Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Δύο νέα δρομολόγια για τη Seajets με το Aqua Blue

Αποτέλεσμα εικόνας για Δύο νέα δρομολόγια για τη Seajets με το Aqua BlueΑπό τις 29 Ιουνίου, η εταιρία ενώνει τη Θεσσαλονίκη με το Ηράκλειο και τη Μακεδονία με την Κρήτη, καθώς κάθε Τρίτη και Παρασκευή στις 17.00, το πλήρως ανανεωμένο Aqua Blue βάζει πλώρη από τη Θεσσαλονίκη προς τη Σκιάθο και τις Κυκλάδες (Άνδρο-Σύρο-Τήνο-Μύκονο-Πάρο-Νάξο-Σαντορίνη), με τελικό προορισμό το Ηράκλειο της Κρήτης. Κάθε Τετάρτη και Σάββατο στις 21.30 από το Ηράκλειο Κρήτης για Κυκλάδες και Σκιάθο, με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη.


Παράλληλα, από τις 9 Ιουλίου, η Seajets, ανοίγει και έναν ακόμη δρόμο προς το Αιγαίο στη νύφη του Θερμαϊκού με ένα δρομολόγιο που θα ενώνει τη Θεσσαλονίκη με τις Σποράδεςκαι συγκεκριμένα με τη Σκιάθο, τη Σκόπελο και την Αλόννησο και θα εκτελείται κάθε Δευτέρα πρωί και ώρα 8.00, με επιστροφή από Αλόννησο στις 15.45, Σκόπελο στις 16.45 και Σκιάθο στις 17.30 και τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Στις κρατήσεις εισιτήριων από όλα τα λιμάνια αναχώρησης προς όλους τους προορισμούς, η Seajets προσφέρει και έκπτωση 30% όταν εκδίδεται μετ’ επιστροφής εισιτήριο (round trip).

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε και ένα βίντεο του Aqua Bluehttps://www.youtube.com/watch?v=IogUU8G9Tfk  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger