Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Με τον κόσμο του για το πρώτο βήμα ο Ολυμπιακός!

Με τον κόσμο του για το πρώτο βήμα ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπεσίκτας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (9/3, 22:05), όπου θέλει με τον κόσμο του και την εμπειρία του στα Κύπελλα Ευρώπης να κάνει το πρώτο βήμα που θα τον διατηρήσει σε επαφή με τους «8» του Europa League.

Μετά την αποχώρηση του Πάουλο Μπέντο, στο Λιμάνι, επικρατεί κλίμα συσπείρωσης ενόψει του αποψινού κρίσιμου αγώνα με την Μπεσίκτας (9/3, 22:05, COSMOTE SPORT2). 
Οι πρωταθλητές Ελλάδας, με τον Βασίλη Βούζα στον πάγκο τους και τον κόσμο στην εξέδρα, θα προσπαθήσουν να αντεπεξέλθουν στις ιδιαιτερότητες ενός τόσο σημαντικού ματς, που εν πολλοίς, θα κρίνει το μέλλον του Ολυμπιακού στο Europa League.
Ο Εστέμπαν Καμπιάσο αλλά κι ο Μάρκο Μάριν έχουν... βγει από τον πάγο, ενώ ο Αργεντινός αναμένεται να βρεθεί στη βασική 11άδα.
Συγκεκριμένα, στο γνωστό 4-2-3-1 θα δούμε τους: Λεάλι στο τέρμα και Ντε Λα Μπέγια - Φιγκέιρας στα άκρα της άμυνας, με τους Μποτία και Ρέτσο στο κέντρο της άμυνας, μιας κι ο Ντα Κόστα πονάει στους κοιλιακούς. Ρομαό και Καμπιάσο θα είναι το δίδυμο στα χαφ, ενώ στα άκρα θα βρεθούν οι Μανθάτης και Ελιουνούσι, με τον Φορτούνη να είναι πίσω από τον Ανσαριφάρντ.
Από την άλλη, ο Σενιόλ Γκιουνές, έχει όλα τα «όπλα στη διάθεσή του. Στο δικό του 4-2-3-1 θα παραταχθούν λογικά οι: Φάμπρι στο τέρμα και στην άμυνα (από δεξιά προς αριστερά) θα είναι οι Γκιουνιούλ, Μαρσέλο, Τόσιτς και Αντριάνο. Χάντινσον και Οζιακούπ θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ και οι Μπάμπελ-Κουαρέσμα θα είναι στα άκρα με τον Ταλίσκα να είναι πίσω από τον Αμπουμπακάρ ή τον Τοσούν. Ο πρώτος συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει και όχι o πρώτος σκόρερ της ομάδας με 19 τέρματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger