να στήσουν μια μεγάλη ακροδεξιά παράταξη και να προωθήσουν στην κεντρική πολιτική σκηνή την ατζέντα του εθνικισμού και του ρατσισμού. Η φιέστα που θέλουν να στήσουν στα παλιά γραφεία τους εκεί που εκτελέσθηκαν δύο μέλη της ένοπλης περιφρούρησης τους δεν μπορεί να μένει αναπάντητη.

Έλεγες:

Image result for Στέργιος Βαλιούλης
- Δεν πιστεύουμε στην ξέθωρη συνέχεια,
στο παραμύθι της ζωής πέρ’ απ’ τον τάφο.
Αν όμως θύελλες κι αγέρηδες ζυγιάσουν το χαμό μας
για την αγάπη της ζωής,
χαλάλι...
Στ’ άδεια μου χέρια
τους Ισπανούς του Αλκαζάρ,
τους Ρώσους χωρικούς και τους εργάτες της Πετρούπολης,
τους Τούρκους που τραγούδησε ο Χικμέτ,
του Σπάρτακου, του Εύνου, του Αριστόνικου,
του Ρήγα, του Χριστού
τ’ ασκέρια,
τους προδομένους όλων των καιρών
κρατώ.

                                        Στέργιος Βαλιούλης

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

ΣΟΚ λουκέτο Το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας,

Αποτέλεσμα εικόνας για Εθνικής ΤράπεζαΣτις 22 Νοεμβρίου κλείνει ένα ακόμη τραπεζικό υποκατάστημα στον νομό Μαγνησίας. Το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, που σύμφωνα με κεντρική απόφαση βάζει λουκέτο στις 22 Νοεμβρίου, είναι το τέταρτο τραπεζικό υποκατάστημα στον νομό που κλείνει μέσα σε λιγότερο από

Δάνεια – εξπρές έως 25.000 ευρώ για μικρομεσαίους

Ανάσα ρευστότητας για τους μικροεπιχειρηματίες με διαδικασίες- εξπρές δίνει νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομίας που κατατίθεται πιθανότατα την ερχόμενη εβδομάδα στη Βουλή και προβλέπει τη δυνατότητα δανειοδότησής τους με ποσά 20.000- 25.000 ευρώ.

Τουρισμός: Τουρ οπερέιτορ και online κρατήσεις αλλάζουν τις ισορροπίες

Κερδισμένο το Ιόνιο από την ενίσχυση της παρουσίας του γερμανικού τουρ οπερέιτορ FTI στην Ελλάδα το 2019. Προς το τόξο Τουρκία-Αίγυπτος μετατοπίζεται το ενδιαφέρον τουρ οπερέιτορ και ταξιδιωτών για το 2019. Με όπλο τις online κρατήσεις τελευταίας στιγμής, η αντεπίθεση της Τουρκίας.

ΕΚΤΑΚΤΟ Αυτοκίνητο έκανε βουτιά μέσα στο λιμάνι της

Αναστάτωση επικράτησε το πρωί της Τρίτης στο λιμάνι της Σούδας όταν ένα αυτοκίνητο έκανε «βουτιά» δίπλα ακριβώς από το σημείο που είχε αγκυροβολήσει το πλοίο «Έλυρος».

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Εγγόνια κατηγορούνται ότι σκότωσαν τη Σκοπελίτισα γιαγιά τους για μία… τηλεόραση - Μια συγκλονιστική δικαστική ιστορία

Τα δύο εγγόνια κατηγορούνται ότι έβαψαν τα χέρια τους με το αίμα της 69χρονης γιαγιάς τους για μία… τηλεόραση.
Σε λίγες μέρες θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη, επιμένοντας ο καθένας στην αθωότητά του. Την αλήθεια καλείται να βρει το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου, ενώπιον του οποίου θα οδηγηθούν τα δύο εγγόνια της 69χρονης προκειμένου να λογοδοτήσουν για την άγρια δολοφονία της ηλικιωμένης γυναίκας, μέσα στο σπίτι της, στη Ρόδο, στις 3 Νοεμβρίου του 2014.

Λέμε αν.... - Αφελή ερωτήματα για τον θάνατο Κατσίφα


Του Γ. Γ.

Ας υποθέσουμε ότι:

➤ Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας που έχασε την ζωή του από σφαίρες των Αλβανών μπάτσων δεν ήταν "πατριώτης" και στην σελίδα του στο facebook δεν ονειρευόταν την ανασύσταση της εγκληματικής οργάνωσης Μ.Α.Β.Η.
Αντί γ' αυτό ήταν επαναστάτης κομμουνιστής και κοσμούσε την διαδικτυακή του παρουσία με εικόνες του Τσε και σφυροδρέπανα.

Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας για την συζήτηση της επερώτησής της για τις βάσεις των ΗΠΑ σε Λάρισα, Βόλο και σε όλη τη χώρα


Αποτέλεσμα εικόνας για Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας
Στην χθεσινή (29/10/18) συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας, συζητήθηκε επερώτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης, για την στάση της Περιφερειακής Αρχής και του Περιφερειακού Συμβουλίου, απέναντι στην εγκατάσταση πολεμικών βάσεων των ΗΠΑ σε Λάρισα, Βόλο και γενικότερα στην εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.
Παρουσιάζοντας την επερώτηση, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας, Τάσος Τσιαπλές υπογράμμισε, ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, έχοντας διακηρυγμένο στόχο την “γεωστρατηγική αναβάθμιση της Ελλάδας”, δηλαδή των συμφερόντων των ελληνικών επιχειρηματικών ομίλων στα Βαλκάνια, στο Αιγαίο, στην Ν/Α Μεσόγειο και αλλού, εμπλέκει τη χώρα μας όλο και περισσότερο στους επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και Ε.Ε.

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Ο φακός του skopelos-news έπιασε τον καλύτερο Μάστορα των βορείων Σποράδων έτοιμο να αναχώρηση για τον Βόλο από το Λουτράκι !!!

Η φώτο της ημέρας από το Λουτράκι Γλώσσα Σκοπέλου


LIVE: Ολυμπιακός - Απόλλων Σμύρνης live streaming



ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός Live Streaming

Χρυσή Μούντζα στην ΥΕΝΕΡΤ που έδωσε βήμα δήθεν "πατριωτικής" υποκρισίας στους νοσταλγούς του Μουσολίνι. έχει πάτο ο κατήφορος ; για να κοπεί κανα ψηφαλάκι από τον αντίπαλο ξεπλένετε πάλι τους νεοναζί ;


 

Νεκρή καρέτα-καρέτα

Μία θαλάσσια χελώνα του είδους καρέτα-καρέτα εντοπίστηκε νεκρή από τη Λιμενική Αρχή Βόλου στην περιοχή Αλυκές Βόλου.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.

Παράπονα για τα πρατήρια υγρών καυσίμων στην Σκόπελο

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΙΝΟΙΛ
αναγνώστης μας κατάγγειλε ότι εχτές το μεσημέρι πολλοί οδηγοί έψαχναν να βάλουν καύσιμα άλλα δυστυχώς και τα 4 πρατήρια ήταν κλειστά και όπως μας αναφέρει δεν θα έπρεπε να είναι 1 ανοιχτό ?

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Οι 11 του Μαρίνου Ουζουνίδη για το ματς με την Άρη


τότε χίτες σήμερα χρυσαυγίτες


Δήλωση του δημάρχου για την 28η Οκτωβρίου

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, για την 28η Οκτωβρίου, αναφέρει:  
«Η 28η Οκτωβρίου 1940 και τα γεγονότα που ακολούθησαν αποτελούν πηγή αγωνιστικής έμπνευσης και εξαγωγής ιστορικών διδαγμάτων. Αποτίουμε φόρο τιμής στο λαό και την νεολαία της πόλης μας που πρώτη δέχτηκε την αεροπορική επιδρομή των Ιταλών φασιστών, στους αγωνιστές και στις αγωνίστριες που συμμετείχαν στον αγώνα, που διώχθηκαν, φυλακίστηκαν, έδωσαν την ζωή τους για το δίκιο και τη λευτεριά του λαού μας.

28 ΟΚΤΩΒΡΗ ΠΡΙΝ ΚΑΜΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΒΡΗΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ!



Live Streaming το ΑΕΚ - Άρης

Το μέλλον ξεκίνησε & προδιαγράφεται λαμπρό!

Τότε ταγματασφαλίτες, τώρα χρυσαυγίτες, όπλο το συστήματος είναι οι φασίστες...

Να τον χαίρεστε τον φασίστα σας metaxas


Προσάραξη Φ/Γ -Ο/Γ πλοίου

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΟ ΡΟ ΡΟ ΝΕΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ !!!
    Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Θήρας, πρωινές ώρες σήμερα,  για περιστατικό προσάραξης του Φ/Γ-Ο/Γ “ΝΕΑΡΧΟΣ” Ν.Π. 12368, στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά νησίδας Νέας Καμένης Θήρας, με δεκατρείς (13) ημεδαπούς μέλη πληρώματος, πέντε ημεδαπούς (05) επιβάτες και πέντε (05) βυτιοφόρα οχήματα.  

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Αλλάζει η ώρα τα ξημερώματα της Κυριακής

Αλλάζει η ώρα τα ξημερώματα της Κυριακής Τα ξημερώματα της Κυριακής οι δείκτες των ρολογιών θα γυρίσουν μία ώρα πίσω, καθώς περνάμε και επισήμως στη χειμερινή ώρα. Έτσι στις 04.00 π.μ. θα πρέπει τα ρολόγια να γυρίσουν μία ώρα πίσω, δηλαδή στις 03.00 π.μ.

 Η φετινή αλλαγή συνοδεύεται από μεγάλη σύγχυση κυρίως λόγω της πρότασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να ανασταλεί οριστικώς η εναλλαγή ανάμεσα σε θερινή και χειμερινή ώρα. Ωστόσο, οι ευρωπαϊκές χώρες έχουν περιθώριο μέχρι τον Απρίλιο του 2019 για να αποφασίσουν την πορεία που θα ακολουθήσουν σχετικά με το μέτρο.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΊΔΗΣΗ επιτέλους πρόσωπο που αξίζει για δήμαρχος στην Σκόπελο!!!


όπως μάθαμε σήμερα νέος ωραίος και εργαζόμενος σε ιδιωτικές επιχείρισης χωρίς κομματόσκυλα που νοιάζονται για τα προσωπικά τους συμφέροντα θα κατέβει για δήμαρχος όλου του νησιού εμείς

Διακομιδές ασθενών

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, βραδινές ώρες χθες και πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης: 
63χρονου από το λιμένα ν. Αλόννησου στο λιμένα Βόλου, με το Ε/Π-Τ/Ρ ''ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ'' Ν.Π. 10001 και 
28χρονου από το λιμένα ν. Πάρου στο λιμένα ν. Μυκόνου, με το Τ/Ρ-Ε/Π ''ΕΡΙΘΕΛΓΗ Ι'' Ν.Π. 8745.

Σαν Σήμερα το 1991 έχασε τη ζωή του o Πυροσβέστης Γκαντίνας Γεώργιος, ύστερα από πρόσκρουση λεωφορείου στο πυροσβεστικό όχημα, την ώρα που επιχειρούσε κατάσβεση πυρκαγιάς. Είχε γεννηθεί το 1956 στα Τρίκαλα και υπηρέτησε στις Π.Υ. Ρόδου, Πειραιώς,Τρικάλων.

Το συγκλονιστικό κείμενο μιας 16χρονης μαθήτριας: «Η Ελλάδα πονάει. Τα παιδιά της πονάνε, καταλαβαίνεις;»

Αυτό το κείμενο είναι γραμμένο από μία Ελληνίδα 16χρονη μαθήτρια. Αυτό το κείμενο είναι ένα δυνατό χαστούκι στις συνειδήσεις των προοδευτικών της Παγκοσμιοποίησης. Αυτό το κείμενο είναι ένας κόμπος στο στομάχι, αφού σκιαγραφεί την κατάντια της Ελλάδος των 8 ετών της κρίσης, που την ίδια στιγμή που τα Ελληνόπουλα δεν έχουν να φάνε, το Ανθελληνικό κράτος τρέφει και επιδοτεί τους λαθρομετανάστες!

Μήνυμα της Υφυπουργού Εσωτερικών κ. Μ. Χρυσοβελώνη για την επέτειο του «Όχι» της 28ης Οκτωβρίου 1940

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο«Η 28η Οκτωβρίου είναι ημέρα τιμής, διδακτικής μνήμης και εορτής. Τιμούμε την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων του 1940 που όλοι μαζί, αποφάσισαν να δώσουν ακόμη και την ζωή τους, προκειμένου να διατηρήσουν την εθνική τους αξιοπρέπεια. Έτσι, με το «Έπος του 40΄», αλλά και αργότερα με την Εθνική Αντίσταση μας κληροδότησαν διδακτικό παράδειγμα για το καθήκον που έχουμε έναντι της πατρίδας, αλλά και εναντίον του φασισμού.

Ε, λοιπόν δεν είμαστε όλοι ίδιοι κι όμοιοι. Εμείς είμαστε απόγονοι ανταρτών, κάποιοι άλλοι είναι απόγονοι ταγματασφαλιτών. κουκουλοφόρων, συνεργατών των ναζιστικών δυνάμεων.


Του Γ. Γ.

Φυσικά αύριο θα έχουμε στον ιστότοπο μας αναλυτικό αφιέρωμα για την 28 Οκτωβρίου.

Δεν αντισταθήκαμε όμως στον πειρασμό -βλέποντας το πρωτοσέλιδο με το οποίο κυκλοφορεί η φυλλάδα "Βραδυνή" - να μην προσπαθήσουμε, έστω με την ελάχιστη παρεμβασιμότητα που μπορεί να έχει τούτο το διαδικτυακό μετερίζι να μην αντισταθούμε σε τέτοια παραχάραξη που επιχειρείται της νεώτερης ιστορίας μας.

Περί αριστείας, ανδραγαθίας, εορταστικών προγραμμάτων και άλλων πομφολύγων

Της Αλεξίας Καπραβέλου, Φιλολόγου, M.Ed., Δ/ντριας Λυκείου

Στην περίπτωση του κλειστού και απομονωμένου τόπου περισσεύει κάθε  
πικρία για τις ματαιώσεις της ζωής, που επιφέρει κακία, φθόνο για τον  
επιτυχημένο συνάνθρωπο, συντηρητισμό από την έλλειψη ουσιαστικής  
επαφής -πέραν των συναλλαγών- με τον Άλλο, τον διαφορετικό ως προς τη  
φυλή, γεωγραφική καταγωγή και εθνότητα, κοινωνική προέλευση, (μη  
κυρίαρχη) ιδεολογία, θρησκευτικές πεποιθήσεις, νοοτροπία, τρόπο ζωής.  
Η ημιμάθεια, που διαποτίζει ούτως ή άλλως όλη την ελληνική συντηρητική  
-υποκριτική και καιροσκοπική, καλύτερα- κοινωνία εντείνεται στα μικρά  
μέρη, αν κάποιος δεν έχει βγει ‘έξω’ και ‘παραέξω’. Παράδειγμα  
αποτελεί η απαίτηση κάποιων επηρμένων ‘μονόφθαλμων’ για επιφανειακές  
επιβραβεύσεις που λίγη σημασία έχουν για τη ζωή του νέου.
Powered By Blogger