Κυριακή, 5 Αυγούστου 2018

Το "λογικό" και το "παράλογο" της κ. Αλεξίας Μπακογιάννη - Με αφορμή τους ισχυρισμούς της για την μεταγωγή του Δ. Κουφοντίνα.Του Γ.Γ.

Οταν πριν αρκετά χρόνια οι συντελεστές της σατιρικής τηλεοπτικής εκπομπής "Ελληνοφρένεια" είχαν κάνει ένα ευρηματικό βιντεάκι, το οποίο αναφερόταν στο ότι για δεκαετίες το Μητσοτακέικο συντηρείται πλουσιοπάροχα από τον ιδρώτα που εργαζόμενου ελληνικού λαού, είχαν παραλείψει σ' αυτό να συμπεριλάβουν και την κόρη της Ντόρας Μπακογιάννη, Αλεξία.
(Προφανώς δεν είχε πάρει τότε διαστάσεις ο βίος και η πολιτεία της).

Πιθανόν, γιατί και η ίδια με την δημόσια συμπεριφορά της φρόντιζε να κρατάει χαμηλούς τόνους και και να μην προκαλεί.
Ομως, τώρα δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και της βγήκε το Μητσοτακέικο. Σχολιάζοντας, λοιπόν, την μεταγωγή του Δημήτρη Κουφοντίνα απ' τον Κορυδαλλό στις αγροτικές φυλακές της Κασσαβέτειας μας είπε: "Κι εγώ έχω ένα αίτημα στον Τσίπρα, να μου φέρει πίσω τον πατέρα μου, αλλά δεν μπορεί". 
(Αλλη, δηλαδή, μια πολιτική καραμπινάτη εκμετάλλευση, του θανάτου του Παύλου Μπακογιάννη -απ' αυτές που συνηθίζει χρόνια τώρα η οικογένεια των "αρίστων").

Αν δεν υπουργοποιηθεί ο Κουφοντίνας μην περιμένουμε χαΐρι.


Γράφει ο mitsos175.

Δυο δράματα, ένα του Πουτσίνι κι ένα του Τσίπρα. Μόνο που στην Ελληνική οπερέτα οι νεκροί είναι πολλοί περισσότεροι. Κι η πλοκή μεγαλύτερη: Στην αρχή της εβδομάδας η παραίτηση είναι δειλία. Στο τέλος γίνεται γενναιότητα. 
Τι ανατροπή! Θυμίζει τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ στο Μνημόνιο και το Δημοψήφισμα. Η σχιζοφρένειατους είναι επικίνδυνη και χρίζει άμεσης θεραπείας. 

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου