Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Άλφα ποιότητας ψέματα.

Γράφει ο mitsos175

Μόνο αηδία νιώθω, όταν βλέπω (από σπόντα) τα ιδιωτικά χαμαιτυπεία, που καλούνται κανάλια. Είναι εκτροφεία κολάκων και ψευτών, ενώ καμιά σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα και τη αλήθεια.
"... Ο Άσαντ είναι αποφασισμένος να εξοντώσει τους πολιτικούς του αντιπάλους..." είπε ο Άλφα στο δελτίο παραπληροφόρησης. Μόνο κλάματα δεν έβαλαν, που οι ισλαμιστές έχασαν το Χαλέπι. Στη γραμμή που δίνει η CIA, χωρίς να εξετάσουν τι ακριβώς έγινε.

Ο Συριακός στρατός με αιχμή τις επίλεκτες δυνάμεις και με τη συμβολή συμμάχων απελευθέρωσε σήμερα τις ΒΑ γειτονιές στην πόλη Χαλέπι περιορίζοντας τους μισθοφόρους του ΝΑΤΟ περίπου στη μισή έκταση από ότι είχαν τις προηγούμενες μέρες.

Τις τελευταίες μέρες της προεκλογικής εκστρατείας στις ΗΠΑ οι Ρώσοι είχαν σταματήσει κάθε βομβαρδισμό γύρω και μέσα στην πόλη, ενώ η Συριακή Κυβέρνηση είχε προτείνει να αποχωρήσουν οι "πληρωμένοι υπάλληλοι" του ΝΑΤΟ δίνοντας εγγυήσεις για την ζωή και την ασφάλεια των αντιπάλων της. Η πρόταση όμως απορρίφθηκε μόνο και μόνο για να απασχοληθούν δυνάμεις του Συριακού στρατού στο Χαλέπι, ώστε να μην επιτεθούν στην Αλ Μπαμπ, που κατέχει ο ISIS και που θέλουν να την καταλάβουν οι Τούρκοι.

Η κατάρρευση της "αντιπολίτευσης" που δεν είναι μόνο στο Χαλέπι αλλά παντού, οφείλεται στο γεγονός ότι ο κόσμος, οι άμαχοι, είναι φανερά πλέον εναντίον της. Μάλιστα τις προηγούμενες μέρες υπήρξαν διαδηλώσεις κατά της διαφθοράς, της μαύρης αγοράς, στις περιοχές ακριβώς που ελευθερώθηκαν σήμερα. Η απάντηση των δήθεν μετριοπαθών ήταν πυροβολισμοί, βασανισμοί, τρομοκρατία.

Οι Σύριοι πανηγυρίζουν. Στις γειτονίες αυτές υπήρχαν οικογένειες στρατιωτών του Συριακού στρατού, που με χαρά και συγκίνηση συνάντησαν πάλι τα παιδιά τους, τους συζύγους, τα αδέρφιά τους. Πολλοί κάτοικοι μάλιστα πριν την απελευθέρωση τους, είχαν αποπειραθεί να δραπετεύσουν. Απωθήθηκαν όμως από τους τρομοκράτες.

Το έχουμε πει, θα το επαναλάβουμε: Αν ο λαός ήταν με τη δήθεν αντιπολίτευση, ο Άσαντ θα ήταν ήδη παρελθόν. Όταν ο Σύριοι κατάλαβαν τις πραγματικές προθέσεις όσων μάχονται τον Πρόεδρο της Συρίας πήγαν με το μέρος του. Η "επανάσταση", αν δεν σκηνοθετήθηκε, καπελώθηκε αμέσως από τις ΗΠΑ και όσους είχαν βλέψεις στον πλούτο της χώρας.

Όταν δεν γίνεται για πραγματική αλλαγή, για το Σοσιαλισμό, για την Αταξική Κοινωνία, κάθε κίνηση κινδυνεύει να εκφυλιστεί και να χρησιμοποιηθεί από τους ιμπεριαλιστές και τους φασίστες. Η αντιπολίτευση δεν κατηγορούσε τον Άσαντ μέσα στη Συρία για παραβίαση δικαιωμάτων, αυτά τα έλεγε "έξω", καθ' υπόδειξη των Νατοϊκών. Η κυριότερη κατηγορία εναντίον του Άσαντ μέσα στη Συρία, ήταν ότι έδινε πολλά δικαιώματα στις μειονότητες! Χριστιανούς, Κούρδους, Σιίτες κλπ. Οπότε αντιλαμβάνεστε τι είδους "επαναστάτες" είναι.

Ανησυχούσαν, όπως εδώ κάποιοι νεοναζί παγανιστές και θεούσες χριστιανοί "ταλιμπάν", ότι υπήρχε "κίνδυνος για τη θρησκεία". Στις περιοχές που καταλάμβαναν (λόγω της ενίσχυσής από το εξωτερικό) εξόντωναν συστηματικά κάθε μειονότητα, εθνική, θρησκευτική ή άλλη, ενώ έκαναν τη ζωή κόλαση και στους Σουνίτες Μουσουλμάνους, κάνοντας ουσιαστικά πλιάτσικο. Φέρθηκαν σαν στρατός κατοχής, ποτέ δεν εκπροσώπησαν την πλειοψηφία.

Παπαγάλοι του Άλφα, κλάψτε όσο θέλετε μαζί με Αμερικάνους, Τούρκους Σαουδάραβες και Ευρωπαίους αξιωματούχους. Ο Άσαντ κερδίζει, η Συρία θα παραμείνει ανεξάρτητη, χωρίς μεταπολεμικά Μνημόνια. .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger