Εντάξτε το ψάρι μία με δύο φορές την εβδομάδα στη διατροφή σας. Αποτελεί
μια από της καλύτερες πηγές καλών λιπαρών, υψηλής βιολογικές αξίας
πρωτεΐνης και σημαντικών μετάλλων και ιχνοστοιχείων όπως ο φώσφορος.
Υλικά
2 μεγάλα λαβράκια
12 πατάτες, κομμένες σε χοντρά μπαστούνια
2 πιπεριές, κομμένες σε ροδέλες
2 ώριμες, μέτριες ντομάτες, κομμένες σε ροδέλες
2 μέτρια κρεμμύδια, κομμένα σε φέτες
6 σκελίδες σκόρδο, κομμένα σε φέτες
4 κλωναράκια σέλινο
4 κλωναράκια δενδρολίβανο
2 φλιτζάνια του τσαγιού βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Χωριό
1 φλιτζάνι του τσαγιού νερό
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Υλικά
2 μεγάλα λαβράκια
12 πατάτες, κομμένες σε χοντρά μπαστούνια
2 πιπεριές, κομμένες σε ροδέλες
2 ώριμες, μέτριες ντομάτες, κομμένες σε ροδέλες
2 μέτρια κρεμμύδια, κομμένα σε φέτες
6 σκελίδες σκόρδο, κομμένα σε φέτες
4 κλωναράκια σέλινο
4 κλωναράκια δενδρολίβανο
2 φλιτζάνια του τσαγιού βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Χωριό
1 φλιτζάνι του τσαγιού νερό
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου