Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2017

ΜΟΥΛΩΧΤΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΣΙΠΡΑ


Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή,         27/12/2017

Οι νέες μειώσεις μισθών των νοσοκομειακών γιατρών (2017) είναι εξίσου αξιόλογες με τις προηγούμενες δύο μνημονιακές περικοπές αποδοχών (2010 και 2012). Πρόκειται πάλι ξεκάθαρα για μέτρα «μνημονιακά προαπαιτούμενα μείωσης του μισθολογικού κόστους» και αυτό αποδεικνύεται από την αναδρομικότητα στην εφαρμογή τους (από 1/1/2017).
Η διαφορά έγκειται μόνο στο προπαγανδιστικό μέρος, δηλαδή στο απύθμενο θράσος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ που και σε αυτό το θέμα όπως και σε πολλά άλλα αδίστακτα παρουσιάζει το μαύρο για άσπρο.
Συγκεκριμένα :

Τέσσερις σεισμικές δονήσεις στις Β. Σποράδες


Τέσσερις διαδοχικές σεισμικές δονήσεις, ευτυχώς όχι μεγάλης έντασης, σημειώθηκαν την παραμονή των Χριστουγέννων κοντά στα νησιά των Βορείων Σποράδων, τρεις από τις οποίες σημειώθηκαν κοντά στην Αλόννησο και μία σε μικρή σχετικά απόσταση από τη Σκιάθο.

Πότε θα γίνει η μεταφορά του Κέντρου Υγείας Σκιάθου στο νέο κτήριο Ερώτηση του βουλευτή Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστου Μπουκώρου προς τον Υπουργό Υγείας

Τη μεταφορά του Κέντρου Υγείας Σκιάθου στις νέες κτηριακές εγκαταστάσεις ζητά ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος, με ερώτηση που κατέθεσε προς τον Υπουργό Υγείας. Όπως επισημαίνει στην ερώτησή του ο βουλευτής, απαίτηση της τοπικής κοινωνίας της Σκιάθου αποτελεί η άμεση μετεγκατάσταση του Κέντρου Υγείας του νησιού στο νέο κτήριο, του οποίου οι εργασίες κατασκευής έχουν ολοκληρωθεί εδώ και ένα χρόνο.
Συγκεκριμένα στην ερώτηση αναφέρει τα εξής: «Το νέο κτήριο, στο οποίο θα μεταφερθούν οι υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας της Σκιάθου, θα είναι ικανό να δεχτεί τον όγκο των περιστατικών, τα οποία αυξάνονται κυρίως κατά τους θερινούς μήνες, με την έναρξη της τουριστικής περιόδου και την άφιξη πλήθους επισκεπτών.
Μέχρι σήμερα το Κέντρο Υγείας του νησιού στεγάζεται σε ένα ακατάλληλο κτήριο, μη λειτουργικό και με σημαντικές ελλείψεις, παρεμποδίζοντας και υποβαθμίζοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας.

«Αριστεροί» και οι… πλειστηριασμοί!

Ο κ.Τσίπρας μιλούσε για «σεισάχθεια». Αποκαλούσε «πογκρόμ» κατά του λαού τους πλειστηριασμούς. Υποσχόταν από προεκλογικά μπαλκόνια «κανένα σπίτι σε χέρι τραπεζίτη».
Ο κ.Καμμένος μιλούσε για μετατροπή της αντιπολίτευσης σε «αντίσταση» και σε «εξέγερση» και καλούσε σε φυσική παρουσία στα ειρηνοδικεία ενάντια στα κοράκια.
Πλήθος στελεχών, τότε της αντιπολίτευσης, σήμερα της κυβέρνησης, έβγαζαν φωτογραφίες πίσω από πανό σε συγκεντρώσεις κατά των πλειστηριασμών (Τσακαλώτος), εκφωνούσαν λογύδρια ενάντια στις κατασχέσεις (Αχτζιόγλου), πρωταγωνιστούσαν ακόμα και προεκλογικές διαφημίσεις ενάντια στους πλειστηριασμούς.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου