Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Κυριακή, 17 Ιουλίου 2016

Kelly Brook-ΕΙΚΟΝΕΣ Σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο του Τέξας αυτή είναι η πιο ωραία γυναίκα του κόσμου

Είναι η ίδια γυναίκα των ερωτικών ημερολογίων;

Κρατήστε μακριά τα κουνούπια με φυσικό τρόπο - ΒΙΝΤΕΟ

ΣΚΟΠΕΛΟΣ O «Αχιλλέας» χαμηλώνει τις τιμές Εκπτωση εισιτηρίου 30%Ο «Αχιλλέας» δρομολογήθηκε για πρώτη φορά στη γραμμή Βόλος - Σκύρος
Σημαντική διευκόλυνση προσφέρει στο επιβατικό κοινό το επιβατηγό - οχηματαγωγό πλοίο «Αχιλλέας», το οποίο δρομολογήθηκε για πρώτη φορά στη γραμμή Βόλος - Σκύρος, με ενδιάμεσους προορισμούς τα νησιά των Βορείων Σποράδων, Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο.
Το πολυτελές επιβατηγό - οχηματαγωγό πλοίο «Αχιλλέας» είναι ιδιοκτησία της Ανώνυμης Ναυτιλιακής Εταιρείας Σκύρου και σύμφωνα με το πρόγραμμα εκτελεί δρομολόγια έως τις 11 Σεπτεμβρίου, προσφέροντας όλες τις ανέσεις στο επιβατικό κοινό, για ένα ξεκούραστο ταξίδι.
Ο «Αχιλλέας» είναι το πλοίο που αντικατέστησε το 2005 τον «Λυκομήδη». Μεγαλύτερο, ταχύτερο, με μεγαλύτερη χωρητικότητα σε επιβάτες και οχήματα, διαθέτει δύο σαλόνια τουριστικής και ένα διακεκριμένης θέσης, καθώς και τρία μπαρ, το ένα υπαίθριο στο κυρίως κατάστρωμα, προσφέροντας όλες τις αναγκαίες ανέσεις για τους επιβάτες.

ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ Αρμενία: Συνεχίζεται η ομηρία σε κτίριο της αστυνομίας - Ένας αστυνομικός νεκρός

Ένοπλη ομάδα η οποία συνδέεται με έναν φυλακισμένο αντιπολιτευόμενο ηγέτη κατέλαβε σήμερα ένα κτίριο της αστυνομίας στο Γερεβάν, σκοτώνοντας έναν αστυνομικό και συλλαμβάνοντας πολλούς ομήρους, ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες εθνικής ασφαλείας.

"Ομάδα ενόπλων ανδρών εισήλθε σε κτίριο της αστυνομίας στο Γερεβάν και κρατεί ομήρους", ανακοίνωσε η αρμενική Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας (SNS). Ένας από τους επιτιθέμενους δήλωσε πως στους ομήρους περιλαμβάνεται ο αναπληρωτής αρχηγός της αστυνομίας.
"Ένας αστυνομικός σκοτώθηκε και άλλοι δύο τραυματίστηκαν, και δύο όμηροι αφέθηκαν ελεύθεροι", πρόσθεσε η SNS.
Ένας βουλευτής που κατάφερε να συναντήσει τους ενόπλους, ο Νικόλ Πασινιάν, δήλωσε στους δημοσιογράφους πως η ομάδα συνέλαβε αρχικά οκτώ ομήρους όμως στη συνέχεια απελευθέρωσε έναν που είχε προβλήματα υγείας.

Πυρκαγιά στη ΔΟΥ Χολαργού τα ξημερώματα της Κυριακής

Τα 15 καλύτερα ξενοδοχεία της [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Σκόπελος δείτε εικόνες ανεμοστροβίλου στην παραλία !!!


Οι ανυποψίαστοι τρανσφόρμερς*

Ο δρόμος είχε τη δική του ιστορία, όπως λέει και το τραγούδι που δεν μπορούν να πουν πια οι Γάλλοι για τον «περίπατο των Αγγλων», την παραλιακή περατζάδα της γαλλικής Ριβιέρας, όπου ένα άλλο αθώο τραγούδι, «ένα τρελό φορτηγό», γράφεται με αίμα των ανυποψίαστων. Κι εδώ μετά το Μπεσλάν που ξεχάσαμε πως ήταν σχολείο με παιδιά, την ημέρα της «γιορτής της γνώσης», μετά τον Μπρέιβικ, μοναδικό ένοπλο εισβολέα σε παραθεριστικό νησί με θύματα φοιτητές, ανοίγει αναγκαστικά κι αιματηρά μια συζήτηση που δεν άρχισε όταν έπρεπε και δε συνεχίστηκε όταν μπορούσε.
Ο στόχος αυτών των τρομοκρατικών επιθέσεων, είτε από αγέλες λύκων είτε από μοναχικούς λύκους, όπως θέλει το κλισέ και να με συγχωρούν οι λύκοι γιατί τους αφορά μόνον όταν πεινάνε ή εισβάλλεις στο επιβιωτικό τους περιβάλλον, είναι το μυαλό, ο νους, το όνειρο, η προσδοκία... Ενα κακόηθες κρινόμενο εκ του αποτελέσματος, εγερτήριο των ανυποψίαστων τελματωμένων στον καπιταλιστικό εκφυλισμό ανθρώπων. Οι θρησκευτικές μούσες, οι εθνικιστικές παντιέρες, οι ρατσιστικές και ναζιστικές πρακτικές είναι μέθοδοι και εργαλεία ανασυρόμενα εύκολα απ' τα κιτάπια της σχετικά σύγχρονης ιστορίας από άτομα ή ομάδες που εργαλειοποιούνται εκόντες - άκοντες την κατάλληλη στιγμή. Αν έφτιαχνε κανείς διάγραμμα τις κουκκίδες των τρομοκρατικών σφαγών ανυποψίαστων σκοπίμως πολιτών, τουριστών, νεαρών κ.λπ., θα έβλεπε ότι οι κουκκίδες οι φονικές τοποθετούνται στην κάμψη της καμπύλης της αειφόρου ανάπτυξης κερδών.

Το «υπερβάλλον» παραμύθι...

Αναδημοσιεύεται από τον «Οδηγητή» που κυκλοφορεί
Αναδημοσιεύεται από τον «Οδηγητή» που κυκλοφορεί
«Προβάλλει, συνεπώς, από αρκετές πλευρές η εικόνα μιας οικονομίας που δεν εκπαιδεύει τους εργαζόμενους στις δεξιότητες που απαιτεί η αγορά εργασίας», «η αδυναμία της Ελλάδας να εξοπλίσει τους πολίτες της με χρήσιμες ικανότητες και η αδιαφορία της να τους ανταμείψει όταν τις αποκτούν (με άλλα λόγια, η αναξιοκρατία η οποία συνδέεται στην πράξη και με τη διαφθορά η οποία συχνά ορθώνει εμπόδια στην επαγγελματική πρόοδο των έντιμων, εργατικών και ικανών)». Αυτά μαζί με άλλα λέει ο ΣΕΒ στο εβδομαδιαίο δελτίο του για την οικονομία, σχολιάζοντας τα στοιχεία που λένε ότι η Ελλάδα έχει το υψηλότερο ποσοστό εργαζομένων στις χώρες του ΟΟΣΑ με «υπερβάλλουσες» δεξιότητες σε σχέση με αυτές που απαιτεί η εργασία τους, βγάζοντας και τον γνωστό καημό του για τις «χρήσιμες» για την καπιταλιστική κερδοφορία «δεξιότητες». Βέβαια, όσους χαρακτηρισμούς κι αν χρησιμοποιήσουν οι βιομήχανοι, δεν μπορεί να κρυφτεί ότι μιλάμε για την εικόνα της καπιταλιστικής οικονομίας. Γι' αυτή, την οικονομία του κεφαλαίου, που έχει στο επίκεντρό της το κυνήγι του κέρδους και άρα την αναρχία στην παραγωγή, που συγκεντρώνει και διώχνει εργατική δύναμη ανάλογα με τις εφήμερες ανάγκες της, είναι που

Εορτή της Αγίας Μαρίνας

Εορτή της Αγίας ΜαρίναςΤη μνήμη της Αγίας Μαρίνας τιμά σήμερα, , η μας.
Η Αγία Μαρίνα γεννήθηκε στην Αντιόχεια της Πισιδίας, στα χρόνια του αυτοκράτορα Κλαυδίου του Β', το 270 μ.Χ. Λίγες μέρες μετά τη γέννησή της, η μητέρα της πέθανε, και ο πατέρας της Αιδέσιος...
που ήταν Ιερέας των ειδώλων, την ανέθεσε σε μια χριστιανή γυναίκα, από την οποία η Μαρίνα διδάχθηκε το Χριστό. Όταν έγινε 15 χρονών, αποκαλύπτει στον πατέρα της ότι είναι χριστιανή. Έκπληκτος αυτός απ' αυτό που άκουσε, με μίσος τη διέγραψε από παιδί του.
Μετά από καιρό, έμαθε για τη Μαρίνα και ο έπαρχος Ολύμβριος, που διέταξε να τη συλλάβουν για ανάκριση. Όταν την είδε μπροστά του, θαύμασε την ομορφιά της και προσπάθησε να την πείσει με κάθε τρόπο να αρνηθεί το Χριστό και να γίνει σύζυγος του. Μάταια, όμως. Η Αγία Μαρίνα σε κάθε προσπάθεια του Ολυμβρίου αντέτασσε τη φράση: «Είμαι χριστιανή».
Τότε ο σκληρός έπαρχος διέταξε να την ξαπλώσουν στη γη, και την καταξέσχισε άσπλαχνα με ραβδιά τόσο, ώστε η γη έγινε κόκκινη από το αίμα που έτρεξε. Έπειτα, ενώ αιμορραγούσε, την κρέμασε για πολλή ώρα και μετά τη φυλάκισε.

Νίκος Μουτσινάς: Η μεταγραφή στον Alpha, η νέα εκπομπή, τα χρήματα και η απάντηση για τον Βερύκιο

Νίκος Μουτσινάς
«Μιλούσα με τον Alpha γιατί το συμβόλαιο μου με τον ΑΝΤ1 ...»
Ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει στον Alpha και ενώνεται ξανά με την Μαρία Ηλιάκη και μίλησε στην Μάρτζυ Λαζάρου και στην εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος για όλα! Η μεταγραφή στον Alpha, η νέα εκπομπή, ο Δήμος Βερύκιος, τα χρήματα, το πρωινό… Ο Νίκος Μουτσινάς απάντα:

Για το γεγονός ότι έκανε συζητήσεις με τον Alpha ενώ βρισκόταν στο δυναμικό του καναλιού του Αμαρουσίου

Μιλούσα με τον Alpha γιατί το συμβόλαιο μου με τον ΑΝΤ1 έληγε τον Αύγουστο. Αυτό σημαίνει ότι αν δεν τα έβρισκα με τον ΑΝΤ1 θα έπρεπε να βρω κάτι άλλο. Στον ΑΝΤ1 το γνώριζαν ότι έκανα συζητήσεις με τον Alpha. Δεν θέλω να κοροϊδεύω, άσε που πιστεύω ότι μιλούσαν και μεταξύ τους

Τάμτα: Η απάντηση της για τις δηλώσεις - φωτιά της Νωαίνας για το X Factor και εκείνη!

Τάμτα: Η απάντηση της για τις δηλώσεις - φωτιά της Νωαίνας για το X Factor και εκείνη!

 Τι λέει για την κίνηση που έκανε η Νωαίνα να κατεβάσει το παντελόνι της στο X Factor;

Η Τάμτα απαντά για την Νωαίνα και τις δηλώσεις της σύμφωνα με τις οποίες της εξομολογήθηκαν ...«η Τάμτα και ο Θοδωρής Μαραντίνης ότι ομόφωνα αποφασίστηκε να αποχωρήσω γι’ αυτό που προηγήθηκε γιατί το κανάλι είχε θέμα και θα με έδιωχνε». Δείτε τι απάντά η Τάμτα στη δήλωση της Νωαίνας!

Στον εισαγγελέα Αλεξανδρούπολης οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί - Zητούν πολιτικό άσυλο - Φοβούνται για τη ζωή τους (φωτό)

Στον εισαγγελέα Αλεξανδρούπολης οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί - Zητούν πολιτικό άσυλο - Φοβούνται για τη ζωή τους (φωτό)
Στον εισαγγελέα Αλεξανδρούπολης οδηγούνται σήμερα το πρωί οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί, πλήρωμα και επιβαίνοντες του στρατιωτικού ελικοπτέρου που προσγειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο αεροδρόμιο «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» της πρωτεύουσας του Έβρου.


Οι επιβαίνοντες του Black Hawk, οι οποίοι παραβίασαν τον ελληνικό εναέριο χώρο στην προσπάθειά τους να διαφύγουν τις συλλήψεις που ακολούθησαν την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία, επικαλέσθηκαν μηχανική βλάβη για να τους επιτραπεί η προσγείωση στον ακριτικό αερολιμένα, προκειμένου στη συνέχεια να ζητήσουν πολιτικό άσυλο.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου