Κυριακή, 22 Μαρτίου 2015

Πρώτη φορά Αριστερά, πολλοστή φορά ολιγάρχες

MegaΜετά από δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα», το οποίο παρουσιάζει τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης να λαμβάνει δικηγορική προμήθεια από δημοσίους υπαλλήλους για την επανπρόσληψή τους, το θέμα έχει περάσει στα ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια. Ο κ. Κατρούγκαλος απολογείται στα κανάλια των ολιγαρχών σε σάπιους και τελειωμένους δημοσιογράφους.
Η νέα κυβέρνηση συνεχίζει στον δρόμο των προηγούμενων κυβερνήσεων.
Οι υπουργοί της κυβέρνησης κάνουν παρέλαση στα χρεοκοπημένα ιδιωτικά κανάλια, και οι ολιγάρχες συνεχίζουν να ρυθμίζουν την πολιτική κατάσταση στη χώρα.

Greek Super League LIVE: Βέροια - Παναθηναϊκός live

Τρίβουν τα μάτια τους οι επιστήμονες!! Φυτό σκοτώνει το 98% των καρκινικών κυττάρων μέσα σε 16 ώρες!!


Οι επιστήμονες προσπαθούν συνεχώς και με αρκετούς τρόπους να…. περισσότερα…

Το FBI βρήκε αυτή την τρύπα στην μέση του πουθενά…. Μέσα σε αυτήν βρήκαν…


Το FBI έκανε πρόσφατα μια συγκλονιστική ανακάλυψη στην Sammamish, WA, όταν ανακάλυψε ένα… περισσότερα…

Φτιάχνω μπακαλιάρο: Οι παραδοσιακές συνταγές

Φτιάχνω μπακαλιάρο

Μπακαλιάρος

Ο καλός μπακαλιάρος έχει άσπρο κρέας και δέρμα μαύρο. Αφού τον βάλουμε να ξαλμυρίσει επί 24 ή 38 ώρες τον βάζουμε σε μια μεγάλη χύτρα με κρύο νερό και στη πρώτη βράση τον βγάζουμε. Τον σερβίρουμε με πατάτες νερόβραστες και με σάλτσα μαϊντανού στην οποία βάζουμε μερικές σταγόνες από ζωμό λεμονιού.

EKTAKTO ΚΑΙΡΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ !! ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΥΠΕΡΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ !!Προειδοποιεί το Greek-Weather.Org, πως την ερχόμενη...

Παρασκευή 27 Μαρτίου, θα έρθει να χτυπήσει την Ελλάδα, η πρώτη υπερκαταιγίδα του φετινού έτους 2015 !!

Αργοπεθαίνει η αλιεία

alt
Αργοπεθαίνει η αλιεία στον Παγασητικό. Η μείωση των αλιευμάτων, η στροφή νέων γενιών σε άλλα επαγγέλματα και η οικονομική κρίση οδήγησε 400 επαγγελματίες αλιείς από το 1984 και μετά να αποσύρουν τα σκάφη τους από τη θάλασσα είτε με αποχωρήσεις λόγω συνταξιοδότησης είτε για αλλαγή επαγγελματικής δραστηριότητας.
Σήμερα, οι άδειες σε ισχύ σε ολόκληρη τη Μαγνησία ανέρχονται στις 980 σύμφωνα με πληροφορίες από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας - Τμήμα Αλιείας. Η πλειοψηφία των ιδιοκτητών μάλιστα είναι ηλικιωμένα άτομα. Οι επαγγελματίες αλιείς που εργάζονται περισσότερες από 100 μέρες το χρόνο είναι μόνο 680-700.

ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΚΕΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

 Έγραψα πάρα πολλές φορές για τα «Αμαρτωλά ΚΕΠΑ» και τα ΒΡΩΜΙΚΑ παιχνίδια που παίζονται από αυτά σε βάρος των ατόμων με αναπηρίες. Πολλά από τα γραφόμενα δεν άρεσαν σε ορισμένους που σαν «παντογνώστες» και καθαρόαιμα κομματόσκυλα έσπευσαν να σχολιάσουν τα στοιχεία που έβγαλα στο φως επιχειρώντας να δικαιολογήσουν την αγαπημένη τους παράταξη.
Αυτά που δημοσιεύω «κύριοι», δεν είναι προϊόντα της φαντασίας μου όπως θέλετε να φανεί μέσα από διάφορα σχόλια σας.
Είναι στοιχεία και ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ανθρώπων που ανεβαίνουν έναν ΓΟΛΓΟΘΑ καθημερινά χάρη στις ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, οι οποίοι δε λογαριάζουν την ανθρώπινη ζωή, και σε οποιαδήποτε άλλη «πολιτισμένη» χώρα, το λιγότερο θα ήταν στη φυλακή για κακουργήματα κατ’ εξακολούθηση.
Πάμε να δούμε μια ακόμα καταγγελία ασθενή, μια ακόμα φωνή ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ.
Σας την παραθέτω όπως έχει, ΧΩΡΙΣ ορθογραφικές η άλλες διορθώσεις, και να πω ότι απευθύνεται σε πολιτικούς της τωρινής κυβέρνησης.
«Απαραδεκτη ενσταση Δ/ντη παροχων ΙΚΑ στα ΚΕΠΑ

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Το νερό είναι κοινωνικό αγαθό, ο λαός να αντιπαλέψει την εμπορευματοποίησή του

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για την Παγκόσμια Μέρα Νερού

Eurokinissi
Το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για την Παγκόσμια Μέρα Νερού (22 Μάρτη):
«
Και φέτος η Παγκόσμια Μέρα Νερού βρίσκει σχεδόν 800 εκατομμύρια ανθρώπους χωρίς πρόσβαση σε καθαρό νερό, το 40% του πληθυσμού να στερείται εγκαταστάσεων υγιεινής και εκατομμύρια άνθρωποι να πεθαίνουν ετησίως λόγω έλλειψης νερού και υγιεινής, παρά τις τεράστιες προόδους της τεχνολογίας και της επιστήμης που θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν το σύνολο αυτών των προβλημάτων. Την ίδια στιγμή, σε ολόκληρο τον πλανήτη, αρκετές λαϊκές οικογένειες στερούνται επαρκούς και φθηνής πρόσβασης στο πολύτιμο αυτό αγαθό. Ο μεγάλος ένοχος είναι ο ίδιος ο καπιταλιστικός δρόμος ανάπτυξης, όπου το νερό, τα τρόφιμα, η γη, οι δασικές εκτάσεις, αποτελούν εμπορεύματα, ελέγχονται και αναπτύσσονται με γνώμονα την κερδοφορία των μονοπωλίων. Η παγκόσμια αγορά νερού εκτιμάται σε περισσότερα από 300 δισ. δολάρια ετησίως, με σημαντικές τάσεις ανόδου.

Ναι-νικήσαμεν!...


Στο επικοινωνιακό επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης, αν γυρίσει κανείς το ιστορικό εμπειρικό ρολόι πίσω, θα βρει μια συγκλονιστική φραστική δημιουργική ασάφεια του τότε ηγέτη της Αλλαγής, το περίφημο «μη πόλεμος». Επιχείρημα που εξουδετέρωνε ως διπλούς πέλεκυς και την ειρήνη, και τον πόλεμο. Η επικοινωνιακή μετάλλαξη του ανθρώπινου DNA που είχε εγγράψει σ' όλη τη γη, και τη φρίκη του πολέμου και τις ωδίνες των κόπων της ειρήνης είχε άκρως πειστικές επιπτώσεις στην... ανάδερφο πατρίδα μας. ΕΟΚ, ΝΑΤΟ, συνδικάτα, βάσεις του θανάτου κ.λπ., καθόρισαν με ιδιαίτερη άνεση τις σχέσεις τους μαζί μας, έτσι ώστε να μένουν φεύγοντας, να τιμώνται υβριζόμενοι ως θεσμοί, να πλακώνει η μία μετά την άλλη συμφωνία πάνω στα κεφάλια μας με ευρύτερη κοινοβουλευτική συναίνεση.
Σ' αυτό το εμπνευσμένο δόγμα του στερητικού «μη» στην αφασική κατάφαση και τις πολιτικές που επιτρέπουν κάτι να γίνεται απ' το τίποτα, το οποίο με τη σειρά του καταβρόχθιζε τα άπαντα, πατάει και το σημερινό κυρίαρχο μη αριστερό, μη δεξιό, πρώτη φορά καμένου αριστερά, με νταούλια και βιολιά συγκυβερνητικού σχήματος. Ετσι έχουμε μη άρτον, μη θέαμα, σ' ένα επικοινωνιακό εκκρεμές γιγάντιας ταλάντωσης, που βαράει στα πιο ρηχά άκρα που μπορεί να διακρίνει ο κοινός νους της μοντέρνας δεινοσαυρικής διαδικτυακής εποχής των νεαρών ζόμπι. Τα ψίχουλα, μαζεμένα με υγρά μαντιλάκια θυμωμένης πατριωτικής ευαισθησίας απ' τα πιάτα των ασφαλιστικών ταμείων, και τα σκουπίδια των μεγάλων οφειλετών του δημοσίου, παρουσιάζονται ως σωτήριο λουκούλειο γεύμα από αυτοαποκαλούμενη κυβέρνηση «κοινωνικής σωτηρίας». Ετσι το κομμάτι της που ασχολείται κυβερνητικά με την «εθνική σωτηρία» μετατρέπει, κι ίσως όχι για μία μόνο μέρα, τις στρατιωτικές μπάντες σε πρωτότυπη street art μεταμοντέρνου Λυκείου Ελληνίδων, ως θεαματικό μη θέαμα, και ως κάγκελα που συναντούν τα μυαλά κι όχι μυαλά στα κάγκελα.

Τα 2 δισ. του Γιούνκερ ...


Ο ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε να στήσει ένα επικοινωνιακό παιχνίδι γύρω από τα 2 δισ. που ανέφερε ο πρόεδρος της Κομισιόν κ. Γιούνκερ ότι θα δοθούν στην Ελλάδα για τη λεγόμενη «ανθρωπιστική κρίση». Και βγήκαν διάφορα επιτελεία να πανηγυρίσουν και για το ότι αναγνώρισε λέει η ΕΕ ότι υπάρχει ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα, αλλά και για το ότι δίνουν γι' αυτό κονδύλια 2 δισ. μέσω ΕΣΠΑ. Κονδύλια που, όπως ανέφερε, «Θα τονώσουν τη δυναμική οικονομικής ανάπτυξης της χώρας, θα μειώσουν την ανεργία των νέων και θα βοηθήσουν τους φτωχούς πολίτες». Λίγο - πολύ η κυβέρνηση το παρουσίασε λες και θα αρχίσουν να τρέχουν τα λεφτά από τα μπατζάκια του λαού.

Φορο-κυνηγητό!


Οτι η κυβέρνηση έχει ξεκινήσει ένα κυνηγητό για την είσπραξη ληξιπρόθεσμων οφειλών πολιτών είναι προφανές. Πρόκειται για όλους εκείνους τους φόρους - ΕΕΤΗΔΕ, περαίωση και πολλά άλλα - που επιβλήθηκαν από τις προηγούμενες κυβερνήσεις. Αυτούς τους φόρους τώρα η συγκυβέρνηση θέλει να εισπράξει για να γεμίσουν τα ταμεία...
Προχτές, όμως, στη Βουλή η αρμόδια υπουργός, Ν. Βαλαβάνη, έκανε μία δήλωση που σηματοδοτεί και το πώς θα γίνει αυτό το κυνηγητό.

Έκτακτο: Φωτιά σε σκάφος

Οι πυκνός καπνός που βγαίνει από το αμπάρι του σκάφους στην Μαρίνα Αλίμου φαίνεται από μακριά.
Διαβάστε περισσότερα εδώ...

Come to Greece – Aristerix

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΕ LIVE STREAMING ΤΟ Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης-FC Barcelona - Real Madrid Live Streaming

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΕ LIVE STREAMING ΤΟ Βέροια - Παναθηναϊκός-Veria FC - Panathinaikos Athens Live Streaming

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΕ LIVE STREAMING ΤΟ Ολυμπιακός - Κέρκυρα-Olympiacos Piraeus - Kerkyra Live Streaming


ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΕ LIVE STREAMING ΤΟ Αστέρας Τρίπολης - Εργοτέλης-Asteras Tripolis - Ergotelis Heraklion Live Streaming

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΕ LIVE STREAMING ΤΟ Αναγέννηση Καρδίτσας - ΑΕΛ ΛΑΡΙΣΣΑ

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΕ LIVE STREAMING Ηρακλής - Απόλλων Καλαμαριάς

Ξάνθη - Ατρόμητος- AO Xanthi - Atromitos Athens Live Streaming

Ο αγώνας Άρης – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, ζωντανά- ARIS THESSALONIKIS- BYZANTIO KOKKIN live

Εορτή του Αγίου Βασιλείου του Ιερομάρτυρος και Πρεσβυτέρου Άγκυρας

Εορτή του Αγίου Βασιλείου του Ιερομάρτυρος και Πρεσβυτέρου Άγκυρας
Τη μνήμη του Αγίου Βασιλείου του Ιερομάρτυρος και Πρεσβυτέρου Άγκυρας τιμά σήμερα, 22 Μαρτίου, η Εκκλησία μας.
Ο Άγιος Βασίλειος έζησε στα χρόνια του Ιουλιανού του Παραβάτη (360-363). Τον κατήγγειλαν στον έπαρχο Σατουρνίνο, ότι ειρωνευόταν και κατηγορούσε τις ενέργειες του Ιουλιανού κατά της Εκκλησίας.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου