Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2017

“Η πρώτη κρίση του 2018 στον πλανήτη θα γίνει στην Κύπρο”!


O χάρτης αποτυπώνει τις ΑΟΖ σύμφωνα με τα ελληνοτουρκικά συμφέροντα

"Μια πιθανή κρίση υδρογονανθράκων είναι ένα εξαιρετικό εγχώριο πολιτικό ζήτημα που όλες οι κυβερνήσεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να εδραιώσουν την εθνικιστική βάση στήριξης τους".

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και η ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ σχεδόν καθημερινά αποκαλύπτουν την ουσία του ιμπεριαλιστικού ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού και της σύγκρουσης μεταξύ του Τουρκικού κράτους και του επιθετικού-πολεμικού άξονα των κρατών Ελλάδας-Ισραήλ-Αιγύπτου-Κύπρου.

Στις ανακοινώσεις μας αποκαλύπτουμε το μέγεθος της συμμετοχής των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στους πολεμικούς σχεδιασμούς αλλά και στις επιχειρήσεις που βουτούν τους λαούς στο αίμα και στη προσφυγιά.

Kαμένο Φαγητό: 1 Τρόπος Να Το Σώσετε, 3 Να Το Αποφύγετε

Η θερμοκρασία ήταν πολύ μεγάλη και τελικά το ωραίο χοιρινό ρολό σας κατέληξε... μαύρο. Τι κάνουμε τώρα; Για κάποια φαγητά, όπως τα γλασαρισμένα παϊδάκια στο barbecue, κάτι τέτοιο μπορεί να αποβεί και σε καλό, για τα περισσότερα φαγητά όμως οι 
επιλογές σας είναι αρκετά περιορισμένες. Ένα κόλπο που έκαναν οι γιαγιάδες μας αν τους καιγόταν το φαγητό, ώστε να μην το πετάξουν, ήταν να καλύπτουν το σκεύος με μια βρεγμένη πετσέτα με καυτό νερό, μέχρι αυτή να κρυώσει. Έτσι κατάφερναν να «τραβήξουν» την καπνισμένη, καμένη γεύση από το φαγητό σε μεγάλο βαθμό. Για να αποφύγετε όμως να βρεθείτε σε αυτή τη θέση, ακολουθήστε αυτούς τους 3 κανόνες: Δώστε μεγάλη προσοχή στη θερμοκρασία και τον χρόνο που θα ψήσετε το φαγητό

Μην το αφήσετε καθόλου από τα μάτια σας όσο ψήνεται Επενδύστε σε μια καλή κατσαρόλα, τηγάνι ή ταψί από χυτοσίδηρο ή βαρύτερο υλικό, υψηλής ποιότητας, ώστε να αντέξει την θερμότητα

Ήθελαν και usb στο πρωθυπουργικό Gulfstream!

Gulfstream VTo χλιδάτο Gulfstream της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ήταν έτοιμο να ανέβει όλα τα σκαλοπάτια της πολυτέλειας. Ευτυχώς τελευταία στιγμή μπήκε φρένο.
Πριν από λίγες ημέρες γράφαμε για τις περικοπές που έγιναν στα «service» του πρωθυπουργικού Gulfstream «κόβοντας» περίπου 1 εκ. ευρώ.

Απειλή και πρόκληση

Οπως όλα δείχνουν, τη δεύτερη βδομάδα του Γενάρη η κυβέρνηση θα καταθέσει στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο με τα αντιλαϊκά προαπαιτούμενα της τρίτης «αξιολόγησης». Σε αυτά περιλαμβάνονται η διάταξη για την παρεμπόδιση της απεργίας καθώς και άλλα μέτρα ενάντια σε εργαζόμενους, συνταξιούχους και αυτοαπασχολούμενους. Περιλαμβάνεται επίσης η μεταφορά στο ΤΑΙΠΕΔ μιας νέας παρτίδας από πρώην ΔΕΚΟ.

Ενστάσεις για τους ενάλιους αρχαιολογικούς χώρους


Ενστάσεις πάνω στο θέμα της δημιουργίας επισκέψιμων ενάλιων αρχαιολογικών χώρων στην Αλόννησο και το Δυτικό Παγασητικό εκφράζει η Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία – Ανταρσία για την Ανατροπή. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η αριστερή παρέμβαση, κάνει λόγο  για «τα πρώτα βήματα, μιας μεθόδευσης που προωθεί το μοίρασμα της θάλασσας και του αιγιαλού σε επενδυτικά κτήματα», ενώ τονίζει ότι το βασικό νομοθετικό πλαίσιο  «ανοίγει διάπλατα η πόρτα για παραχωρήσεις θαλάσσιων κτημάτων, επιβολή νέων απαγορεύσεων στην πρόσβαση τόσο στη θάλασσα όσο και στον πλούτο της από επαγγελματίες αλιείς και από την κοινωνική πλειοψηφία».

Κοινή πλεύση των ξενοδόχων των Σποράδων


Συντονισμένες δράσεις για την τουριστική προβολή των νησιών των Βορείων Σποράδων, είναι το κοινό αίτημα των προέδρων των κατά τόπους ξενοδοχειακών ενώσεων, το οποίο έθεσαν υπόψη της αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέας Κολυνδρίνη.
Οι πρόεδροι των Ενώσεων Ξενοδόχων Σκιάθου Αλέξανδρος Ευσταθίου, Σκοπέλου Μαίρη Διαμάντη και Αλοννήσου Ζωή Τσίτσα συναντήθηκαν χθες με την αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη και τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Θεσσαλίας για την ΠΕ Σποράδων Νικόλαο Πλωμαρίτη.

Άνοιξαν το πορτοφόλι οι τουρίστες, όμως η αγωνία των εσόδων παραμένει

Η αύξηση της μέσης δαπάνης ανά ταξίδι, των χρημάτων δηλαδή που ξοδεύουν οι ξένοι τουρίστες κατά την παραμονή τους στην Ελλάδα, ήταν το βασικό στοίχημα που είχαν θέσει για φέτος οι επιχειρηματίες του Τουρισμού, καθώς η παράμετρος αυτή- σε συνδυασμό με την επέκταση της διάρκειας παραμονής- κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πορεία των τουριστικών εισπράξεων.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου