Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018

H Ηριάννα και ο Περικλής εκτός φυλακής. Για τον καφκικό εφιάλτη που πέρασαν μένοντας ένα χρόνο φυλακή δεν ευθύνεται κανένας;


Παρά την αχαρακτήριστη στάση της εισαγγελέως της έδρας Αναστασίας Μασούρα, (είναι η ίδια δικαστική λειτουργός) που πρότεινε αθώωση του Πλεύρη για το βιβλίο του "Οι Εβραίοι-όλη η αλήθεια", το 2007, ο οποίος κατηγορούνταν για ρατσισμό, προώθηση φυλετικού μίσους κλπ), το κατηγορητήριο που αντιμετώπιζαν Ηριάννα και Περικλής ήταν τόσο διάτρητο που για τους δικαστές του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων ήταν μονόδρομος να το απορρίψουν και να αθωώσουν τους  δυο νεολαίους.

Διακομιδή ασθενούς

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Κουκουναριών Σκιάθου στο λιμένα Βόλου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΡΩΣΟΣ” Ν.Σ. 158, 85χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης. 

28 Ιουνίου του 1979: Η βουλή επικυρώνει τη συνθήκη ένταξης της χώρας μας στην ΕΟΚ

Ηταν σαν σήμερα 28/06/1979 όταν η ελληνική βουλή με πολύ μεγάλη πλειοψηφία επικυρώνει τη συνθήκη ένταξης της χώρας μας στην ΕΟΚ.

Εκτός από τους 93 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και του ΚΚΕ που απέχουν από την ψηφοφορία και τρεις βουλευτές που δηλώνουν «παρών», οι υπόλοιποι 193 που πήραν μέρος στην ψηφοφορία (Νέα Δημοκρατία, ΚΟΔΗΣΟ, ΕΔΗΚ, ΕΔΑ, ΚΚΕ εσωτερικού, ανεξάρτητοι), την υπερψηφίζουν επιδιδόμενοι σε μια άκρατη προπαγάνδα για τα «χρυσά κουτάλια» με τα οποία θα έτρωγε ο λαός λόγω της ένταξης της Ελλάδας στην ΕΟΚ, για την μεγάλη ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας που έρχεται να τα σχετικά.

Ας κάνουμε μια ιστορική αναδρομή.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου