Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2016

Δεκέμβρης τού ’44 μέσα από το φακό τού Dmitri Kessel

Κολομβία θέλουν να μας κάνουν οι αλήτες! Λες και δεν φτάνει που μας έχουν κάνει Ελλάδα..

Γνωστό το σκηνικό

Για το θέμα των αλλαγών στο συνδικαλιστικό νόμο ρωτήθηκε, χτες, σε ραδιοφωνική συνέντευξη η κυβερνητική εκπρόσωπος και η απάντηση που έδωσε επιδέχεται πολλές ερμηνείες. Είπε η Ολγα Γεροβασίλη: «Εμείς είμαστε υπέρ του συνδικαλισμού και του λαϊκού κινήματος. Είμαστε, όμως, ενάντια στους "εργατοπατέρες" και ουδέποτε συμμαχήσαμε ή ουδέποτε προσπαθήσαμε να εμπλακούμε σε ένα τέτοιο σύστημα. Το ξαναείπαμε λίγο πριν αυτό, ότι αν ευθύνεται και ποιος ευθύνεται για την κατάσταση της χώρας, για τη στάση του κινήματος τα προηγούμενα 40 χρόνια. Δεν ήταν η Αριστερά αυτή. Η Αριστερά ήταν αυτή, η οποία πάλευε υπέρ των δικαιωμάτων των εργαζομένων της χώρας, το οποίο θα εξακολουθήσει να κάνει και σήμερα με όλους τους τρόπους και από τη θέση, βεβαίως, την κυβερνητική». Δεν θα μπούμε εδώ στον πειρασμό να ...φρεσκάρουμε τη μνήμη της κυβερνητικής εκπροσώπου, απαριθμώντας τις πάμπολλες

Αποκαλυπτικά παινέματα

Διεθνή αναγνώριση και τα εύσημα του εγχώριου κεφαλαίου κατακτά με το σπαθί της η κυβέρνηση, με τις εξαιρετικές αντιλαϊκές και φιλομονοπωλιακές της επιδόσεις.
Προ ολίγων ημερών, ο πρόεδρος του Γιούρογκρουπ, ο γνωστός μας Γ. Ντάισελμπλουμ, δήλωσε: «Τρέφω μεγάλο θαυμασμό για τον Τσίπρα, που καταφέρνει και μένει στην εξουσία παρά τα τόσα μέτρα». Σχεδόν ταυτόχρονα, ο πρωθυπουργός της Γαλλίας, Μ. Βαλς, δήλωνε: «Ζηλεύω τον Τσίπρα. Πέρασε 7.500 σελίδες με μέτρα χωρίς καμία αλλαγή». Αλλά και ο Β. Σόιμπλε είχε έναν καλό λόγο για την κυβέρνηση: «Η Ελλάδα ανακάμπτει ταχύτερα από τις προσδοκίες».
Σ' αυτούς ήρθαν να προστεθούν οι εκπρόσωποι των διαφόρων ενώσεων του εγχώριου κεφαλαίου που, στο πλαίσιο της ακρόασης φορέων στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής για τον νέο «αναπτυξιακό νόμο», έπλεξαν εγκώμια στην κυβέρνηση. Εγκώμια για τα νέα προνόμια που αφειδώς τους παρέχει, στηρίζοντας την προσπάθεια ανάκαμψης της κερδοφορίας τους με ενισχύσεις, φοροαπαλλαγές, απ' τη μια, και, απ' την άλλη, με πολιτικές περιστολής των εργασιακών δικαιωμάτων και αφαίμαξης του λαϊκού εισοδήματος μέσω της φορολεηλασίας.

Το ξέσπασμα του πατέρα του Φύσσα για την απουσία του Ρουπακιά από τη δίκη της Χρυσής Αυγής

Νεκρός ο Μαυρίκος του κυκλώματος εκβιαστών – δημοσιογράφων από φωτιά στο ΙΧ του

Φρίκη: κάποιοι σκατό ψυχοι Περιέλουσαν γάτα με καυτό λάδι από φριτέζα στην Αλόννησο

GATA 2
Λούζουν σκυλιά και γάτες με καυτό λάδι, τα κρεμάνε, τα τιμωρούν, τα πνίγουν, τα εγκαταλείπουν μέσα σε σφιχτά δεμένες πλαστικές σακούλες και τα δηλητηριάζουν με φόλες. Αποτρόπαια εγκλήματα στην Αλόννησο που τις τελευταίες ημέρες συγκλονίζεται από ένα περιστατικό που προκάλεσε οργή στους τουρίστες, οι οποίοι έμειναν εμβρόντητοι από το θέαμα και τη βαρβαρότητα.
Η υπόθεση συζητείται σε όλο το νησί, ενώ καταγγελία έγινε και στην αστυνομία η οποία δεν έχει εντοπίσει τον δράστη, παρότι κινείται στο εξαιρετικά περιορισμένο κέντρο του Πατητηρίου όπου έγινε το περιστατικό.

Πχ Αποκομματισμός Δημοσίου=75 νέες θέσεις Γραμματέων. Stay tuned για περισσότερα

ναι ρε οι αλλοι ΗΤΑΝ καλυτεροι!!

#παραιτηθειτε Mια πραγματική απειλή για την κυβέρνηση Τρέμουν στην ιδέα ότι φωτογραφίες-VIDEO από την συγκέντρωση θα παίξουν σε όλα τα διεθνή ΜΜΕ

Προφανώς Αμερικανοί και Ευρωπαίοι που συγχαίρουν τον “μεταρρυθμιστή” ηγέτη Τσίπρα έχουν να κάνουν με Ελληνες πολίτες χαχόλους. Κι αυτό γιατί δεν μπορεί να φαντασθεί κανείς ότι η αμερικανική κυβέρνηση ή η κυβέρνηση μιας ευρωπαικής χώρας θα μπορούσε να εξαπολύσει μια παρόμοια φορολογική λαίλαπα στους φοφολογουμένους της και να παραμείνει στη θέση της. Ο μόνος λόγος που οι όλοι αυτοί οι καλοί εταίροι συγχαίρουν τον Τσίπρα είναι ότι ως τώρα δεν έχει ανοίξει ρουθούνι, δεν έχει υπάρξει ούτε μια σοβαρή διαδήλωση κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Οι δανειστές πιθανόν να υποπτεύονται ότι μάς ψεκάζουν αλλά αυτό τους είναι αδιάφορο.
Από την Ιόλη Πιερίδη

Χορεύοντας… χωρίς σύνορα

Χορεύοντας… χωρίς σύνορα

Την Παρασκευή, 17 Ιουνίου, σε έξι πόλεις της Ελλάδας ταυτόχρονα, Έλληνες και πρόσφυγες πιάνονται χέρι χέρι και χορεύουν χορούς της ελληνικής παράδοσης, στέλνοντας ένα μήνυμα ανθρωπιάς

Η μύτη σου μεγαλώνει Αλεκοπινόκιο...


Τι δεν καταλαβαινεις;

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου