Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

ΑΕΚ - Πογέτ: "Συμφωνώ με τον Κοντονή"

ΑΕΚ - Πογέτ: `Συμφωνώ με τον Κοντονή`

Υπέρ της απόφασης του Σταύρου Κοντονή να διακόψει τη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας τάχθηκε ο Γκουστάβο Πογέτ.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, μιλώντας στη Nova, τόνισε πως συμφωνεί με την απόφαση του υφυπουργού, προσθέτοντας, μάλιστα, πως ο ίδιος θα είχε ακόμα πιο σκληρή στάση, καθώς θα προχωρούσε στη διακοπή και του πρωταθλήματος.
«Εγώ συμφωνώ με την απόφαση του υφυπουργού. Στη θέση του θα είχα μια πιο σκληρή στάση. Θα είχα σταματήσει το ποδόσφαιρο, άρα δεν θέλω να παρεξηγηθεί και να νομίζει κάποιος ότι είπα πως δεν έπρεπε να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Εννοώ ότι έπρεπε να διακοπούν όλες οι διοργανώσεις και το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Ξέρω ότι ο υφυπουργός μπορεί να δεχόταν πιέσεις, ξέρω ότι υπάρχει αρκετός κόσμος γύρω του. Πιθανόν να προσπαθούσαν να τον πείσουν να μην διακόψει τίποτα. Εγώ θα ήμουν πιο σκληρός, άρα καταλαβαίνω τη θέση του. Υπάρχουν πάντως πολλά προβλήματα που μπορούν να λυθούν, με το να παρθούν μέτρα, ή νόμοι, αλλά αν δε γίνει αυτό, από τη στιγμή που σταματούν το κύπελλο πρέπει να σταματήσουν και το πρωτάθλημα. Το θεωρώ άδικο και το μέτρο αυτό δε δίνει λύση», τόνισε αρχικά ο Πογέτ και πρόσθεσε:

«Πιστεύω ότι αν υπάρχει πρόβλημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, την ευθύνη την έχουν όλοι. Όχι μόνο οι τρεις ή οι τέσσερις ομάδες που ήταν στα ημιτελικά. Αυτές οι ομάδες έχουν περισσότερες επιπτώσεις από τους υπόλοιπους. Δεν πιστεύω ότι είναι δίκαιο αυτό που έγινε. Σέβομαι όμως την απόφαση και πιστεύω ότι πρέπει να λαμβάνονται μέτρα και ελπίζω να μην υπάρχουν περαιτέρω προβλήματα μέχρι το τέλος. Ήρθα εδώ για να κερδίζω και δυστυχώς μου στέρησαν τη δυνατότητα να τα καταφέρω».
Για το πόσο επηρεάστηκαν οι παίκτες του από το γεγονός ότι δεν διεξήχθη ο χθεσινός ημιτελικός με τον Ατρόμητο, δήλωσε:
«Δεν επηρεάζει τους παίκτες το γεγονός ότι δεν έγινε το χθεσινό παιχνίδι. Το μόνο που άλλαξε είναι ότι κάναμε σήμερα πιο δυνατή προπόνηση. Εμείς είμαστε έτοιμοι και θα πάμε στην Τρίπολη για να νικήσουμε. Το μόνο που θέλουμε είναι να πάρουμε τη νίκη για να μπορέσουμε να μείνουμε ψηλά στη βαθμολογία και είτε να διατηρήσουμε είτε να αυξήσουμε την απόσταση από τους υπόλοιπους».
Για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης:
«Δεν τίθεται θέμα εκδίκησης για την πρώτη μου ήττα στην Ελλάδα. Έχει περάσει άλλωστε πολύς χρόνος και πολλά παιχνίδια από τότε. Οι δύο ομάδες δουλεύουν σκληρά. Ο Αστέρας συνεχίζει επίσης να δίνει τη δική του μάχη για να καταφέρει να συμμετάσχει στα πλέι οφ και οι δύο βρισκόμαστε εντός στόχων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger