Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

ΣΚΟΠΕΛΟΣ θα μάθουμε για μια παραίτηση βόμβα ?


ΣΚΟΠΕΛΟΣ έλα ρε φίλε ξέρεις δεν θέλω να κάνω αυτό που ειμί υποχρεωμένος εγώ ειμή πολύ καλός άλλα να κάποιος άλλος φταίει και πρέπει να κάνω την δουλειά μου .... έτσι λένε .... και ποιος φταίει για όλα έλα τώρα ξέρετε σε ποιον ?


ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ


φοβερή Ατμόσφαιρα Αυτή η Ε.Ε!Όλο Αλληλεγγύη κ Αγάπη είναι!


ΣΚΟΠΕΛΟΣ όσοι θέλετε άδεια για ταξί προσοχή Στις 13 Ιουλίου 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ. θα διενεργηθούν εξετάσεις Εξετάσεις χορήγησης άδειας Ταξί

ΤΑΞΙ
Στις 13 Ιουλίου 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ. θα διενεργηθούν εξετάσεις για την απόκτηση ειδικής άδειας οδήγησης Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτων στα γραφεία της υπηρεσίας Μεταφορών και Επικοινωνιών (Κορωνίου- Νέγρη, Π.Άρεως ), όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις, θα πρέπει το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016 και ώρα 12:00 μ.μ. να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
(Για πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 24213-55501 έως 24213-55507).

Εν αναμονή αντίστοιχης δήλωσης από τον @GKoumoutsakos για τους εργαζόμενους του #marinopoulos


...θα βρεθούν δικαστές που θα επιδικάσουν "πτώχευση" ?


Ο αυτό-εξευτελισμός τους δεν έχει όρια


Oταν είσαι ψυχικά διαταραγμένος βλέπεις παντού φαντάσματα,ετούτη αυτοπροσδιορίζεται και δημοσιογράφος


Αυτό. ..Έτσι Γιατί κάποιοι προσπαθούν Να Μας πείσουν Για το πόσο Καλή είναι η Αναθεώρηση Συντάγματος! !!!!


Ειλικρινά κύριοι της κυβέρνησης, δεν ντρέπεστε;

Ο βασικός λόγος για τον οποίο οι Βρετανοί αποχώρησαν από την Ε.Ε. είναι οι μνήμες από τις καλές προ ένταξης ημέρες, όταν η ποιότητα της ζωής τους δεν είχε καμία σχέση με όσα βίωσαν κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην παρέα της Μέρκελ, του Σόιμπλε, του Σουλτς και του Γιούνκερ.

Σκεφθείτε ότι η Βρετανία δεν συμμετείχε στην Ευρωζώνη -ισχυρό νόμισμα η στερλίνα για να τη θυσιάσει- και πως το πρόσφατο δημοψήφισμα δεν ήταν δεσμευτικό!

Σίγουρα πρόκειται για ενός άλλου τύπου Δημοκρατία, με ισχυρές βάσεις και περισσότερο σεβασμό στον πολίτη. Κι αυτή είναι η διαφορά μας. Μία από τις διαφορές μας, αφού η φτωχοποιημένη Ελλάδα έχει περιορισμένη εξαγωγική ισχύ, μη συγκρίσιμη με εκείνη της Γηραιάς Αλβιώνας.

Όμως, δεν θα μείνω σ’ αυτό, αφού ούτε εγώ συμφωνώ ότι κάτω από τις παρούσες συνθήκες, έτσι όπως κατάντησαν τη χώρα και με τους υπάρχοντες διαχειριστές της εξουσίας, πρώην και αρκετούς νυν, υπάρχει η δυνατότητα ενός αξιοπρεπούς Grexit.

Εορτή της Συνάξεως των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων

Εορτή της Συνάξεως των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων
Τη  τιμά σήμερα, 30 Ιουνίου, η Εκκλησία μας.
Οι Απόστολοι του Χριστού θα ξεχωρίζουν μέσα στην Ιστορία της Εκκλησίας, σαν οι υπέρλαμπροι αστέρες πρώτου μεγέθους της πνευματικής ζωής.
Την 30η Ιουνίου, η Εκκλησία γιορτάζει τους δώδεκα Αποστόλους που αρχικά εξέλεξε ο Κύριος, πλην του Ιούδα Ισκαριώτη.
Αυτοί είναι: Σίμωνας (Πέτρος), Ανδρέας, Ιάκωβος, Ιωάννης, Φίλιππος, Θωμάς, Βαρθολομαίος (Ναθαναήλ), Ματθαίος, Ιάκωβος του Αλφαίου, Σίμωνας ο Ζηλωτής, Ιούδας ο αδελφός του Ιακώβου του μικρού και ο Ματθίας, που εξελέγη μέσα στο υπερώο τις παραμονές της Πεντηκοστής, σε αντικατάσταση του Ιούδα του Ισκαριώτη.

Νεκρή ανασύρθηκε γυναίκα από την θάλασσα

Νεκρή ανασύρθηκε γυναίκα από την θάλασσα στη Χαλκιδική

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ-ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΟΙΝΟΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ 
σχετικά με τη μεγάλη ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΟΛΟΥ -
ΤΡΙΤΗ 5 /7/2016
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ την Παρασκευή 1/7/2016 και ώρα 12.00 στο Πνευματικό Κέντρο ¨Ι.Μ. Δημητριάδος  & Αλμυρού (Κ. Καρτάλη με Α. Γαζή)
​Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ​
​ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ : 
Χορωδία REGAVIM Tel-Aviv -ISRAEL
Πολυφωνική Χορωδία Βόλου ( μαέστρος κ. Γιάννης Καρκάλας)
ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΟΛΟΥ -Παρουσίαση του έργου "ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ" του Οδυσσέα Ελύτη σε  μουσική ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ​

ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΑ ΠΑΘΗΜΑΤΑ

Και ενώ τα «μπάνια του λαού» συνεχίζονται, μαζί με αυτά, έρχονται και οι καθημερινές «ΨΥΧΡΟΛΟΥΣΙΕΣ» τις οποίες μας χαρίζουν απλόχερα οι πολιτικάντηδες αυτής της χώρας.
Αν και τα έχω γράψει πάρα πολλές φορές, καλό θα είναι να τα επαναλαμβάνω μπας και ξυπνήσουμε κάποτε και καταλάβουμε την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, το χάλι στο οποίο μας έφεραν ΟΛΟΙ όσοι υποτίθεται κυβέρνησαν τον τόπο αυτό τα τελευταία σαράντα χρόνια!
Μέρος από το ΧΑΛΙ το γενικότερο της χώρας, αποτελεί και ο ευαίσθητος τομέας της ΥΓΕΙΑΣ, στης οποίας το …. «τιμόνι» όπως αποδείχτηκε με τον χειρότερο τρόπο, βρεθήκαν άτομα ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ, τα οποία υπηρετώντας διάφορα συμφέροντα, την διέλυσαν.
Ας δούμε ένα πρόσφατο ρεπορτάζ για το χάλι της υγείας.

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

ευκολο χωρις συνταξιουχους δεν χρειαζονται ουτε ΕΚΑΣ ουτε συνταξεις με 400 ευρω ποιος θα ζησει

ΑΝΕΛ όλε! ΑΝΕΛ όλε! Εχουν ξανά οι ΑΝΕΛ τον "Μιμακο"μας έλειψαν τα DVD του Γκεμπελακη

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ανησυχία στο νησί για την τύχη των εργαζόμενων Τρεις νέες αιτήσεις από τον Μαρινόπουλο για υπαγωγή στο άρθρο 99

Παράξενες φωτογραφίες από πράγματα που μπορείτε να δείτε μόνο μα μόνο στο Ντουμπάι!

Σκοτώστε τον τον σκατό πουστάρα ... Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 37χρονου παιδόφιλου στην Αμαλιάδα (εικόνες)

-

Σύσκεψη στο Υπουργείο Δικαιοσύνης για το Δικαστικό Μέγαρο Βόλου Συμμετείχε και ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος



Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Δικαιοσύνης για το Δικαστικό Μέγαρο Βόλου με τη συμμετοχή του Υπουργού κ. Παρασκευόπουλου, βουλευτών Μαγνησίας, εκπροσώπων του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου και των δικαστικών υπαλλήλων παραβρέθηκε και ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος.
Απόφαση της σύσκεψης ήταν η δημιουργία εφταμελούς επιτροπής, στην οποία θα συμμετέχουν τέσσερις υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου και εκπρόσωποι των δικαστικών υπαλλήλων και των δικαστικών λειτουργών.

SKITSOBLOG


Δελτίο Τύπου των βουλευτών Μαγνησίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Αλ. Μεϊκόπουλου, Κ. Παπανάτσιου και Μ. Μπαλλή, σχετικά με την Κοινή Υπουργική Απόφαση για την παροχή οικονομικών κινήτρων σε ιατρούς υπηρεσίας υπαίθρου σε άγονες, δυσπρόσιτες και νησιωτικές περιοχές




Σημαντικό κίνητρο για την ενίσχυση της Δημόσιας Υγείας στις άγονες, δυσπρόσιτες και νησιωτικές περιοχές, αποτελεί η κοινή υπουργική απόφαση του Υπουργού Υγείας, του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών η οποία έχει υπογραφεί (ΚΑΔ 43928)- και θα δημοσιευθεί σε ΦΕΚ σήμερα. Αφορά στη χορήγηση επιπλέον επιδόματος 400€ σε 311 γιατρούς υπηρεσίας υπαίθρου, υπόχρεους και επί θητεία, όπως και όσους ζητήσουν παράταση της θητείας τους, οι οποίοι υπηρετούν σε απομακρυσμένα Κέντρα Υγείας και Περιφερειακά Ιατρεία της χώρας.

Το «Κύπελλο Βορείου Αιγαίου» τεστ για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ORC




Η αντίστροφη μέτρηση για τη διεξαγωγή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης αρχίζει στη Χαλκιδική, με τη διεθνή ιστιοπλοϊκή διοργάνωση «Κύπελλο Βορείου Αιγαίου 2016» που θα γίνει από αύριο Πέμπτη 30 Ιουνίου έως την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016, για σκάφη με πιστοποιητικά ORC International και αποτελεί τη δοκιμαστική διοργάνωση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
Οι ιστιοδρομίες θα διεξαχθούν στον Τορωναίο Κόλπο και η έναρξη του «Κυπέλλου Βορείου Αιγαίου 2016» και η συνάντηση κυβερνητών θα γίνει στο Porto Carras στη Χαλκιδική, όπου θα είναι η έδρα της διοργάνωσης. Τα συμμετέχοντα σκάφη είναι 31, θα ελλιμενιστούν στην μαρίνα του Porto Carras και όλα θα συνεχίσουν τους αγώνες τους από τις 3 Ιουλίου, στο Eυρωπαϊκό

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ



Καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ να πάρουν μέρος στην συγκέντρωση που διοργανώνουμε αύριο Πέμπτη 30 Ιουνίου, στην πλατεία Ελευθερίας στις 8.30 το βράδυ, με ομιλητή τον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, τον σύντροφο Πάνο Ρήγα. 

Καλούμε όλους τους προοδευτικούς συμπολίτες μας να πάρουν μέρος σε αυτή τη εκδήλωση.

Η μάχη που δίνουμε είναι για την προοπτική της χώρας και το συμφέρον του λαού.

Οι πολιτικές που εφαρμόζει η κυβέρνηση με κορμό τον  ΣΥΡΙΖΑ για την κοινωνική
αλληλεγγύη, την πρόσβαση 2,5 εκατομμυρίων ανασφάλιστων συμπολιτών μας στην δημόσια υγεία, η σταθεροποίηση συντάξεων και μισθών, μέσα από κοινωνικά δίκαιη μοιρασιά των βαρών, η στάση της κυβέρνησης και της κοινωνίας στο προσφυγικό ζήτημα, η μάχη ενάντια στη διαπλοκή και στη διαφθορά, αποτελούν πραγματικότητες παρά την αποσιώπηση και τη διαστρέβλωση από τα κυρίαρχα ΜΜΕ.

Ζημιές σε καλλιέργειες από τη χαλαζόπτωση στις 28 Ιουνίου



                                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Περίπου 7.000 στρέμματα καλλιεργήσιμων εκτάσεων υπολογίζεται ότι έχουν πληγεί από την ισχυρή βροχόπτωση και χαλαζόπτωση που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 28 Ιουνίου. Η θεομηνία «χτύπησε» κυρίως την ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού και πιο συγκεκριμένα τις περιοχές που βρίσκονται μεταξύ Κροκίου – Αλμυρού – Αερογέφυρας Πλατάνου – Κεφάλωσης Πλατάνου – Κονταρόλακκα Σούρπης – Αχιλλείου και Αγ. Θεοδώρων σε μια ακτίνα τεσσάρων χλμ. Έχουν πληγεί καλλιεργήσιμες εκτάσεις, κυρίως ελαιώνες, αμπέλια, βαμβάκια και οπωροκηπευτικά.

Τις πληγείσες περιοχές επισκέφτηκε ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής και οι γεωπόνοι της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων όπου ενημέρωσαν τους παραγωγούς ότι σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να αφήσουν μάρτυρες και ακόμη να φωτογραφίσουν τις πληγείσες καλλιέργειες. Παράλληλα, συνέστησαν στους παραγωγούς να επέμβουν με ψεκασμούς με διάφορα μυκητοκτόνα και κυρίως εκεί που υπάρχουν ζημιές στις ελαιοκαλλιέργειες και στα αμπέλια.

Άγριο ξύλο στην παραλία. Σάπισε στο ξύλο τον εραστή και τη σύζυγό του

ΣΟΚ ΣΤΗΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ Τουρίστας μηνύει την Thomas Cook για ασθένεια στις διακοπές του στη Σκιάθο

Τουρίστας μηνύει την Thomas Cook για ασθένεια στις διακοπές του στη Σκιάθο

Ο 70χρονος David Townend σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει αναγκάστηκε να νοσηλευτεί για 5 ημέρες σε νοσοκομείο όπου διαγνώστηκε με τη νόσο των Λεγεωνάριων, έπειτα από διαμονή στη Σκιάθο

Βρετανός τουρίστας που ισχυρίζεται ότι προσβλήθηκε από δυνητικά θανατηφόρο ασθένεια των πνευμόνων ενώ έκανε διακοπές στην Ελλάδα, προβαίνει σε νομικές διαδικασίες εναντίον του τουρ οπερέιτορ Thomas Cook.

Καπιταλιστές λέγονται αλλά ξέχασα αυτά είναι γραφικότητες

Μαλάκες τώρα θερίστε


Οι 3 τρόποι για να γλιτώσετε τις κατασχέσεις - Αυστηρότερη η ρύθμιση των 100 δόσεων

Οι 3 τρόποι για να γλιτώσετε τις κατασχέσεις - Αυστηρότερη η ρύθμιση των 100 δόσεων
Τρεις εναλλακτικές δυνατότητες τμηματικής εξόφλησης των ληξιπρόθεσμων χρεών προς ΔΟΥ και τα Τελωνεία έως και σε 12 μηνιαίες δόσεις παρέχει σε χιλιάδες οφειλέτες του Δημοσίου η ισχύουσα νομοθεσία…
Διαβάστε περισσότερα στο enikonomia.gr

Άκου, Τζήμερε…

Τα μυστικά για μεταθέσεις - αποσπάσεις δημοσίων υπαλλήλων

Τα μυστικά για μεταθέσεις - αποσπάσεις δημοσίων υπαλλήλων
Τη θεσμοθέτηση Ενιαίου Συστήματος Κινητικότητας, που θα συντομεύσει τον χρόνο των μετατάξεων και των αποσπάσεων, προωθεί η κυβέρνηση με τον νέο νόμο για την κινητικότητα που ετοιμάζεται να καταθέσει στη Βουλή, ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Χριστόφορος Βερναρδάκης, τις επόμενες ημέρες και αναμένεται να ψηφιστεί εντός του Ιουλίου…
Διαβάστε περισσότερα στο enikonomia.gr

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ «ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ» Πρώτη και άμεση απάντηση στις μεθοδεύσεις της εργοδοσίας

Κινητοποίηση χτες στα κεντρικά της εταιρείας στον Αλιμο, με την ανακοίνωση της αίτησης για υπαγωγή στον πτωχευτικό κώδικα
Από τη χτεσινή κινητοποίηση στον Αλιμο
Από τη χτεσινή κινητοποίηση στον Αλιμο
«Στον αέρα» και με τη «βούλα» βρίσκονται πλέον οι περίπου 12.000 εργαζόμενοι της επιχείρησης «Μαρινόπουλος» πανελλαδικά, μετά την αίτηση που κατέθεσε χτες η εταιρεία για την υπαγωγή της σε άρθρο του πτωχευτικού κώδικα. Η εξέλιξη αυτή φέρνει χιλιάδες οικογένειες αντιμέτωπες με την απειλή της ανεργίας, ενώ έχουν προηγηθεί μειώσεις μισθών και κόψιμο επιδομάτων, κλείσιμο καταστημάτων και απολύσεις, καθυστερήσεις και τμηματική καταβολή της μισθοδοσίας τους.Δίνοντας μια πρώτη απάντηση στην εξέλιξη αυτή, δεκάδες εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν χτες το απόγευμα στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στον Αλιμο. Σήμερα, θα προχωρήσουν σε νέα κινητοποίηση, στις 11 π.μ., στο ίδιο σημείο (Αγίου Δημητρίου 63, Αλιμος). Η σημερινή κινητοποίηση είχε αποφασιστεί πριν δρομολογηθούν οι εξελίξεις, που ωστόσο είχαν διαφανεί το τελευταίο διάστημα, την περασμένη Κυριακή στη συνέλευση την οποία συγκάλεσαν τέσσερα κλαδικά σωματεία της Αττικής, με σκοπό να οργανωθεί η παρέμβαση των εργαζομένων απέναντι στα επιχειρηματικά παιχνίδια.
Αφαντη η εργοδοσία

Εκβιασμοί και κοροϊδία

«Στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται», λέει η παροιμία κι αυτό ισχύει απόλυτα στον τρόπο με τον οποίο οι Ευρωπαίοι «εταίροι» της κυβέρνησης ασκούν πιέσεις στο λαό να αποδεχτεί αδιαμαρτύρητα τα μέτρα της δεύτερης «αξιολόγησης», «για να μην προστεθεί άλλη αβεβαιότητα στην ΕΕ μετά το Brexit», όπως λένε.
Τα δημοσιεύματα και οι παρεμβάσεις προς αυτήν την κατεύθυνση πυκνώνουν τις τελευταίες μέρες. «Οι προαπαιτούμενες δράσεις που πρέπει να γίνουν έως τον Σεπτέμβριο (...) δεν υπάρχει λόγος να μη γίνουν έως τον Ιούλιο, το αργότερο έως τις αρχές Αυγούστου», δήλωσε αξιωματούχος της ΕΕ, σύμφωνα με χτεσινές ανταποκρίσεις από τις Βρυξέλλες, όπου γινόταν η Σύνοδος Κορυφής.
Με τον ίδιο στόχο, αυτόν της επιτάχυνσης των αντιλαϊκών μέτρων, έρχεται στην Ελλάδα στα μέσα Ιούλη ο επίτροπος με αρμοδιότητα τις οικονομικές υποθέσεις, Πιέρ Μοσκοβισί, δηλώνοντας εκ των προτέρων ότι «η εφαρμογή (σ.σ. των μεταρρυθμίσεων) συνιστά κλειδί» και ότι μετά το Brexit αποκλείεται κάθε σκέψη για χαλάρωση των στόχων της δημοσιονομικής προσαρμογής.

Εορτή των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου

Εορτή των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου
Τη μνήμη των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου τιμά σήμερα, 29 Ιουνίου, η Εκκλησία μας.
Ο Πέτρος καταγόταν από τη Βηθσαϊδά της Γαλιλαίας και ήταν γιος του Ιωνά, αδελφός του Αποστόλου Ανδρέα του Πρωτόκλητου. Ο Πέτρος και ο Ανδρέας ήταν ψαράδες στη λίμνη Γεννησαρέτ.
Είχε νυμφευθεί στην Καπερναούμ, όπου έμενε οικογενειακά μαζί με την πεθερά του. Όπως μας πληροφορεί το Ευαγγέλιο, όταν ο Ιησούς έφθασε στη λίμνη της Γεννησαρέτ συνάντησε τους δυο αδελφούς Πέτρο και Ανδρέα οι οποίοι έριχναν τα δίχτυα τους. Αμέσως μετά την κλήση τους, άφησαν τα δίχτυα και τις οικογένειές τους και τον ακολούθησαν.

ΣΚΙΑΘΟΣ Γρι – γρι ψάρευε σε μικρότερη απόσταση των 30 μ. από την ακτή


Το Λιμεναρχείο Σκιάθου κατάσχεσε 190 κιλά ψάρια γόπες και κολιούς

ΨΑΡΙΑ
Χθες Τρίτη στη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα, κατά την διάρκεια περιπολίας πλωτού περιπολικού σκάφους του Λιμεναρχείου Σκιάθου, διαπιστώθηκε παράνομη αλιευτική δραστηριότητα αλιευτικού σκάφους τύπου «γρι-γρι», στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ Σκιάθου-Πηλίου, το οποίο αλίευε σε απαγορευμένη για το συγκεκριμένο αλιευτικό εργαλείο θαλάσσια περιοχή, σε βάθος μικρότερο των τριάντα 30 μέτρων.
Όπως ανακοίνωσε το Λιμεναρχείο, το αλιευτικό σκάφος οδηγήθηκε, συνοδεία πλωτού περιπολικού στο λιμάνι της Σκιάθου προς περαιτέρω έλεγχο.

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Την τελευταία του πνοή άφησε ο ηθοποιός Μπαντ Σπένσερ

Φάρατζ στο Ευρωκοινοβούλιο: Κάποιοι εδώ μέσα δεν έχουν δουλέψει ποτέ τους (vid)

Αμά του γαμήσει ότι έχει και δεν έχει...του σκατό πουσταριού θα πρέπει να "λογοδοτήσεις" και σε ποιον;

Κυκλοφορεί ελεύθερο κι ωραίο το ναζιστικό ερπετό!

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΕΜΥ | ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ !!

Εικόνα

ΕΜΥ | ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ !!

Τώρα δελτίο κακοκαιρίας της ΕΜΥ !! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΩΡΑ !!

Στοπ στην ΑΕΠΙ για «ντου» σε μαγαζιά

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
Ανάσα σε καταστηματάρχες και δημοτικές υπηρεσίες

Με υπαγωγή στο άρθρο 99 ο Μαρινοπουλος σκάει κανόνι σε όλη την αγορά

«Ιδιοκτησία του προγράμματος... »


Πολλή βαβούρα σηκώνουν εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ για την «ιδιοκτησία του προγράμματος», για το αν είναι δικά τους ή όχι τα... πνευματικά δικαιώματα του βάρβαρου μνημονίου που εφαρμόζουν για λογαριασμό του κεφαλαίου.
Για «καθεστώς ασφυξίας και εκβιασμού», υπό το οποίο υπέγραψαν το μνημόνιο, μίλησε ο πρωθυπουργός, για να προσθέσει, όμως, καμαρώνοντας ότι «η ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης οριοθετεί το κλείσιμο ενός κύκλου και, ταυτόχρονα, την έναρξη μιας δημιουργικής και ελπιδοφόρας εποχής».

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

EKTAKTO Οι Τούρκοι ψάχνουν ρωσικό υποβρύχιο στης Σποράδες

Οι Τούρκοι ψάχνουν ρωσικό υποβρύχιο στη Σκύρο

Ο Πούτιν για το δημοψήφισμα: Θα σεβαστούμε οποιαδήποτε απόφαση των Βρετανών

«WeFest» στη Σκόπελο τον Αύγουστο

Στόχος η φιλοξενία και η ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς

σκόπελος
Το πρώτο WeFest θα στηθεί φέτος στη Σκόπελο τον Αύγουστο και όπως τονίζεται από τους διοργανωτές, «πρόκειται για μία εντελώς καινούρια πρόταση παραθερισμού, με ποικίλες δράσεις και εκδηλώσεις που συγκεντρώνουν μία ομάδα ακτιβιστών για να αναδείξουν και να αναβιώσουν την κουλτούρα και τον πολιτισμό του νησιού της Σκοπέλου. Δεν υπάρχει κάτι ανάλογο σε όλη την Ελλάδα ενώ η πρεμιέρα θα λάβει χώρα στις 5 με 7 Αυγούστου.
H οµάδα

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τρίτη

Τον χάρτη με τις περιοχές όπου υπάρχει μεγάλος κίνδυνος εκδήλωσης φωτιάς για αύριο, Τρίτη, δημοσίευσε η Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας.

Δείτε τον χάρτη:

Έως τις 15 Ιουλίου η υποβολή δηλώσεων

Εορτή του Αγίου Σαμψών του ξενοδόχου

Εορτή του Αγίου Σαμψών του ξενοδόχου
Τη μνήμη του Αγίου Σαμψών του ξενοδόχου τιμά σήμερα, 27 Ιουνίου, η Εκκλησία μας.
Ο Άγιος Σαμψών, γεννήθηκε στη Ρώμη από πλουσίους αλλά ευσεβείς και ενάρετους γονείς. Ευφυής ως ήτο, σπούδασε φιλολογία, φιλοσοφία και ιατρική.
Επιθυμώντας από τη μικρή του ηλικία να ζήσει κατά το χριστιανικό πρότυπο ζωής, μεταχειρίσθηκε την ιατρική όχι ως επικερδές επάγγελμα αλλά για καθαρά φιλανθρωπικούς και ευεργετικούς σκοπούς.
Προσέτρεχε χωρίς διακρίσεις σε οποιονδήποτε είχε την ανάγκη του βοηθώντας τον, παρηγορώντας τον και στηρίζοντάς τον στην πίστη.

ΒΙΝΤΕΟ:Με ένταση και τεχνικά προβλήματα η πρώτη μέρα της δίκης της Χρυσής Αυγής στο Εφετείο

England - Iceland Live Stream Euro 2016 Live Streaming

Italy - Spain Live Stream Euro 2016 Live Streaming

Ο Παναγιώτης Μάργαρης στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Σκοπέλου


Ο διακεκριμένος κιθαρίστας Παναγιώτης Μάργαρης
Ο κορυφαίος Ελληνας κιθαρίστας Παναγιώτης Μάργαρης έχοντας στο ενεργητικό του 14 προσωπικούς δίσκους, πολλά μουσικά βραβεία και περισσότερες από 1.500 συναυλίες, θα μας ταξιδέψει στους μαγικούς ήχους της κλασικής κιθάρας την Παρασκευή 8 Ιουλίου στις 21.30 στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Σκοπέλου.
Ενα ρεσιτάλ του διεθνούς φήμης δεξιοτέχνη, ο οποίος θα ερμηνεύσει κομμάτια τα οποία συμπεριλαμβάνονται στην πρόσφατη δισκογραφική του δουλειά «Με τη μαγεία της κιθάρας». Θα ακουστούν συνθέσεις σπουδαίων δημιουργών (Ennio Morricone, Erik Satie, Carlos Gardel, Peter Tchaikovsky κ. α). Θα ερμηνεύσει επίσης, διασκευές του σε ιστορικά τραγούδια της διεθνούς Rock μουσικής σκηνής (Hotel California, The show must go on, Paint it black, People are strange) τα
Powered By Blogger