Σάββατο, 4 Ιουνίου 2016

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Οι βουλευτές Χανίων (ΣΥΡΙΖΑ, 4/4) κάνουν Πλειστηριασμό για τον Τάφο Βενιζέλων... Υπερταμείο


Εορτή του Αγίου Μητροφάνους του Αρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως

Εορτή του Αγίου Μητροφάνους του Αρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως
Τη μνήμη του Αγίου Μητροφάνους του Αρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως τιμά σήμερα, 4 Ιουνίου, η Εκκλησία μας.
Ο Άγιος Μητροφάνης υπήρξε ο πρώτος επίσκοπος της Κωνσταντινούπολης (313 - 327 μ.Χ.)• Ήταν γιος του Δομετίου και ανεψιός του αυτοκράτορα Πρόβου.
Όταν το Μάιο του 325 μ.Χ. έγινε η Α' Οικουμενική Σύνοδος στη Νίκαια, ο Μητροφάνης δεν μπόρεσε να παραστεί ο ίδιος, επειδή ήταν αρκετά γέροντας και άρρωστος.

34o ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ(23/6 - 18/7/2016)
Από 23 Ιουνίου-16 Ιουλίου 2016

Το 34ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Το Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας οργανώνεται από το 1983, υπό την αιγίδα των Υπουργείων Πολιτισμού και Παιδείας, με τη συμβολή της  Ιεράς  Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, της Νομαρχίας Καρδίτσας, του Δήμου Καρδίτσας, του Δήμου Μουζακίου, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Χορωδιών και Διευθυντών Χορωδίας και αποτελεί κορυφαίο καλλιτεχνικό γεγονός όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και Διεθνώς.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Οι βιαστικοί οδηγοί τουΚΤΕΛΚατερίνης!Αγνοούν τούς ποδηλάτες.ΗΤροχαία υπάρχει?

Παρολίγο σήμερα 11.00με 12.00μεσημ.στήν οδό 25ηςΜαρτίου λίγο μετα τήν αφετηρία τού ΚΤΕΛ Κατερίνης στό ύψοςΕΥΚΑΡΠΙΔΗενώ κινούμουν κανονικά  με το ποδήλατο μου δεξιά στήν άκρη του στενού οδοστρώματος  να παρασυρθώ απο λεωφορείο τού Κτελ πού ανέπτυξε υπερβολική ταχύτητα(γκάζωσε) ,με αποτέλεσμα να αναγκασθώ ενστικτωδώς αντιδρώντας  προκειμένω να αποφύγω παράσυρση να πέσω στο κράσπεδο(λίγο μετα το περίπτερο) για να γλυτώσω  με αμυδρές επιπόλαιες  γρατσουνιές στο δεξιό γόνατο τα χειρότερα ,έναν σοβαρό τραυματισμό.
Ευτυχώς για μένα  αντιλήφθηκα έγκαιρα  το με ταχύτητα υψηλή κινούμενο  για τις κρατούσες συνθήκες λεωφορείο, πού υποψιάζομαι  ο οδηγός του νοιαζόταν να προλάβει περισσότερο το φανάρι στήν διασταύρωση με τήνΛαρίσης.
Κινδύνευσε η σωματική μου ακεραιότητα και ειλικρινά φοβήθηκα διότι ξυστά  γρήγορα κυριολεκτικά δίπλα μου  πέρασε ένα ογκώδες μπλέ  λεωφορείο .
Η δημοτική αρχή Κατερίνης  με ορισμένους κυκλικούς κόμβους κα παρεμβάσεις με διαπλάτυνση πεζοδρομίων στένεψε  υπερβολικά το οδόστρωμα όπως και στο σημείο αυτό όπου ,ένθεν και ένθεν είναι στσθμευμένα στο σημείο εκείνο οχήματα με αποτέλεσμα να μήν υπάρχει μέριμνα  στοιχειώδης καμία για τούς πολυπληθείς  ποδηλάτες,όσους δηλ. δεν μετακινούνται στό κέντρο  με ΙΧ.
Η Διοίκηση του Κτελ Κατερίνης πρέπει να συστήσει στούς οδηγούς να κινούνται με 30χλμ/ώρα στό κέντρο και να περιμένουν υπομονετικά  με σεβασμότούς ποδηλάτες  σε κεντρικρς αρτηρίες.

ΜΑΣ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΠΟΥ ΠΕΤΑΜΕ ΧΑΡΤΑΕΤΟ

Ιουνης στην Ελλάδα της «Ευρώπης», στην Ελλάδα του ευρώ, των τοκογλύφων, στην Ελλάδα που έχει ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ στους …. «δανειστές», και στα λοιπά ΚΟΡΑΚΙΑ χωρίς να αντιδρά ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, στην Ελλάδα των «συμφωνιών και των κόκκινων γραμμών» που θέτει η κυβέρνηση της, στην Ελλάδα που έχει ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ τους Έλληνες.
Ωπα, διόρθωση εδώ, σε αυτό το τελευταίο!
ΔΕΝ ΕΞΟΝΤΩΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, οι οποίες είναι ουσιαστικά ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ.
Έτσι είναι Συνέλληνες, η πραγματικότητα είναι πως ΟΛΕΣ οι μέχρι σήμερα «κυβερνήσεις» των τελευταίων σαράντα χρόνων, είναι οι υπάλληλοι των ξένων συμφερόντων.
Πως είπατε; Διαφωνείτε; Τότε, μάλλον ζείτε σε άλλον πλανήτη…..
Διάβασα μια είδηση, και πραγματικά δεν ήξερα πώς να αντιδράσω.
Να γελάσω; Να κλάψω; Να ντραπώ;
ΟΛΑ ΜΑΖΙ:

Περιζήτητο στη Γαλλία το μυστικό της γοητείας Τσίπρα, ενδιαφέρον και από αρωματοβιομηχανίες.

Φορο-τσουνάμι για μισθωτούς και συνταξιούχους στα νησιά με πληθυσμό κάτω από 3.100 κατοίκους

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Ποιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος ποιοοοοοοοοοοοοοοος, θελω να ξερω ποιοοοοοοοοοοοοοος ♪♫♪


Εναρμονισμένη με τα νέα πρότυπα ασφαλείας για τα Υδατοδρόμια έχουν ήδη εγκριθεί, τα επικαιροποιημένα Προγράμματα Ασφαλείας του Υδατοδρομίου Σκοπέλου

Yποχρεωτική η χρήση Μαγνητικής Πύλης (WMTD) και ακτινοσκοπικής συσκευής (X-RAY)

Στην υιοθέτηση νέων προτύπων ασφαλείας για το σχεδιασμό των υδατοδρομίων στρέφονται οι Αρμόδιοι Φορείς μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Παρίσι και στις Βρυξέλες. Ειδικότερα, η χρήση Μαγνητικής Πύλης (WMTD) και ακτινοσκοπικής συσκευής (X-RAY) καθίσταται πλέον υποχρεωτική σε όλα τα υδατοδρομία, για τον καλύτερο έλεγχο επιβατών και αποσκευών.
Σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή της Hellenic-Seaplanes, κ. Ευάγγελο Ζαγοράκη, η απαίτηση αυτή όσο και αν φαίνεται υπερβολική, θωρακίζει την λειτουργία των υδροπλάνων και των υδατοδρομίων, δημιουργώντας την αναγκαία αίσθηση ασφάλειας για επιβάτες και προσωπικό, ενώ παράλληλα

Έλληνες πολιτικοί

Από τον Τάισον μέχρι τον Πίπεν. Αθλητές “αποχαιρετούν” τον Μοχάμεντ Άλι στα social media

Εντάξει, ευκολάκι: θα πουν ότι τελικά ΔΕΝ πωλούνται οι Τάφοι Βενιζέλων κι όλοι θα πανηγυρίζουν!!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου