Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Το “Cyber Alert” απέτρεψε απόπειρα αυτοκτονίας

Ο Ν. Αντωνίου νέος Διοικητής της 5ης ΥΠΕ

alt
Ο κ. Νέστορας Αντωνίου αναλαμβάνει τη θέση του Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος, σύμφωνα με κατά πλειοψηφία απόφαση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, η οποία ενέκρινε σήμερα τους διορισμούς των πέντε νέων διοικητών των Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ) της χώρας.
Τις προτάσεις της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας για τις υποψηφιότητες στήριξαν ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και ΠΑΣΟΚ, ενώ τα υπόλοιπα κόμματα, ΝΔ, Ποτάμι, Χρυσή Αυγή και ΚΚΕ, δήλωσαν «παρών».

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΣΤΟ 7ο ΕΚΛΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ



Η παρέμβαση της Εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνας Χρυσοβελώνη στο 7ο Εκλοαπολογιστικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης:
«Αποτελεί για εμένα ιδιαίτερη τιμή καθώς κατά την περίοδο της βουλευτικής μου θητείας και ως μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, δώσαμε πολλούς κοινούς αγώνες για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων της ομοσπονδίας σας και συγκεκριμένα για τον μη περιορισμό των καθηκόντων των Εξωτερικών Φρουρών στα Καταστήματα Κράτησης Γ’ τύπου καθώς και για τη συνέχιση της λειτουργίας της Υπηρεσίας Εξωτερικής Φρούρησης Καταστημάτων Κράτησης και η ενοποίησή της με τη Σωφρονιστική Υπηρεσία.
Η Υπηρεσία Εξωτερικής Φρούρησης Καταστημάτων Κράτησης, είναι μια υπηρεσία που από την ίδρυσή της έχει ανταπεξέλθει πλήρως στα καθήκοντά της.
Είναι δεδομένο ότι για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στα νέα δεδομένα της εγκληματικότητας θα πρέπει να ενισχυθεί τόσο με προσωπικό όσο και με μέσα.

ΑΠΟ ΔΕΥΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ

Εκτακτο τώρα νέα ισχυρή σεισμική δόνηση στης Σποράδες άραγε τι συμβαίνει ?

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΟ ΔΗΛΩΣΑΝ: ΤΑ ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ




Στο περιφερειακό συμβούλιο της 27ης Μαρτίου η Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία με αίτημά της ζητούσε να συζητηθεί ως θέμα προ ημερησίας διάταξης το ζήτημα της δημιουργίας καταδυτικών πάρκων που βρίσκει την απόλυτη αντίδραση από τις τοπικές κοινωνίες και τους επαγγελματίες αλιείες. Την ίδια στιγμή περίπου 120 μέλη των συλλόγων παράκτιων αλιέων Βόλου, Τρικερίου, Αμαλιάπολης και Σκοπέλου καθώς και εκπρόσωποι κοινωνικών φορέων της Μαγνησίας, που παρευρέθηκαν στην αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου, απαιτούσαν με ξεκάθαρο και κατηγορηματικό τρόπο να μην γίνουν καταδυτικά πάρκα. Η δέσμευση που κατακτήθηκε για τη διενέργεια του επόμενου περιφερειακού συμβουλίου στο Βόλο με θέμα τα καταδυτικά πάρκα καθώς και το πάγωμα των διαδικαστικών μεχρι τότε, αποτελεί καρπό της μεγάλης κινητοποίησης των τοπικών κοινωνιών και των ψαράδων, αλλά και επιστέγασμα της λογικής της Αριστερής Παρέμβασης που θεωρεί πως ο υπέρτατος νόμος είναι το δίκιο της κοινωνικής πλειοψηφίας που είναι ικανό να ανατρέψει κάθε πολιτικό και επιχειρηματικό σχέδιο.

Συνάντηση Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου, Δανάης Τζήκα, Κώστα Δελημήτρου και Κατερίνας Παπανάτσιου με παράκτιους αλιείς Μαγνησίας και μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Βόλου



Συνάντηση με εκπροσώπους των παράκτιων Αλιέων Μαγνησίας είχαν το Σάββατο 28.3.2015 οι βουλευτές Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, Δανάη Τζήκα, Κώστας Δελημήτρος και Κατερίνα Παπανάτσιου, με θέμα τα καταδυτικά πάρκα.
Με αφορμή και τη μελέτη που έγινε από την «Ατλαντίς Συμβουλευτική ΑΕ» για την κατασκευή των καταδυτικών πάρκων, η οποία προτείνει ως σημεία δημιουργίας καταδυτικών πάρκων μέρη με έντονη αλιευτική δραστηριότητα, όπως ΝΗΣΟΣ ΜΙΚΡΑ, ΤΡΙΚΕΡΙ, ΓΛΑΡΟΣ, ΜΙΤΖΕΛΑ, ΟΡΜΟΣ ΠΤΕΛΕΟΥ, ΑΡΓΥΡΟΝΗΣΙΑ και άλλα τα οποία αντιμετωπίζει ως μια ενιαία περιοχή, οι αλιευτικοί φορείς διατύπωσαν έντονες ενστάσεις για την δημιουργία καταδυτικών πάρκων στις Σποράδες και ιδιαίτερα τον Παγασητικό, καθώς η προοπτική δημιουργίας τέτοιων πάρκων σε κλειστούς κόλπους, όπως ο Παγασητικός, είναι προβληματική επειδή δεσμεύονται δυσανάλογα μεγάλες θαλάσσιες εκτάσεις και τμήματα αιγιαλού, με αποτέλεσμα να περιορίζεται σημαντικά το πεδίο δραστηριότητας των παράκτιων αλιέων που επιχειρούν στην περιοχή.

Σώα οδηγός μετά από βουτιά του αυτοκινήτου της στη θάλασσα

taxi-epese-se-limani-sto-irakleio
«Άγιο» είχε μια 34χρονη στο λιμάνι της Ιχθυόσκαλας στο Κερατσίνι όταν, λόγω κακών χειρισμών, έπεσε με το αυτοκίνητό της στη θάλασσα.

Προώθηση εναλλακτικών μορφών τουρισμού στην Αλόννησο

Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των φορέων στο νησί

alonisos
Ευρεία σύσκεψη πάνω σε θέματα τουρισμού πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αλοννήσου το απόγευμα της Κυριακής 29 Μαρτίου, έπειτα από πρόσκληση της προέδρου της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Αλοννήσου, Κικής Αναγνώστου.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αλοννήσου, Πέτρος Βαφίνης, ο αντιδήμαρχος, Κωνσταντίνος Καλογιάννης, ο πρόεδρος και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, μέλη της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής , εκπρόσωποι φορέων και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού.

Πάσχα στη Σκόπελο Easter Skopelos island

ΕΚΤΑΚΤΟ Δύσκολες ώρες για τον Αντώνη Κανάκη! Γιατί δεν προβλήθηκε χτες το «Ράδιο Αρβύλα»;


Δύσκολες ώρες περνάει ο δημοφιλής παρουσιαστής Αντώνης Κανάκης…. περισσότερα…

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΈΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ?

Ερώτηση Δανάης Τζήκα για τις αυξήσεις στις εισφορές στο ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ



Αθήνα, 27 Μαρτίου 2015
Ερώτηση
Προς τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Θέμα: Κατάργηση των αναδρομικών εξοντωτικών αυξήσεων των ασφαλιστικών εισφορών για τους ασφαλισμένους μηχανικούς στο ΕΤΑΑ

Η διαρροή στον Τύπο της αρνητικής απόφασης του ΣτΕ κατά της προσφυγής του ΤΕΕ για την αναστολή των διατάξεων του άρθρου 44 του Ν. 3986/11, που προβλέπει τις αυξήσεις των ασφαλιστικών εισφορών των ασφαλισμένων στο ΕΤΑΑ (Ελεύθερος τύπος, 19.03.2015), έχει εύλογα δημιουργήσει έντονη ανησυχία σε χιλιάδες ασφαλισμένους μηχανικούς.

ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΣΚΟΠΕΛΟΣ Απόφαση ΣΟΚ! Τέλος οι ξαπλώστρες και οι ομπρέλες από τις παραλίες...

Το Ε΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) με την υπ΄ αριθμ. 646/2015 απόφασή του...
έκρινε ότι η απευθείας παραχώρηση στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ βαθμού των παραλιών, προκειμένου να τοποθετούνται καθίσματα, ομπρέλες, ξαπλώστρες, αναψυκτήρια, κ.λπ., αλλά και η περαιτέρω μεταβίβαση του δικαιώματος χρήσης παραλίας σε τρίτους, δεν μπορεί να γίνεται συλλήβδην για όλη την Ελλάδα με μία υπουργική απόφαση.

Σύμφωνα με την πενταμελή σύνθεση του Ε΄ Τμήματος του ΣτΕ, η παραχώρηση των παραλιών πρέπει να γίνεται «μεμονωμένα, κατά περίπτωση και ύστερα από εξατομικευμένη κρίση της διοίκησης». Όμως, λόγω σπουδαιότητας του θέματος η πενταμελής σύνθεση παρέπεμψε το ζήτημα για νέα κρίση στην αυξημένη επταμελή σύνθεση του ίδιου Τμήματος.

ΚΚΕ(μ-λ) Για την εσωτερική κατάσταση όπως διαμορφώθηκε μετά τις εκλογές της 25ης Γενάρη και τα καθήκοντά μας

Για την εσωτερική κατάσταση όπως διαμορφώθηκε μετά τις εκλογές της 25ης Γενάρη και τα καθήκοντά μας
Με στόχο την ολοκλήρωση του κύκλου των προσυνδιασκεψιακών συζητήσεων σε όλη τη χώρα συνεχίζει η οργάνωσή μας την πορεία προς την 8η Συνδιάσκεψη. Πορεία που διακόπηκε προσωρινά, λόγω της προκήρυξης των πρόσφατων βουλευτικών εκλογών, με αποτέλεσμα και τη μετάθεση της ημερομηνίας της Συνδιάσκεψης. Ήδη, έχει προγραμματιστεί σειρά ανοιχτών εκδηλώσεων και συζητήσεων ενώ σύντομα θα ολοκληρωθεί και η εσωτερική συζήτηση.
Ενόψει της Συνδιάσκεψης, ανοιχτή παραμένει και η δυνατότητα πολιτικούδιαλόγου είτε μέσω της ΠΣ είτε μέσω του κομματικού σάιτ.

Είναι δυνατόν; Ο Ν. Παππάς συμβουλεύεται τον Θ. Ρουσόπουλο!

Από το "PRESS-GR"
Ο κολλητός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παπάς, υπουργός Επικρατείας και ισχυρός άνδρας του Μεγάρου Μαξίμου, ξέρετε ποιόν συμβουλεύεται για τα θέματα της αρμοδιότητας του, τον Θοδωρή Ρουσόπουλο!!!

Σκόπελος σύντομα μια βόμβα

ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ !!




Σύμφωνα με αποκλειστική πρόβλεψη του Greek-Weather.Org, αναμένεται παγωνιά και χιόνια μέσα στην Μεγάλη εβδομάδα σε περιοχές της Ελλάδας.

Τηλεοπτικές άδειες και ειδικός φόρος τηλεοπτικών διαφημίσεων

Ο αληθινός λόγος αποχώρησης του Σαμαρά από τη Βουλή

Οι «φίλοι μας» οι Αμερικάνοι!


«Η σημερινή διοίκηση των ΗΠΑ και ο Αμερικανός Πρόεδρος στηρίζουν τη χώρα μας και στηρίζουν τον ελληνικό λαό» διακήρυξε (για άλλη μια φορά) ο πρόεδρος των συγκυβερνώντων ΑΝΕΛ και υπουργός Αμυνας στη συγκυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, Π. Καμμένος, στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στη Νέα Υόρκη, που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή. Συμπλήρωσε δε ότι «το υπουργείο Αμυνας της Ελλάδος και το υπουργείο Αμυνας των ΗΠΑ, οι Ενοπλες Δυνάμεις της Ελλάδος και των ΗΠΑ έχουν μία άριστη συνεργασία και σχέση».Δίνοντας, δε, μια ιδέα του τι δίνει η συγκυβέρνηση στους Αμερικανούς ώστε να έχει αυτή την περιλάλητη στήριξή τους στα παζάρια με τους δανειστές για την παραπέρα διαχείριση του χρέους, είπε: «Νομίζω ότι πλέον ο ρόλος της Ελλάδος στο νότιο μέρος του ΝΑΤΟ, στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο και μετά την ενδυνάμωση των φονταμενταλιστών στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική είναι πάρα πολύ σημαντικός. Εχει ιδιαίτερη σημασία η Ελλάδα να ενισχυθεί, να είναι ένας παράγοντας σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή».

Δούλεμα

«Αν πάμε με τη λογική των θεσμών... αν εφαρμοζόταν η δική τους λογική, θα έπρεπε να σκοτώσουμε όλους τους Ελληνες συνταξιούχους, για να μην έχουμε ελλείμματα στα ασφαλιστικά ταμεία». Αυτά δήλωνε, χτες, ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων παριστάνοντας τον «προστάτη» των συνταξιούχων, ξιφουλκώντας κατά της τρόικας, που ούτε το όνομά της δεν τολμά να ψελλίσει. Μα καλά, τι είδους εταίροι είναι αυτοί που επιδιώκουν το ξεκλήρισμα των συνταξιούχων και όχι

Ενδιαφέρον Καναδών σεφ για την Αλόννησο


Από την προχθεσινή συνάντηση επαγγελματιών και φορέων τουρισμού της Αλοννήσου
Δημοσιογράφοι από διάφορες χώρες του κόσμου θα επισκεφθούν το νησί τον προσεχή Μάιο
Σημαντικό κεφάλαιο στην προβολή της Αλοννήσου στο εξωτερικό αποτελεί η πρόταση επίσκεψης ομάδας Καναδών σεφ και δημοσιογράφων τουρισμού στο νησί. Η πρόταση υποβλήθηκε στις αρχές της σεζόν προς την εταιρεία με την οποία συνεργάζεται ο Δήμος Αλοννήσου, με την προοπτική να πραγματοποιηθεί περιήγηση στη γαστρονομία του νησιού. Καναδός δημοσιογράφος ο οποίος ασχολείται, συγκεκριμένα, με τη γαστρονομία και το γαστρονομικό τουρισμό γενικότερα, είχε επισκεφθεί παλαιότερα την Αλόννησο και εξέφρασε την επιθυμία να επανέλθει με πολυμελή ομάδα γευσιγνωστών, προκειμένου να διερευνήσει την τοπική κουζίνα.

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Σκοπελίτικη μακαρονάδα


με μεσογειακό ταπεραμέντο

Υλικά

Η ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΗ ΤΗΣ «ΟΜΑΔΑΣ ΤΖΙΓΚΑ ΒΕΡΤΟΦ»

Η ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΗ
ΤΗΣ «ΟΜΑΔΑΣ ΤΖΙΓΚΑ ΒΕΡΤΟΦ»

ΓΑΛΛΙΑ | 1968-1974 | 4 ΔΟΚΙΜΙΑ

 ΠΡΟΒΟΛΕΣ & ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ

Μετά τον Μάη του ’68, ο Ζαν-Λικ Γκοντάρ, στο αποκορύφωμα της διασημότητάς του και (ήδη από το 1966) σε μια προσπάθεια να δραπετεύσει από το modus operandi του εμπορικού κινηματογράφου, ασκώντας μέσα από τις ταινίες του οξεία κριτική στους κανόνες αναπαράστασης του αστικού θεάματος και διερευνώντας επίμονα τα προβλήματα της μπρεχτικής αισθητικής, έχοντας από το 1967 σκηνοθετήσει ταινίες που αντανακλούν την έντονη μαρξιστική και μαοϊκή επίδραση που είχε δεχτεί από το κίνημα εκείνης της περιόδου στη Γαλλία, παραιτείται από τον ρόλο του «δημιουργού» και υιοθετεί εκείνον του «εργάτη του κινηματογράφου», προσπαθώντας εις το εξής να κάνει ταινίες με συλλογικό τρόπο. Η Ομάδα Τζίγκα Βερτόφ, την οποία ιδρύει μαζί με άλλους νέους κινηματογραφιστές, γεννιέται ως απάντηση στην ανάγκη «να δημιουργηθεί ένας νέος πυρήνας που δεν κάνει πολιτικό σινεμά, αλλά προσπαθεί να κάνει πολιτικό σινεμά με πολιτικό τρόπο» (Ζ-Λ. Γκοντάρ). 

Δύο μήνες πέρασαν χωρίς παροχές προς τα λαϊκά στρώματα... Οι τιμές στα ύψη, η Βαλαβάνη απειλεί τους φτωχούς, ο Δραγασάκης πουλάει από το Πεκίνο, εμπλεκόμενοι με τη siemens κι εξαπτέρυγα του ΓΑΠ σε κυβερνητικές θέσεις (Χριστοδουλάκης, Σπυρόπουλος, Παναρίτη, Μάρδας και σια)...

Του Γιώργου Δελαστίκ
Δεν έχουμε την παραμικρή αμφιβολία για την ένταση των στραγγαλιστικών πιέσεων που ασκούν οι Γερμανοί στην κυβέρνηση Τσίπρα, αξιοποιώντας τόσο όλους τους μηχανισμούς της ΕΕ όσο και πρωτίστως την ΕΚΤ για να προκαλέσουν ασφυξία ρευστότητας στην ελληνική οικονομία. Γνωρίζαμε άλλωστε άριστα εκ των προτέρων τη στάση που θα τηρούσε η Γερμανία για να υπερασπιστεί τα συμφέροντά της και ως εκ τούτου να καταπνίξει εν τη γενέσει της την αντίσταση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Αυτός ήταν ο λόγος που επιμέναμε επί ματαίω ότι η κυβέρνηση Τσίπρα πρέπει να έχει νομοθετήσει περνώντας μέσα από τη Βουλή -ει δυνατόν ακόμη και εντός του Φεβρουαρίου, υπογραμμίζαμε- το σύνολο του...

H λίστα του Γιάνη... (πάντα με ένα Ν)

Αλέξης Μητρόπουλος (Συριζα): «Να πάψετε να θεωρείτε ότι τελείωσε το μνημόνιο γιατί μας απαγορεύουν να καταργήσουμε το ψηφισμένο, καθώς στην συμφωνία υπάρχει η ρήτρα ανάδοχής της ιδιοκτησίας του ψηφισμένου μνημονίου» 
Θυμάσαι τότε που ήμασταν αντιμνημονιακοί;

Προχωρά γρήγορα η αντικατάσταση των Αγωγών Ύδρευσης Σκιάθου


Σύμφωνα με την εκτίμηση της Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέας Κολυνδρίνη

Μπουρτζι 28-3-15
Σε ευρεία σύσκεψη συμμετείχε η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας & Σποράδων κα Κολυνδρίνη το περασμένο Σάββατο 28-03-2015 στην αίθουσα συνεδριάσεων στο Μπούρτζι Σκιάθου με αφορμή την αναλυτική παρουσίαση του Master Plan Λιμένος Σκιάθου.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Σκιάθου, κος Δημ. Πρεβεζάνος, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι τουριστικών φορέων κι άλλων συλλόγων, πολίτες καθώς και ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Τεχνικών Έργων ΠΕΜ&Σ, κος Κων. Φλαμπούρης.

Παρουσιάστηκε η μελέτη του master plan του λιμανιού της Σκιάθου

masterplan1 skaithos
H παρουσίαση μελέτης προγραμματικού σχεδίου (master plan) λιμένα Σκιάθου, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, το περασμένο Σάββατο 28 Μαρτίου 2015.
Όπως αναφέρεται από τη δημοτική αρχή, «η παρουσίαση έγινε από τον διευθύνοντα σύμβουλο και εκπρόσωπο της «ECOS Μελετητική Α.Ε.» κ. Παναγιώτη-Διονύση Παναγόπουλο (πολιτικός

Διαγωνισμός με δώρο 4ήμερο ταξίδι στη μαγευτική Σκόπελο

Διαγωνισμός με δώρο 4ήμερο ταξίδι στη μαγευτική Σκόπελο
Διαγωνισμοι spyrouholidays.gr
Το δώρο του διαγωνισμού είναι 4ήμερο ταξίδι στη μαγευτική Σκόπελο

Για να λαβετε μερος στην κληρωση επισκεφθειτε αυτη τη σελιδα
Συμμετοχη στο διαγωνισμο μεχρι και 31/03/2015

Basket League Πανιώνιος - Παναθηναϊκός live streaming


ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ Γ.Σ. ΙΑΤΡΩΝ ΓΕΝ.ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ «ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ»

Στο  Νοσοκομείο μας νοσηλεύονται δύο απεργοί πείνας,  κρατούμενοι στις φυλακές Κορυδαλλού, με βάση τον «αντιτρομοκρατικό» νόμο.
Οι παραπάνω κρατούμενοι  πραγματοποιούν απεργία πείνας από 2/3/2015, θέτοντας σαν αιτήματα την :
 - Κατάργηση της ειδικής «αντιτρομοκρατικής» νομοθεσίας και συγκεκριμένα τους νόμους περί τρομοκρατικής και εγκληματικής οργάνωσης (νόμοι 187Α και 187)
- Κατάργηση των ειδικών κατασταλτικών νόμων (κουκουλονόμος)
- Κατάργηση των φυλακών τύπου Γ’ που αποτελούν την ολοκλήρωση του καθεστώτος εξαίρεσης των πολιτικών κρατουμένων
- Οριοθέτηση της χρήσης και επεξεργασίας του DNA σαν αποδεικτικό μέσο
- Την άμεση απελευθέρωση του Σ. Ξηρού που παρόλο το 98% αναπηρίας που εξοντώνεται συστηματικά εδώ και 13 χρόνια από το κράτος
- Την άμεση απελευθέρωση των συγγενών των μελών της Σ.Π.Φ.

Αλέξη αν έχεις @@ δημοψήφισμα να τους γράψει ο λαός τους Ευρωπαίους μαζί με τα ντόπια λαμόγια στα παζάρια του άντε ντε...


Λαϊκές ρήσεις για τ’ αρχ… έέέέ τα αμελέτητα…Μήπως ήρθε η ώρα να τους πετάξει ένα δημοψήφισμα συν εκλογές και να τους στείλει αδιάβαστους όλους, πολίτες και πολιτικούς? Δημοκρατία δεν θέλουμε, ε λοιπόν δημοκρατία στην πράξη. Οσοι θέλουν ευρω δάνεια, μνημόνια και ότι συνεπάγεται ας τα ψηφίσουν. Οσοι πάλι δεν θέλουν και πιστεύουν ότι η παραμονή στο ευρώ δεν οδηγεί πουθενά, ας το πράξουν. Τι το βασανίζουμε δηλαδή δεν καταλαβαίνω. Μιά απόφαση είναι. Εδώ και η χούντα έκανε δημοψήφισμα για τον Βασιλιά, δεν

ΔΕΥΑ Σκοπέλου ενημέρωση των συμπολιτών μας

Έβαλε κάμερα για να βρει τα φαντάσματα και έπαθε ΣΟΚ όταν είδε την γυναίκα του με…

Ένας άντρας από την Λάρισα αποφάσισε να τοποθετήσει κρυφή κάμερα στο ίδιο του περισσότερα…

ΠΑΜΕ για ΠΟΛΕΜΟ; Aυτά έκαναν τον ΠΟΥΤΙΝ να ΣΑΛΤΑΡΕΙ! Aυτά, δεν τα ξέρατε… καιρός να τα μάθετε!


Γράφει ο Διονύσης Χοϊδάς: Αυτά, δεν τα ξέρατε… καιρός να τα μάθετε! Τι εξανάγκασε τον Πούτιν να… περισσότερα…

Θα σας κοπεί η Ανάσα! Σοκάρουν οι πρώτες εικόνες από το τροχαίο των Ελλήνων Διεθνών! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τροχαίο δυστύχημα με τραυματίες τους Γιάννη Φετφατζίδη, Παναγιώτη περισσότερα…

Κυριακή 30 Μάρτη 1952 4.10΄π.μ. εκτελούνται οι Μπελογιάννης, Μπάτσης, Καλούμενος και Αργυριάδης.

Ανασύρουμε από το αρχείο μας το παρακάτω κείμενο που έχει γράψει η σ. Α.Π.
_________________

Μέρα και ώρα που ούτε και αυτοί οι Γερμανοί δεν εκτελούσαν. Υπό το φως των προβολέων μη τυχόν δει ο ήλιος και φρίξει. Κανείς αρμόδιος δεν έχει τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια ώστε να αναλάβει την ευθύνη για το στυγνό αυτό έγκλημα. Όλοι ανεύθυνοι. Κανείς δεν παραδέχεται ότι έδωσε την εντολή για την εκτέλεση. Την εκτέλεση που ο υπουργός Δικαιοσύνης κος Παπασπύρου διαβεβαίωνε μέχρι της 2 τα ξημερώματα ότι δεν θα γίνουν έπ’ ουδενί.

Στις 3.20΄ αποχωρούσε η φάλαγγα από τις φυλακές και στις 3.48΄ βρίσκονταν οι μελλοθάνατοι στον τόπο εκτέλεσης το Γουδί……..

 Από την προηγούμενη μέρα όμως έχει δοθεί η εντολή να ανοιχτούν 4 τάφοι στο 32ο τετράγωνο του Γ΄ Νεκροταφείου. Οι υπεύθυνοι όμως το ξεχνάνε και έτσι ο Μπελογιάννης και οι σύντροφοί του θάβονται σε 4 άλλους τάφους για αν έρθει κατόπιν ο διευθυντής και να διατάξει την εκταφή τους και την ταφή τους μετά σε 4 άλλους τάφους που ανοίγονται εκείνη την ώρα.

Φορολογία στα λιπαρά, πρώτη φορά αριστερά... Ψηφισατε ρε ενα νομοσχεδιο,για δωρεαν ρευμα,σιτιση με 1,70 ευρω την ημερα και κατι αλλες μικρομαλακιες για να κοροιδεψετε τον κοσμο, τι εγινε;

Αυτο το νεο μονο σαν αστειο μπορει να το παρει κανεις,αποφασισε λεει η κυβερνηση της αριστερας για να ξεχρεωσουμε το χρεος που δεν θα ξεχρεωθει ποτε κατα δικη της ομολογια να... Πληρωσουν οι ολιγαρχες
Ειδατε εσεις μεχρι σημερα να πληρωσει κανενας ολιγαρχης;
Ολιγαρχιδης ναι... εμεις ολοι που δεν εχουμε τ αρχιδια να πουμε οχι ρε δεν σας πληρωνουμε οσα μας λεγατε τοσα χρονια οτι ειναι παρανομα να πληρωσουμε.
Θα βγαλει νεο φορο λεει ο Συριζα να φορολογησει κατι που...
Powered By Blogger