Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2016

Σκόπελος δεν έχουν ησυχία η κάτοικοι και η επισκέπτες του νησιού κάθε μέρα από τα σφυρίγματα των πλοίων έχουνε σπάσει τα νευρά τους το λιμεναρχείο που είναι?


η κατάσταση είναι απαράδεκτη το λιμεναρχείο καλά θα κάνει να διευκολύνει την κίνηση του λιμανιού και όχι να αναγκάζονται οι καπετάνιοι να προσπαθούν μονοί τους με σφυρίγματα και μανούβρες  να βάλουν τάξη στο λιμάνι  για να αποφύγουν κάποια σύγκρουση με μικρά τουριστικά σκάφη θα έχουμε ατύχημα και θα είναι αργά..

Η διόγκωση των ληξιπρόθεσμων του Δημοσίου συνεχίζεται

Germany - France Live Stream Euro 2016 Live Streaming

Αυτό λέγεται ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! #planb_και_ολοι_φυλακη Κι αυτό είναι το ΔΟΎΛΕΜΑ:


ακόμα και είσαι για τα σίδεραΚάτω η διαπλοκή των παλιών συστημικων κομμάτων,Επειδή δεν έχουμε έλεγχο & όφελος

Τα «όχι» και τα «ναι»

Σαν κακοπαιγμένη επανέκδοση ταινίας, μοιάζει τις μέρες αυτές ο ψευτοκαβγάς που έχει στηθεί ανάμεσα στα αστικά κόμματα και λοιπές πολιτικές δυνάμεις, με αφορμή τη συμπλήρωση του ενός χρόνου από το περσινό δημοψήφισμα με το κάλπικο για το λαό δίλημμα, αλλά και τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την περίοδο εκείνη.
Τι κι αν τα κόμματα του «όχι» και του «ναι» από κοινού ψήφισαν το νέο μνημόνιο, που προστέθηκε στα δύο προηγούμενα, κλιμακώνοντας περαιτέρω την αντιλαϊκή επίθεση για λογαριασμό του κεφαλαίου που βρίσκεται έως και σήμερα σε πλήρη εξέλιξη; Τι κι αν πολύ γρήγορα, ήδη από την επόμενη μέρα του δημοψηφίσματος, αποδείχτηκε εκείνο που έλεγε το ΚΚΕ, ότι δηλαδή το δημοψήφισμα με το κάλπικο δίλημμα που έθετε ήταν κυριολεκτικά «ναρκοθετημένο» για το λαό, αφού και το «όχι» και το «ναι» θα αξιοποιούνταν - όπως και έγινε - ως τάχα «λαϊκή έγκριση» στη νέα αντιλαϊκή συμφωνία, ως «ναι» στην ΕΕ και την καπιταλιστική βαρβαρότητα;
Ενα χρόνο μετά, όλοι τους δηλώνουν «δικαιωμένοι» και ξεσπαθώνουν με νέα ορμή, ερμηνεύοντας κατά πως τους βολεύει τα γεγονότα και ξαναστήνοντας το χιλιοπαιγμένο παιχνίδι του εγκλωβισμού του λαού στις διάφορες εκδοχές της αστικής διαχείρισης, αλλά και στα «θέσφατα» και τους «μονόδρομους» της καπιταλιστικής οικονομίας και της ΕΕ.

Εορτή της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Κυριακής

Εορτή της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Κυριακής
Η ήταν κόρη του Δωροθέου και της Ευσεβίας. Αυτοί ήταν άτεκνοι και παρακαλούσαν το Θεό να τους δώσει παιδί.
Πράγματι, ο Θεός ευδόκησε, και το χριστιανικό αυτό ζευγάρι, απέκτησε παιδί. Γεννήθηκε ημέρα Κυριακή, γι' αυτό και της έδωσαν το όνομα Κυριακή. Κατά το διωγμό του Διοκλητιανού, το έτος 282 μ.Χ., οι γονείς της συνελήφθησαν και μετά από ανάκριση βασανίστηκαν και αποκεφαλίστηκαν από το δούκα Ιούστο. Η δε Κυριακή παραπέμφθηκε στον Καίσαρα Μαξιμιανό, και από εκεί στον άρχοντα Βιθυνίας Ιλαριανό, ο οποίος της υπενθύμισε ότι η ομορφιά της είναι για απολαύσεις και όχι για βασανιστήρια.

Ο ΚΑΤΑΡΓΗΜΕΝΟΣ ΦΟΡΟΣ ΜΑΣ ΠΙΕΖΕΙ

Ποιος «καταργημένος» φόρος;
Μα αυτός που κατάργησε ΑΜΕΣΩΣ μόλις ανέλαβε η παρούσα κυβέρνηση. Ο ΕΝΦΙΑ.
Ένα ΧΑΡΑΤΣΙ για το οποίο όσο ήταν στην αντιπολίτευση ούρλιαζαν για την αντισυνταγματικότητα του, για το ότι είναι… «παράνομο» για το ότι χίλια δυο, κατακεραυνώνοντας με τις «κραυγές» τους την προηγούμενη υποτιθέμενη κυβέρνηση.
Και για να θυμηθούμε μια δυο «ασήμαντες» λεπτομέρειες, λόγο ΕΝΦΙΑ και λοιπών χαρατσιών ΤΟΤΕ, έβγαλαν και τις 100 δόσεις, για να ξελαφρώσει λίγο ο κοσμάκης από την ασφυκτική πίεση που δεχόταν από τα Ελληνικά και Ξένα ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ!
Έγιναν λοιπόν «κυβέρνηση», προσπάθησαν (αυτό πρέπει να το αναγνωρίσουμε όλοι) να βρουν διάφορες οικονομικές λύσεις, ελαφρύνσεις με διακανονισμούς οφειλών του κοσμάκη, αλλά όπως συμβαίνει με ΟΛΕΣ τις Ελληνικές κυβερνήσεις ΠΑΝΤΑ δεν «βγαίνουν τα κουκιά», και οι…. «ελαφρύνσεις» τελικά γίνονται μεγαλύτερα και περισσότερα οικονομικά βάρη, τα οποία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ!
Απλά πράγματα Συνέλληνες, και μάλιστα, ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΑΠΛΑ.
Τώρα, το θέμα είναι ΠΩΣ το κράτος θα εισπράξει ΑΜΕΣΑ όσο γίνεται περισσότερα από τους οφειλέτες του, οπότε τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση;
Διαβάστε την είδηση και το συζητάμε μετά.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου