Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Ο Ν. Αντωνίου νέος Διοικητής της 5ης ΥΠΕ

alt
Ο κ. Νέστορας Αντωνίου αναλαμβάνει τη θέση του Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος, σύμφωνα με κατά πλειοψηφία απόφαση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, η οποία ενέκρινε σήμερα τους διορισμούς των πέντε νέων διοικητών των Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ) της χώρας.
Τις προτάσεις της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας για τις υποψηφιότητες στήριξαν ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και ΠΑΣΟΚ, ενώ τα υπόλοιπα κόμματα, ΝΔ, Ποτάμι, Χρυσή Αυγή και ΚΚΕ, δήλωσαν «παρών».

Ειδικότερα, πέραν του κ. Νέστορα Αντωνίου:
• Διοικητής της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής αναλαμβάνει ο Άγγελος Παπαδόπουλος
• Διοικητής της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου, ο Νικόλαος Καρβούνης
• Διοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας, ο Γεώργιος Κίρκος
• Διοικητής της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας, ο Νικόλαος Ηγουμενίδης
Αναπτύσσοντας τους στόχους και τις προτεραιότητές τους, όλοι οι νέοι διοικητές έδωσαν έμφαση στην προσπάθεια να ενισχυθεί και να βελτιωθεί με άμεσες λύσεις, όπως είπαν, ένα δημόσιο σύστημα υγείας, ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται στις κρίσιμες οικονομικές συνθήκες, που βιώνουν όλοι οι Έλληνες.
Ο Νέστορας Αντωνίου είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Λάρισας και διοικητικός υπάλληλος του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας τις τρεις τελευταίες δεκαετίες. Με σπουδές στο Πανεπιστήμιο Αθηνών (Οικονομικό Τμήμα της Νομικής) και πολύχρονη παρουσία στο συνδικαλιστικό κίνημα ο Νέστορας Αντωνίου ήταν υποψήφιος βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ στο Ν. Λάρισας το 2012, ενώ στις τελευταίες εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης εξελέγη δημοτικός σύμβουλος Λάρισας με τη «Συμπαράταξη Λαρισαίων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger