Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΤΡΕΛΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΦΕΤΟΣ ΤΗΣ ΤΑΒΕΡΝΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ

 Πλούταρχος Μενιδιάτης 2016 Ποσειδών
Ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Χρήστος Μενιδιάτης θα είναι οι φετινοί οικοδεσπότες του Ποσειδών για το καλοκαίρι του 2016, δημιουργώντας το καλύτερο λαϊκό σχήμα της χρονιάς!

Μαλάκες άμα κάνω το μαλλί ντεκαπαζ --> blonde σαν τον Μπορις Τζονσον και τον Τραμπ θα με κάνετε Πρωθυπουργό;

Εμεις παντως τον "χαριζουμε" για το καλο των Αγγλων... ΤΕΛΟΣ !!!

ETSI!!!


Εσπερινός του Γενεθλίου του Τιμίου Προδρόμου στη Σκόπελο

skopelos-11
Με ιδιαίτερη κατάνυξη και αγιορείτικη ευλάβεια τελέστηκε ο πανηγυρικός εσπερινός επί τη εορτή του Γενεθλίου του Τιμίου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου Προδρόμου Κοτρωνάκι Σκοπέλου (μετόχι Ι.Μ. Μεγίστης Λαύρας Αγίου Όρους).
Στην πανήγυρη του αγιορείτικου μετοχίου προεξήρχαν οι λαυριώτες πατέρες της Ι.Μ. Αγίας Τριάδος Γατζέας (μετόχι Ι.Μ. Μεγίστης Λαύρας Αγίου Όρους) π. Αυγουστίνος και π. Αμβρόσιος.
Παρέστησαν επίσης στον εσπερινό ο αγαπητός στην Σκόπελο προηγούμενος της Μονής π.Βασίλειος Λαυριώτης και ο π. Αβραάμ Λαυριώτης.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Ανησυχία για τον τουρισμό και την οικονομία απ΄το «Brexit»

Προβληματισμός των ξενοδόχων της Μαγνησίας για τις επιπτώσεις

ΣΚΙΑΘΟΣ
Το γεγονός ότι το «Brexit» θα έχει επιπτώσεις, τόσο στην οικονομία της Ε.Ε. και της χώρας μας, όσο και στον τουρισμό, καθώς με την πτώση της στερλίνας μειώνεται η αγοραστική δύναμη των Βρετανών, ενώ θα υπάρξουν προβλήματα, καθώς η Αγγλία θα βγει από τη συνθήκη Σένγκεν και όσοι εργάζονται εκεί θα χρειάζονται βίζα, είναι οι πρώτες εκτιμήσεις των ξενοδόχων στη χερσαία Μαγνησία και στη Σκιάθο.
Μιλώντας στο «Ράδιο Ένα 102,5» ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας Κώστας Λεβέντης τόνισε ότι το Brexit είναι πρόβλημα όχι μόνο για τον τουρισμό, αλλά για την οικονομία της Ευρώπης και κατ’ επέκταση της Ελλάδας, που είναι ανίσχυρη οικονομικά.

Ασύλληπτο κραχ -15% στο Χρηματιστήριο μετά το Brexit -Στο -30% οι τράπεζες

χάρηκε η λεπέν ,,,εμείς να δεις


διεκομίσθη πρωινές ώρες χθες 23/6/2016, από το λιμάνι του Αγνώντα Σκοπελου στο λιμάνι του Βόλου, με το Ε/Ρ-Α/Ψ «ΜΑΡΙΑΝΗ» Τ.Σ.119 Α' , 43χρονος

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη πρωινές  ώρες χθες 23/6/2016, από το λιμάνι του Αγνώντα  Σκοπελου στο λιμάνι του Βόλου, με το Ε/Ρ-Α/Ψ «ΜΑΡΙΑΝΗ» Τ.Σ.119 Α' , 43χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Εορτή της Γεννήσεως του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου

Εορτή της Γεννήσεως του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου
Σήμερα, 24 Ιουνίου, η Εκκλησία μας τιμά τη Γέννηση του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου.
Την ημέρα αυτή η Αγία μας εκκλησία εορτάζει το γενέσιο του ενδόξου Προφήτου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννη. Ο πατέρας του Ζαχαρίας, ήταν ιερέας. Κάποια ημέρα την ώρα του θυμιάματος, είδε μέσα στο θυσιαστήριο άγγελο Κυρίου, ο οποίος του ανήγγειλε ότι θα αποκτούσε γιο τον οποίο θα ονόμαζε Ιωάννη.
Ο Ζαχαρίας σκίρτησε από χαρά , αλλά δυσπιστούσε. Η γυναίκα του ήταν ηλικιωμένη και στείρα και άρα ήταν αδύνατο να κυοφορήσει και αυτές τις αμφιβολίες τις εξέφρασε στον άγγελο ο οποίος του απάντησε ότι το παιδί θα γεννηθεί και εκείνος θα τιμωρηθεί για την απιστία του... παραμένοντας κωφάλαλος μέχρι να πραγματοποιηθεί η βουλή του Θεού.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου