Δευτέρα, 2 Μαρτίου 2015

Ένα «λαβωμένο τέρας» στο λιμάνι της Ερμούπολης

Φωτο:http://cyclades24.gr
Φωτο:http://cyclades24.gr
Στο λιμάνι της Ερμούπολης βρίσκεται από το πρωί το πλοίο »Τέρας» όπως το χαρακτήρισαν πολλοί βλέποντας το στο λιμάνι της Ερμούπολης , Pacific Highway που ήταν στην Δραπετσώνα μετά από ζημιά στο πίσω μέρος του.
Tο πλοίο με σημαία Παναμά μεταφέρει αυτοκίνητα και κατασκευάστηκε το 2000 και έχει μήκος 179.99m και πλάτος 32.24m. έδεσε σήμερα το πρωί με την βοήθεια ρυμουλκών του Νεωρίου στην προβλήτα των Κρουαζιερόπλοιων στην περιοχή Νησάκι και θα περιμένει την αυριανή απόφαση των εμπειρογνώμων για την αποκατάσταση της ζημιάς του.
cyclades24.gr

Ανακοίνωση της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς – Πυρήνας Φυλακής


https://interarma.info/wp-content/uploads/2014/02/images4.jpg

Πριν 2 μήνες αποκαλύφθηκε το σχέδιο μας για απόδραση από τις Φυλακές Κορυδαλλού. Είναι κάτι για το οποίο αναλάβαμε πλήρως την ευθύνη και κάναμε και την αυτοκριτική μας. Μετά από αυτό έχει ξεκινήσει ένα πρωτοφανές κυνήγι κατασκευής ενόχων. Στόχος είναι οι συγγενείς μας και οι φίλοι τους. Είδαμε πριν 2 μέρες νασυλλαμβάνουν τον παιδικό φίλο του αδερφού του Γιώργου Πολύδωρου και την προσωπική φίλη της μητέρας των Χρήστου και Γεράσιμου Τσάκαλου. Άρχισαν, λοιπόν, να μιλάνε για «περιφερειακά μέλη», «ταχυδρόμους» και «επαναστατικό ταμείο». Για ποιο λόγο; Για μια τσάντα με ρούχα; Για κάποια χρήματα που προέρχονται από συνεισφορές και εκδηλώσεις αλληλεγγύης στο πρόσωπο μας; Ή για τα περίφημα «σκοπευτικά laser»; Ο άνθρωπος ούτε καν ήξερε ότι υπήρχαν laser μέσα στην τσάντα. Επίσης, το πιο σημαντικό, τα laser αυτά είναι παιχνίδια που πουλάνε 2 ευρώ στο Μοναστηράκι και τα θέλαμε για να δημιουργήσουμε σύγχυση κατά τη διάρκεια της επίθεσης. Γιατί δεν το λέει αυτό η Αντιτρομοκρατική, αλλά αντίθετα τα παρουσιάζει ως οπλισμό;

Αύξηση 1.800 ευρώ στους μισθούς της ΔΕΗ

Το κράτος εν κράτη ΔΕΗ βρήκε την κατάλληλη στιγμή με πλάτη την "αριστερή" κυβέρνηση να δώσει έναν μισθό επιπλέον στους εργαζόμενους.

Η διοίκηση της ΔΕΗ και η ΓΕΝΟΠ υπέγραψαν αναμεταξύ τους να αυξήσουν τους μισθούς εργαζομένων, αυξήσεις τις οποίες θα τις χρεωθούν οι καταναλωτές.

Είναι ακόμη μια απόδειξη ότι η ΔΕΗ δρα ως μεμονωμένη επιχείρηση χωρίς να δίνει λογαριασμό στο Κράτος αν και ο κύριος Λαφαζάνης επιμένει...

Τρίτο πρόγραμμα 50 δις ευρώ, με συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ και Γερμανούς κυνηγούς κεφαλών

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ>ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ Η ΔΟΣΗ ΣΤΟ ΔΝΤ!
 
Τρίτο πρόγραμμα στήριξης για την Ελλάδα, ύψους 30 έως 50 δισεκατομμυρίων ευρώ, εξετάζουν τα κράτη-μέλη της ευρωζώνης, όπως δήλωσε σήμερα Δευτέρα ο υπουργός Οικονομικών της Ισπανίας, Λούις ντε Γκίντος.
Σε περίπτωση που προχωρήσει η ελληνική κυβέρνηση στο συγκεκριμένο πρόγραμμα οι Γερμανοί θα στείλουν στην Ελλάδα ειδικά εκπαιδευμένους Επιθεωρητής της Αστυνομίας οι οποίοι θα κυνηγάνε Ελληνες φοροφυγάδες.
Μιλάμε για κυνηγούς κεφαλών.

Βόμβα! Δεσμεύει τα λεφτά των αγροτών η κυβέρνηση για να καλύψει τις δανειακές ανάγκες της χώρας

Μετά τα διαθέσιμα των ασφαλιστικών ταμείων χέρι και στα λεφτά των αγροτών βάζει η κυβέρνηση στην αγωνιώδη προσπάθεια να καλύψει τις δανειακές ανάγκες της χώρας, την ώρα που ο σταρ υπουργός οικονομικών έλεγε ότι η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη τη δόση των 7,2 δις ευρώ.

Panegialios - Chania Live Streaming

Olympiakos Volos - Lamia Live Streaming

Συνάντηση των βουλευτών Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ με τον Υπουργό Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή και τον αναπληρωτή Υπουργό Ανδρέα Ξανθό για τις ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στο Νοσοκομείο Βόλου και στα Κέντρα Υγείας ΜαγνησίαςΣυνάντηση με τον Υπουργό Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή και τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό είχαν οι βουλευτές Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, Μεϊκόπουλος Αλέξανδρος, Τζήκα Δανάη, Δελημήτρος Κώστας, Παπανάτσιου Κατερίνα και Μπαλλής Μάκης.
Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν το θέμα του αναμορφωμένου Οργανισμού του Νοσοκομείου Βόλου, όπου προβλέπονται διορισμοί γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού, καθώς και η ανάγκη επαρκούς στελέχωσης των Κέντρων Υγείας της περιοχής μας. Ειδικότερα για το Κέντρο Υγείας Σκοπέλου και το Περιφερειακό Ιατρείο Αλοννήσου είχαν προηγηθεί επιστολές, στις οποίες επισημαίνονταν η άμεση ανάγκη να προκηρυχθούν οι θέσεις ενός παιδιάτρου κι ενός γενικού γιατρού του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου, και να προχωρήσει η αξιολόγηση των αποτελεσμάτων των δύο προκηρύξεων προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες και στο Περιφερειακό Ιατρείο Αλοννήσου.

Πάρκα ιδιωτικοποίησης των θαλασσών και ξεκληρίσματος των ψαράδων

Στο περιφερειακό συμβούλιο που έγινε την Πέμπτη 19/02, κατατέθηκε εκτός ημερήσιας διάταξης θέμα που αφορούσε τη: « σύναψη Προγραμματικών Συμβάσεων της Περιφέρειας με τους Δήμους Αλοννήσου, Σκοπέλου, Σκιάθου και Ν. Πηλίου, για την υποβολή προτάσεων έργων, προκειμένου να ενταχθούν και χρηματοδοτηθούν στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδος-Ηπείρου». Το εν λόγω θέμα ουσιαστικά αφορούσε την ίδρυση καταδυτικών πάρκων σε μια εκτεταμένη περιοχή των Σποράδων καθώς και του Νότιου Παγασητικού. Παρόλο που δε δόθηκε ποτέ γραπτή εισήγηση όλες οι περιφερειακές παρατάξεις και οι σύμβουλοι τους (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Χρυσή Αυγή, Οικολόγοι Πράσινοι) ψήφισαν υπέρ της εισήγησης, εκτός από την Αριστερή Παρέμβαση (ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.), που αρνήθηκε να υπερψηφίσει ένα θέμα για το οποίο δε δόθηκαν καν γραπτές εισηγήσεις. Την επόμενη ημέρα οι αντιδράσεις των παράκτιων αλιέων στο δημοτικό συμβούλιο του Νοτίου Πηλίου που καλούνταν να ολοκληρώσει την απόφαση της περιφέρειας, ανέδειξαν τη σοβαρότητα των συγκεκριμένων μεθοδεύσεων.

Εποχικό προσωπικό στη Σκόπελο


Την πρόσληψη πέντε εποχικών υπαλλήλων αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο Σκοπέλου
Εγκρίθηκε από το Δ.Σ. η απασχόληση πέντε διμηνιτών
Στην πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών - εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών του προχωρά ο Δήμος Σκοπέλου.

Διακομιδή 49χρονου άνδρα από τη Σκιάθο στο Βόλο

ekab13
Διακομιδή ενός 49χρονου άνδρα, που έπαθε απώλεια μνήμης, πιθανόν από χτύπημα, έγινε χθες το μεσημέρι, με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου