Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2015

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας ..η Γυναίκα σε Πρώτο Πλάνο!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας ..η Γυναίκα σε Πρώτο Πλάνο!
Το «Τεκμηρίωσις» Πανόραμα Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας, η Νέα Κινηματογραφική Λέσχη, ο Πολιτιστικός Αντίλογος και το Φεστιβάλ Μηδέν, διοργανώνουν στην Καλαμάτα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας ένα ενδιαφέρον αφιέρωμα με τίτλο Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ.

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας εορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου, σε ανάμνηση μιας μεγάλης εκδήλωσης διαμαρτυρίας που έγινε το 1857 στη Νέα Υόρκη από εργάτριες κλωστοϋφαντουργίας, οι οποίες ζητούσαν καλύτερες συνθήκες εργασίας. Θεσμοθετήθηκε το 1977 από τον Ο.Η.Ε. ο οποίος κάλεσε όλες τις χώρες του κόσμου να γιορτάσουν την ημέρα για τα δικαιώματα των γυναικών, ως μια μέρα κινητοποιήσεων σε όλο τον κόσμο για την υποστήριξη της ισότητας και την αξιολόγηση της θέσης των γυναικών στην κοινωνία.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Δημόσιος υπάλληλος προσαύξησε την περιουσία της κατά 155.227,83 ευρώ, χωρίς, να μπορεί να δικαιολογήσει την πηγή ή την αιτία προέλευσης.

 


Άντρας έπεσε στις ράγες στο σταθμό του Νέου Φαλήρου - ΤΩΡΑ

Άντρας έπεσε στις ράγες στο σταθμό του Νέου Φαλήρου - ΤΩΡΑ

Πληθαίνουν οι ενοικιαζόμενες επιπλωμένες κατοικίες Τα καινούργια αιτήματα προέρχονται από Σκόπελο κλπ


Δεκάδες αιτήματα υποβάλλονται από όλη τη Μαγνησία στον ΕΟΤ
Εκατοντάδες τηλεφωνήματα ενδιαφερομένων σε καθημερινή βάση στην Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού
Περί τα 100 τηλεφωνήματα δέχονται σε καθημερινή βάση οι εργαζόμενοι στην Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού, από κατοίκους της Μαγνησίας, οι οποίοι επιθυμούν να λάβουν άδεια ενοικίασης επιπλωμένων κατοικιών ή επαύλεων που έχουν στην ιδιοκτησία τους.
Στη διάρκεια των τριών τελευταίων ημερών έχουν εκδοθεί δεκαπέντε άδειες, ενώ στο μεταξύ, πληθαίνουν τα ερωτήματα, που καταφθάνουν από τη χερσαία και νησιωτική Μαγνησία, τα νησιά των Βορείων Σποράδων και το Πήλιο.

Στους βαθμούς τους παραμένουν Γιαννέλος και Τόλιας Αποστρατεύεται με τον βαθμό του Ταξίαρχου Ο Ευάγγελος Βαϊράμης

Στους βαθμούς τους παραμένουν Γιαννέλος και Τόλιας

Ολοκληρώθηκαν αργά το απόγευμα της Πέμπτης οι κρίσεις των Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, μετά από μία μαραθώνια συνεδρίαση του Ανώτατου Συμβουλίου Κρίσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Εις ότι αφορά την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την Μαγνησία, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, Νικόλαος Γιαννέλος, διατηρεί τον βαθμό του Ταξίαρχου, όπως και ο Γιάννης Τόλιας τον βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή. Ο Ευάγγελος Βαϊράμης με την σειρά του προάγεται στο βαθμό του Ταξίαρχου, εκτός οργανικής θέσης και αποστρατεύεται ενός 30 ημερών.
Τις επόμενες ώρες θα ακολουθήσουν οι τοποθετήσεις των Αστυνομικών Διευθυντών.

Προσφορά από το Τεχνικό Γραφείο 'Ευάγγελος Κ. Πολυχρονίου' - Γλώσσα Σκοπέλου

ΣΚΟΠΕΛΟΣ σαρωτικούς ελέγχους από κλιμάκιο του ΣΔΟΕ στην Σκόπελο και στα υπόλοιπα νησιά των βόρειων Σποράδων το Σαββατοκύριακο

ΔΗΜΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ πρόσκληση 4ης συνεδρίασης ΔΣ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 18,00

Telegraph: Ελλάδα όπως Σουδάν και Λιβερία-Καμία ανεπτυγμένη χώρα δεν έχει ξαναφτάσει εκεί! - Bloomberg: Η Ελλάδα απειλείται με ύφεση, ακόμη και με χρεοκοπία

«Μπορεί η Ελλάδα να αποφύγει τη χρεοκοπία αυτό μήνα;» αναρωτιέται η Telegraph στον τίτλο της εκτενούς ανάλυσης για την κατάσταση στην Ελλάδα.

«Η Αθήνα μπορεί να πέτυχε μια συμφωνία, όμως η χώρα μπορεί και να συμπεριληφθεί τελικώς στη λίστα των διεθνών παριών, χρεοκοπώντας στο τέλος του μήνα» σημειώνει εισαγωγικά η Telegraph, ενώ επισημαίνει πως...

Την Κυριακή 8/3 οι εκλογές στου Συλλόγου Μαζικής Εστίασης

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕ ΠΥΚΝΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!
Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα χιονίσει πυκνά σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας, ακόμα και σε παραθαλασσία τμήματα, όπως

ΠΑΓΩΣΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ | ΤΡΑΓΙΚΟ τέλος για τον αγνοούμενο
Το κρύο και η κούραση φαίνεται πως στάθηκαν μοιραία για τον άτυχο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΣΑΛΟΣ στα Τρίκαλα! Διαλύθηκε ο γάμος όταν αποκαλύφθηκε πως η νύφη…


Αυτό που έγινε δεν είχε προηγούμενο… περισσότερα…

Βόμβα Μεγατόνων: Κατασχέθηκε το Ολυμπίκ Τσάμπιον - Η ναυαρχίδα του στόλου της ΑΝΕΚ

Ένα από τα πλοία που θεωρείται ναυαρχίδα της ΑΝΕΚ αλλά και του...

Σαμαράς: Επενδύοντας στην καταστροφή της χώρας

Πηγή: Δημήτρης Τρίμης - "Εφημερίδα των Συντακτών"

Είναι θεμιτό, μετά από την πολιτική και εκλογική συντριβή του, ο κ. Σαμαράς να θέλει να... κρατήσει καθυστέρηση στην παράταξή του ώστε να αποφύγει τη βίαιη καθαίρεσή του από την κομματική ηγεσία. Σήμερα, σχεδόν 40 μέρες μετά την κακήν κακώς απομάκρυνσή του από την πρωθυπουργία, θα αφήσει -γιατί δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά- να εκδηλωθούν και να εκτονωθούν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ώστε να αντιληφθεί τους εσωκομματικούς συσχετισμούς. Ύστερα προφανώς θα κινδυνολογήσει, υιοθετώντας όλα τα γνωστά κακεντρεχή επιχειρήματα των δανειστών ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα «καταστρέψει τη χώρα» και θα πάει κάποτε σε μια νέα κομματική σύναξη, προσμένοντας με αγωνία την οικονομική ασφυξία των τοκογλύφων και τη διάλυση της χώρας και της κυβέρνησης. Αυτό είναι το μόνο σενάριο που πιθανόν να τον κρατήσει στο παιχνίδι της εξουσίας.

Τελος ο Λάζαρος Μακρής απο την διοίκηση της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας Νέα πρόσωπα ο Αντωνίου, Βενιζέλος, Βαγενάantoniou

Νέα πρόσωπα τίθενται επικεφαλής των 7 Υγειονομικών Περιφερειών της χώρας, όπως ανακοινώθηκαν την Πέμπτη το απόγευμα, από το υπουργείο Υγείας.
Σε σύνολο 21 προσώπων, οι 5 είναι γυναίκες, ενώ η πλειοψηφία των προσώπων είναι γιατροί και άνθρωποι που προέρχονται από τον ευρύτερο υγειονομικό χώρο, ενώ ένα πρόσωπο, συγκεκριμένα η κυρία Βαγενά Αγγελική υποδιοικήτρια της 5ης ΥΠΕ, είναι νομικός,

ΜΑΡΙΝΑ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ: Στο πλευρό των κτηνοτρόφων για το θέμα της άρσης της αδικίας για τους επιλέξιμους βοσκοτόπους. Στο πλευρό των κτηνοτρόφων τάσσεται  η Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη,  αναφορικά με το θέμα που έχει προκύψει σχετικά με τη διαχείριση των βοσκοτόπων το οποίο για την Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει ιδιαίτερη σημασία, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα παρόμοιο αίτημα της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων  Θεσσαλίας.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το νέο ορισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τους βοσκοτόπους, εξαιρούνται πολλές εκτάσεις όπως δασώδεις εκτάσεις, επικλινείς περιοχές και αλπικές ζώνες.  Με δεδομένο αυτές τις εξαιρέσεις, οι περιοχές  που χαρακτηρίζονται ως βοσκότοποι, μειώνονται δραματικά και συγκεκριμένα από 54 εκ. στρέμματα μειώθηκαν σε 17.  Επίσης προκύπτει εμπλοκή στις πληρωμές των επιδοτήσεων των κτηνοτρόφων οι οποίες εξαρτώνται από την ύπαρξη βοσκοτόπων συγκεκριμένης έκτασης.

Σκόπελος Επικίνδυνη κατολίσθηση!!!

Ειναι απέναντι απο τον πράσινο φάρο στα δειλινά και πιο πέρα στον κ.ζαχαριαδη πιο παλια κατολίσθηση με το σπίτι δυστυχως να κινδυνεύει  Yiannis Chatzitrakosas
Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Costas AndreouΒόλεϊ Γυναικών: Α.Ο. ΣΚΟΠΕΛΟΥ - Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ Κυριακή 8/3 - Ώρα 12:00


Σας Περιμένουμε Όλους Στο Κλειστό Γυμναστήριο Για Τον Τελευταίο Αγώνα Της Χρονιάς!!!

ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΤΟ… ΠΟΥΘΕΝΑ

Είναι πάρα πολλοί εκείνοι που έρχονται σε επαφή μαζί μου, ασθενείς, συγγενείς ασθενών, γιατροί, ακόμα και απλοί πολίτες που (Δόξα το Θεό) δεν έχουν κάποιο πρόβλημα υγείας, αλλά από καθαρά ανθρώπινο ενδιαφέρον ΨΑΧΝΟΥΝ (ευτυχώς αν και αργά ο κόσμος άρχισε και ψάχνει λεπτομέρειες για παθήσεις και φάρμακα γιατί κανείς δε ξέρει τι θα του ξημερώσει και πότε) , και αυτά που ανακαλύπτουν τα οποία ΔΕΝ είναι πλέον «μυστικά», όλο το διαδίκτυο είναι ΓΕΜΑΤΟ, τους αφήνουν άφωνους.

Την Πέμπτη 5/3/15 στις 20.00 με 21.00 μ.μ στην ΕΡΤopen εκπρόσωπος του Δικτύου Ελευθέρων Φαντάρων Σπάρτακος

[Στην πρώτη μας παρουσίαση θα αναφερθούμε στα ζητήματα που αφορούν τους νεοσύλλεκτους φαντάρους]

Την Πέμπτη 5/3/2015, η φωνή των φαντάρων θα ακουστεί στη φιλόξενη συχνότητα της ΕRTOPEN.
Βραδινή αναφορά λοιπόν στις 20.00-21.00 μ.μ. με τον εκπρόσωπο του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Νίκο Αργυρίου .

Είναι μια απόπειρα να σπάσουμε τα στεγανά στου «Παραλόγου τη Θητεία», δίνοντας βήμα στον Φαντάρο Πολίτη με Στολή.

Σποράδες Επανέρχεται για το ρεκόρ Γκίνες Κρατώντας την Ελληνική σημαία στο βυθό της Αλοννήσου

Ο Βαγγέλης Παπατζιτζές προετοιμάζεται προκειμένου να καταδυθεί σε βάθος 120 μέτρων στην Αλόννησο
Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα βρεθεί ακόμη μια φορά ο Βαγγέλης Παπατζιτζές, ο οποίος θα επαναλάβει την προσπάθεια κατάρριψης του παγκόσμιου ρεκόρ παραμονής στη θάλασσα για περισσότερες από 50 ώρες. Το παράτολμο και επικίνδυνο εγχείρημα θα επαναληφθεί το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου, στη θαλάσσια περιοχή Μαρπούντα της Αλοννήσου, με τη συνδρομή δεκάδων εθελοντών, δυτών, κατοίκων και επαγγελματιών της Αλοννήσου.
Ενα χρόνο μετά, ο θαρραλέος εκπαιδευτής καταδύσεων δηλώνει αποφασισμένος να υλοποιήσει το στόχο του, προετοιμάζοντας με πολύ προσεκτικά βήματα το νέο εγχείρημα. Στην παρούσα φάση, βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία εξασφάλισης χορηγιών. «Το εγχείρημα έχει πάρει μεγάλη δημοσιότητα και φέτος θα είναι ακόμη μεγαλύτερη, αφού περιμένουμε σχετική απάντηση από το Υπουργείο Τουρισμού και από τον ΕΟΤ»
Μετά τη διευθέτηση των τεχνικών λεπτομερειών, θα αρχίσει η διαδικασία της δοκιμαστικής κατάδυσης μετά από διάστημα είκοσι περίπου ημερών, στην Αλόννησο, σε απολύτως φυσικές συνθήκες.

ΑΥΤΑ μπορεί να κάνει μία 40άρα που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί μία 20άρα...

"Ου γαρ έρχεται μόνον το γήρας" έλεγαν οι σοφοί πρόγονοί μας και αν το σκεφτείτε καλά είχαν και το δίκιο τους...

Έπαθε σοκ όταν έμαθε πόσα χρήματα υπήρχαν στον τραπεζικό της λογαριασμό

Η περιπέτεια της γυναίκας τροφοδοτεί αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις στην πόλη...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ μέσα στο Μάρτιο: Δείτε πόσο αυξάνεται ο κατώτατος μισθός!

Το υπουργείο Εργασίας, με νόμο, προτίθεται να αυξήσει κατά...

Σκοτώνονται οι συμπέθεροι - Εξαλλος ο πρίγκιπας Κάρολος με τους γονείς της Κέιτ Μίντλετον [photos]

Η βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας αποδεικνύει για μια ακόμη φορά πως δεν διαφέρει σε τίποτα από τις άλλες των κοινών θνητών...

Φούσκωσε φούσκωσε και στο τέλος...έσκασε! Σοκαριστικές φωτογραφίες

Ο Greg Valentino, είχε μόνο ένα στόχο στη ζωή του. Να κάνει γυμναστική, να φουσκώνει τους μύες του και να σπάει το ένα μετά το άλλο τα ρεκόρ.

Φως στο Τούνελ : Η έρευνα της Νικολούλη που θα σοκάρει

Tην Παρασκευή 6 Μαρτίου στις 23:00, το «Φως στο Τούνελ» θα καθηλώσει...

Παραμένει ταξίαρχος ο ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας της ΕΛ.ΑΣ. Νίκ. Γιαννέλος

Με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας αντιστράτηγου Δημήτριου Τσακνάκη, έγιναν οι τοποθετήσεις των Υποστρατήγων της Ελληνικής Αστυνομίας, ως ακολούθως:
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης, από Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας/ Α.Ε.Α. στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ως Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής.
ΚΑΡΑΪΤΣΗΣ Γεώργιος, από Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου, ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής.
ΓΕΩΡΓΑΤΖΗΣ Δημήτριος, από Κλάδο Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού/Α.Ε.Α. στον Κλάδο Ασφάλειας/Α.Ε.Α, ως Προϊστάμενος.
ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Αριστείδης, από Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδος, ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής.

Παρούσα η Σκιάθος στη μεγάλη τουριστική έκθεση του Βερολίνου

ekthesi verolinou
Η μεγαλύτερη Διεθνής Τουριστική Έκθεση της χρονιάς, η ITB 2015, άνοιξε τις πύλες της στο Βερολίνο της Γερμανίας και ο δήμος Σκιάθος δίνει το “παρών”, για μία ακόμη χρονιά, με δικό του περίπτερο.

Πρεσβευτής της Ελλάδας στη Ρουμανία Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Γλώσσας Σκοπέλου

Πρεσβευτής της ελληνικής παράδοσης και του ελληνικού πολιτισμού είναι ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Γλώσσας, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στις εκδηλώσεις που θα γίνουν στη Ρουμανία για την Εθνική μας επέτειο της 25ης Μαρτίου.
Σε αυτό το ταξίδι, ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Γλώσσας, καλεί τα μέλη και τους φίλους του, να συμμετέχουν με την αποστολή του, ενδυναμώνοντας την παρουσία της Ελλάδας στη ελληνική ομογένεια της Ρουμανίας αλλά και γνωρίζοντας τα υπέροχα τουριστικά αξιοθέατα της χώρας.

ΚΕΝΤΡΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΩΝ 2

 Εδώ είμαστε και πάλι, με μια ακόμα «συνέχεια» της ιστορίας των ΚΕΠΑ, ένα «σήριαλ» που θα το ζήλευε ακόμα και Νίκος Φώσκολος για τις πρωτοτυπίες, αλλά και τα «θαύματα» που γίνονται σε κάθε επεισόδιο.
ΘΑΥΜΑΤΑ, που ΜΟΝΟ στην Ελλάδα συμβαίνουν (ΝΑΙ έχουμε αυτό το «ευλογημένο» προνόμιο).
Έχω γράψει μέχρι τώρα πάρα πολλά παραδείγματα ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑΣ, ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ, ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ και βάλτε και εσείς όσους χαρακτηρισμούς θέλετε, θα είναι ΛΙΓΟΙ να είστε σίγουροι.
ΚΑΘΕ μέρα που περνά έρχονται στο φως νέα περιστατικά, νέες καταγγελίες όχι μόνο από ασθενείς, αλλά και από γιατρούς, και δημοσίους λειτουργούς. Το διαδίκτυο είναι ΓΕΜΑΤΟ.
Είπαμε λοιπόν σε προηγούμενα άρθρα, πως στα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηριών, γίνονται ΘΑΥΜΑΤΑ, αφού οι ασθενείς που πρόκειται να περάσουν επιτροπή προσέρχονται με (εκτός της χαρτούρας των δικαιολογητικών) κεριά και λιβάνι βοήθεια μας.

Εορτή του Αγίου Κόνωνος του Ισαύρου

Εορτή του Αγίου Κόνωνος του Ισαύρου
Τη μνήμη του Αγίου Κόνωνος του Ισαύρου τιμά σήμερα, 5 Μαρτίου, η Εκκλησία μας.
Ο Άγιος Κόνων γεννήθηκε περί τα τέλη του 1ου αιώνα μ.Χ. στη Βαδινή, χωριό της Ισαυρίας της Μικράς Ασίας και έζησε στους Αποστολικούς χρόνους.
Οι γονείς του, Νέστωρ και Νάδα ήταν αρχικά ειδωλολάτρες. Σε νεαρή ηλικία έγινε Χριστιανός και όταν οι γονείς του τον πίεσαν να νυμφευθεί, συμφώνησε με τη σύζυγό του να ζουν ως αδελφοί αφιερωμένοι στον Θεό.

Διαψεύσεις...

Οι κυβερνητικές ανακοινώσεις για το περιβόητο νομοσχέδιο «αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης» καθώς και οι εξαγγελίες σχετικά με άλλα νομοσχέδια που θα έρθουν στη Βουλή (π.χ., ρύθμιση χρεών στο Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία) δεν διαψεύδουν μόνο προσδοκίες που είχαν καλλιεργηθεί για αποκατάσταση απωλειών και ανακούφιση των φτωχών λαϊκών στρωμάτων, αλλά ακόμα και τις προεκλογικές διακηρύξεις της κυβέρνησης.

Euroleague Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα Panathinaikos Athens - Barcelona Live Streaming


Κύπελλο Ελλάδας Ξάνθη - ΟΦΗ Skoda Xanthi - OFI Crete Live Streaming

Κύπελλο Ελλάδας Απόλλων Σμύρνης - Χανιά Smyrnis - Chania Live Streaming

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου