Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2016

Ζήνα Κουτσελίνη: «Η Φαίη περνάει δύσκολα. Πρέπει να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για τον Παντελίδη»

Ζήνα Κουτσελίνη: «Η Φαίη περνάει δύσκολα. Πρέπει να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για τον Παντελίδη»
Η Φαίη Σκορδά δέχεται εκατοντάδες άσχημα και επικριτικά μηνύματα καθημερινά στις σελίδες της στα social media, από θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη που την κατηγορούν για τον τρόπο που σχολίασε το περιστατικό με τραγούδι του για την Κύπρο.
    «Αν ήμουν στη θέση της Φαίης θα ζητούσα δημόσια συγγνώμη. Στεναχωριέμαι που δεν το έχει κάνει μέχρι τώρα! Θεωρώ ότι η Φαίη, αυτή την περίοδο, διανύει μια πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή της, θα το διαχειριστεί και πιστεύω ότι ο σωστός δρόμος για έναν άνθρωπο που ξέρω πως αγαπάει τους ανθρώπους δίπλα της, είναι να ζητήσει δημόσια μια συγγνώμη και αν δεν θέλει να το κάνει
μέσα από έναν τηλεοπτικό αέρα, μπορεί να το κάνει μέσα από μια συνέντευξη που αυτό θα έχει και την ίδια ισχύ. Βέβαια, τα είπε στην τηλεόραση και στην τηλεόραση οφείλει να πει και την συγγνώμη. Από εκεί και πέρα όμως ο τρόπος που θα το διαχειριστεί είναι ο ίδιος. Εγώ, πάντως, ως ένας άνθρωπος που έχω αγαπήσει τη Φαίη, αυτό θα την συμβούλευα. Η Φαίη, όμως, σε καμία περίπτωση δεν το έκανε αυτό εσκεμμένα, ήταν μια άτυχη στιγμή στα τόσα χρόνια της καριέρας της» είπε στην εκπομπή της  η Ζήνα Κουτσελίνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου