Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Πέφτει το πετρέλαιο, ανεβαίνουν τα ταχύπλοα!

Με τον ερχομό της νέας χρονιάς, οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες έχουν ήδη ανακοινώσει τα πλάνα των δρομολογίων τους. Τα κυριότερα στοιχεία που συνθέτουν το περιβάλλον που θα κινηθεί ο τομέας των ταχυπλόων είναι ο νόμος 4150/2013, η μείωση της τιμής του πετρελαίου και η προβλεπόμενη αύξηση των τουριστικών αφίξεων. Ο νόμος 4150/2013, που είναι σε ισχύ από το 2013, παρέχει την απαραίτητη ευελιξία στις ακτοπλοϊκές εταιρείες που διαχειρίζονται ταχύπλοα πλοία να ανακοινώσουν από νωρίς τα δρομολόγια τους για την επόμενη χρονιά.

Ανάδοχος για διαμόρφωση χώρου στάθμευσης στην Αλόννησο


Αλόννησος
Εγκρίσεις τευχών δημοπράτησης και αποτελέσματα διαγωνισμών για έργα συνολικού προϋπολογισμού 1,34 εκατ. € ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Για το Ν. Μαγνησίας εγκρίθηκε το πρακτικό της δημοπρασίας για την ανάδειξη αναδόχου κατασκευής του έργου «Διαμόρφωση χώρου στάθμευσης στον οικισμό Χώρα Αλοννήσου» – εξέταση των ενστάσεων, προϋπολογισμού 631.500 €. (με ΦΠΑ).

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑντ. Σαμαράς: Η τουρνέ του κορυφαίου πολιτικού απατεώνα συνεχίζεται
Σήμερα ο απερχόμενος αρχηγός της ΝΔ βρέθηκε στο Περιστέρι για να επαναλάβει τα ληγμένα ψέματα του 2012. Πριν από 3 σχεδόν χρόνια ο κ. Σαμαράς εξαπατούσε προεκλογικά τους Έλληνες υποσχόμενος ακριβώς τα ίδια, δηλαδή ότι:
·        «δεν θα υπάρξουν μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις»
·        «θα υπάρξει ανάπτυξη» καθώς μετά τις εκλογές
·        «δεν θα υπάρχουν Μνημόνια».
Κατά λάθος και για πρώτη φορά ο κορυφαίος πολιτικός απατεώνας είπε την αλήθεια!
Όντως μετά τις εκλογές δεν θα υπάρχουν πια Μνημόνια ή μειώσεις και η Ελλάδα θα μπει σε αναπτυξιακή τροχιά.
Όμως αυτό θα συμβεί ακριβώς επειδή ο Ελληνικός λαός θα έχει στείλει στις 26 Ιανουαρίου τον κ. Σαμαρά σπίτι του.

KΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Για τον αποκλεισμό του συνδυασμού ΚΚΕ(μ-λ) - Μ-Λ ΚΚΕ από την διακομματική επιτροπή


           mlekloges2015.blogspot.gr

Με μια απαράδεκτη και άκρως αντιδημοκρατική ενέργεια αποκλείστηκε η εκλογική συνεργασία KKE (μ-λ) και M-Λ KKE από τη συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής.
Συγκεκριμένα, μετά την ανακήρυξη των συνδυασμών από τον Άρειο Πάγο, η διακομματική επιτροπή όρισε συνεδρίαση την Παρασκευή 16/1 για τον καθορισμό της κατανομής του χρόνου και των όρων προβολής των κομμάτων στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα, αποκλείοντας τη συμμετοχή του συνδυασμού μας, που παίρνει μέρος στις εκλογές της 25.1.2015 με ψηφοδέλτια σε όλες τις περιφέρειες.
Ο αποκλεισμός του συνδυασμού μας από τη συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής αποτελεί μια επιπλέον αντιδημοκρατική ενέργεια της κυβέρνησης, που δείχνει τους άνισους όρους συμμετοχής στις εκλογές.

Από το Πολιτικό Γραφείο της υποψήφιας Βουλευτού Μαγνησίας της Ν.Δ κας Ζέττας Μακρή ανακοινώθηκαν τα εξής : Τα ιατρεία του ΠΕΔΥ Βόλου και Ν. Ιωνίας επισκέφτηκε η υποψήφια Βουλευτής  Μαγνησίας της Ν.Δ κα Ζέττα Μακρή. Η κα Μακρή κατά την διάρκεια αυτής της συνάντησης ενημερώθηκε από τον Διευθυντή του ΠΕΔΥ κ. Γεώργιο Μπακούλα, την Αναπληρώτρια Διευθύντρια κα Ζέττα Στεργίου, τον Α’ Αντιπρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΟΕ ΠΦΥ) κ. Ευθύμιο Τζούνη και την Α* Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Υγειονομικών Υπαλλήλων ΙΚΑ Μαγνησίας κα Ελένη Πρασά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και για τις παρεμβάσεις, που πρέπει να κάνει στη νέα ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.

Μιχάλης Μιτζικός υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας Νέας Δημοκρατίας Να αποφύγουμε επανάληψη του 2012 με το … όνειρο της διαγραφής του χρέους

Στο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν αυτά που τόσο απλά και κατανοητά λένε στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και την Ευρωζώνη για το χρέος της Ελλάδος. Αυτά που καταλαβαίνει ο κάθε άνθρωπος χωρίς δυσκολία. Ότι δηλαδή δεν θα «κουρέψουν» το χρέος, οι υποχρεώσεις που προκύπτουν από το δανεισμό είναι υποχρεώσεις και κυρίως ότι δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια ελιγμών στην επαναδιαπραγμάτευση, υπογραμμίζει ο κ. Μιτζικός.
Αυτό δεν είναι κινδυνολογία ούτε από την ΝΔ ούτε εκφοβισμός των ψηφοφόρων. Είναι απλά λόγια και κοινή λογική. Μάλιστα ο κ. Ολι Ρεν, ένας ευρωπαίος αξιωματούχος ο οποίος διαχρονικά κράτησε μετριοπαθή στάση υπέρ της Ελλάδος, τόνισε μόλις λίγες ώρες ότι «η ελληνική κυβέρνηση που θα εκλεγεί στις 25 Ιανουαρίου θα έχει περιορισμένο περιθώριο χαλάρωσης της δημοσιονομικής λιτότητας» Εκφράζοντας και την «προσωπική του –όπως είπε- άποψη – ανέφερε ότι δεν υπάρχει μεγάλο περιθώριο ελιγμών στην αναδιαπραγμάτευση των όρων του προγράμματος οικονομικής προσαρμογής».

Σύριζα: "Ενας νέος Λαλιώτης" για το ΝΑΤΟ, απέναντι στο αντιπολεμικό κίνημα, την νεολαία και τον κόσμο της εργασίας

ΣΥΡΙΖΑ: «ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΛΑΛΙΩΤΗΣ» ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΤΟ, ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η συζήτηση του Αλέξη Τσίπρα με τους χρήστες του Twitter ξύπνησε μνήμες και προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στους αγωνιστές του αντιπολεμικού και αντιμιλιταριστικού κινήματος.

Θυμηθήκαμε λοιπόν την τρομερή εντύπωση που είχε δημιουργήσει τα χρόνια της πολιτικής κυριαρχίας του ΠΑΣΟΚ η διγλωσσία του κόμματος «που έκλεινε τις βάσεις» για να παράσχει νέες διευκολύνσεις στις ΗΠΑ και να αναβαθμίσει την παρουσία τους με την ενίσχυση της βάσης της Σούδας, την σημαντικότερη βάση εφόρμησης πλέον των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων σε όλη την περιοχή.  Θυμηθήκαμε το «ιερό μωρό», τον Λαλιώτη, που κατάφερνε την περίοδο της εμπλοκής των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, με πρωθυπουργό τον Κ.Σημίτη και ΥΠΕΞ τον Γ.Παπανδρέου, στις βάρβαρες επεμβάσεις των ΗΠΑ-Ε.Ε.-ΝΑΤΟ σε Βαλκάνια-Αφγανιστάν-Ιράκ, να παρεμβαίνει ταυτόχρονα στο αντιπολεμικό κίνημα της εποχής και μάλιστα να θέλει να το ποδηγετήσει με τη ΓΣΕΕ και τα Εργατικά Κέντρα που έλεγχε, προβάλλοντας την λογική της ενότητας…

«Μαζική συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Σκόπελο»

kke
«Σε μία μαζική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στον κινηματογράφο «ΟΡΦΕΑΣ», στη Σκόπελο, μίλησαν οι υποψήφιοι βουλευτές στη Μαγνησία Κώστας Στεργίου και Γιώργος Αναγνώστου. Υπογράμμισαν την ανάγκη το ΚΚΕ από την εκλογική μάχη της 25ης του Γενάρη να βγει δυνατό για να είναι και ο λαός δυνατός από την επόμενη ημέρα», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Σοκ για 65.000 δανειολήπτεςΤου Κώστα Ιερίδη

Τρόμο σε όσους έχουν λάβει δάνειο σε ελβετικό φράγκο προκαλεί το σημερινό ράλι του νομίσματος που άγγιξε ακόμη και το 33%, με αποτέλεσμα η ισοτιμία του με το ευρώ να είναι 1 προς 1.

Η Εθνική Τράπεζα της Ελβετίας (Swiss National Bank - SNB) αιφνιδίασε σήμερα τις αγορές ανακοινώνοντας ότι διακόπτει την ελάχιστη συναλλαγματική ισοτιμία του 1,20 ανά ευρώ​
Υπολογίζεται ότι τουλάχιστον 65.000 δανειολήπτες βρίσκονται... στο κόκκινο, καθώς θα πρέπει να καταβάλουν το κεφάλαιο που υπολείπεται για την αποπληρωμή του δανείου τους βάσει της ανατίμησης του ελβετικού φράγκου.

new digital single-Ελπίδα Αδαμίδου-Ισχύει-(1-2015)                                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                            Ελπίδα Αδαμίδου-Ισχύει
                           
Έφτασε και ναι… “Ισχύει” !! Νέο τραγούδι από την Ελπίδα Αδαμίδου
Η ταλαντούχα “Σαλονικιά” Ελπίδα Αδαμίδου, μετά τις επιτυχίες της “90 λεπτά”, “Δόξα τω Θεό”, “Από λόγια χορτάσαμε, φτάνει” και “Με κάνεις κομμάτια” υποδέχεται το 2015, με νέο τραγούδι,με τίτλο “Ισχύει”.
Πρόκειται για ένα ξεσηκωτικό τσιφτετέλι, σε μουσική και στίχους του Μάνου Kαμπίτη, ενορχήστρωση του Θανάση Στεριώτη και Remix - club Edition του Dj Alex Priftis.
'Ενα τραγούδι με ατάκα που ταιριάζει απόλυτα στην ερμηνεύτριά του, μιας και φημίζεται για τις ατάκες της, πάντα στις live εμφανίσεις της επί σκηνής.
“Ναι ισχύει, πως αν δεν ηρεμήσεις, πρώτο θέμα θα μας παίξουν στις ειδήσεις” μας τραγουδά η Ελπίδα, παροτρύνοντάς μας “να δώσουμε όλοι ρυθμό” !!!
Δυναμώστε την ένταση στα ηχεία σας και ακούστε το δυνατά !!
Δείτε στο ΥouΤube το VIDEO CLIP  στο  link
                                                                Καλή ακρόαση !!

ΗΜΕΡΕΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΓΑΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΟΦΙΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΣΑΒΒΑΤΟ Κ ΚΥΡΙΑΚΗ 17 Κ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Σας το είχαμε υποσχεθεί ότι θα ξαναδείτε σύντομα τις υπέροχες γάτες της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης.
Υπέροχες, χαρούμενες, χνουδωτές, χουρχουριστές αγαπησιάρες, οι λατρεμένες γάτες και οι φανταστικοί γατούληδες που είχαν την τύχη να σωθούν από τον δρόμο ψάχνουν την μοναδική, παντοτινή τους οικογένεια.
Στις 17 και 18 Ιανουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου, στην 26η και 27η έκθεση γάτας που διοργανώνει ο Ελληνικός Όμιλος Γάτας, η Equilibrio θα έχει καλεσμένες στο περίπτερο της, τις γάτες και τους γάτους της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης. Θα είμαστε εκεί το Σάββατο και την Κυριακή, από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 19:00 το βράδυ, έχοντας πάντα στο πλευρό μας την Equilibrio!  Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου. Σταθμός Μετρό «ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ», Δωδεκανήσου & Αγ. Βασιλείου,

Σας περιμένουμε όλους για να γνωρίσετε από κοντά τις απίθανες γάτες και που ξέρετε? Ίσως αυτό το Σαββατοκύριακο γνωρίσετε το νέο μέλος της οικογένειάς σας

Yoututbe: https://www.youtube.com/watch?v=Pu72pcyqTT0
Οι Γάτες μας / Our Cats: http://www.zeil.gr/?page_id=94

Επισκέψιμοι χώροι τέσσερα ναυάγια σε Σποράδες και Παγασητικό

Μελέτη για την ανάδειξη τεσσάρων ναυαγίων σε επισκέψιμους ενάλιους αρχαιολογικούς χώρους, σε θαλάσσιες περιοχές των Σποράδων και στον δυτικό Παγασητικό, ενέκρινε το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο.
Όπως επισημάνθηκε στο Συμβούλιο, η μελέτη, που εκπόνησε η Εφορεία Εναλίων Αρχαιοτήτων, εντάσσεται σε ένα ευρύτερο σχέδιο ανάπτυξης του ενάλιου πλούτου, αλλά και του καταδυτικού τουρισμού, το οποίο προωθεί το υπουργείο Τουρισμού και η περιφέρεια Θεσσαλίας, σε συνεργασία με το υπουργείο Πολιτισμού.
Το έργο, που χρηματοδοτείται από επιχειρησιακά προγράμματα του ΕΣΠΑ, παρακολουθεί ειδική επιτροπή, μέλη της οποίας είναι η Εφορεία Εναλίων Αρχαιοτήτων και η Διεύθυνση Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του ΥΠΠΟ.

«Σε τι κόσμο θα φέρω το παιδί μου»;

Μητρότητα και κρίση, μια άλλη πτυχή του «Success Story»

Του Κώστα Ζαχαριάδη*

Η μητρότητα, αυτό το «θαύμα», που τόσο πολύ υμνήθηκε από όλους τους πολιτισμούς διαχρονικά, στην Ελλάδα των μνημονίων εκφυλίστηκε σε αντικείμενο λογιστικών πράξεων και τελικώς μετατράπηκε σε ένα ταξικό αγαθό, ένα ακριβό «σπορ» μόνο για λίγες γυναίκες. Αυτό είναι κατόρθωμα εκείνων που κυβέρνησαν τα τελευταία χρόνια και τώρα φεύγουν «πουλώντας» τον φόβο. Τον φόβο τον έχουν γνωρίσει ήδη χιλιάδες ελληνίδες, όταν ανακάλυψαν ότι είναι έγκυες και είδαν τον τιμοκατάλογο ή όταν φοβήθηκαν να το αποκαλύψουν μήπως απολυθούν από τη δουλειά τους. Οι χιλιάδες των ελληνίδων εγκύων που είναι ανασφάλιστες κι ο καθημερινός τους τρόμος για το πως θα καλύψουν τα έξοδα ή αν θα τις απολύσουν από την δουλειά που βρήκαν με μπλοκάκι είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση. Επίσης όλες οι γυναίκες που αναρωτούνταν: «Σε τι κόσμο θα φέρω το παιδί μου; Η γέννηση του θα είναι μόνο πηγή χαράς ή και ένας ατέλειωτος πόνος για τα μελλούμενα»;

Ανοικτή επιστολή προς κ. Γιώργο Τράγκα!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Κύριε Γιώργο Τράγκα ένιωσα την ανάγκη να σας αποστείλω την παρούσα ανοικτή επιστολή με την ελπίδα ότι θα λάβω κάποιες απαντήσεις από κάποιο συνεργάτη σας και όχι από εσάς γιατί ξέρω ότι είστε πολυάσχολος και πιθανόν αυτή την περίοδο σε "ειδική αποστολή". 

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ «ΜΑΥΡΗΣ ΤΡΥΠΑΣ» ΑΝΩ ΤΩΝ 20 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΤ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥΜόνη αγωνία Σαμαρά να δώσει άνω των 20 δις στις τράπεζες με 2 νέα Μνημόνια 

Η υπόθεση με την κάλυψη από την ΕΚΤ της «ρευστότητας» άνω των 20 δις ευρώ –στην πραγματικότητα μιας τεράστιας «μαύρης τρύπας» των τραπεζών- αποδεικνύει γιατί αγωνιά ο κ. Σταμάτης και ο εργοδότης του κ. Σαμαράς.
Αγωνιούν μόνο για τα συμφέροντα των τραπεζιτών και των τραπεζών που δήθεν «εξυγίανε» η ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α.Ε με χρήματα του Ελληνικού λαού. Δεν τους ενδιαφέρουν οι Ελληνικές οικογένειες τις οποίες λεηλάτησαν με τα Μνημόνια. Γι’αυτό η Συγκυβέρνηση υπόσχεται προκλητικά στην ΕΚΤ να ξαναλεηλατήσει την κοινωνία, αν ξαναβρεθεί στη καρέκλα στις 26 Ιανουαρίου, υπογράφοντας άλλα δυο Μνημόνια με την ΕΕ και το ΔΝΤ!
Με απλά λόγια η ΝΔ Σαμαρά, ως κόμμα των τραπεζιτών, τους υπόσχεται πάνω από 20 δις ευρώ, μετά τις εκλογές, ξαναβάζοντας το χέρι στη τσέπη των πολιτών με 2 νέα Μνημόνια…
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ενημερώνουμε τον κ. Σταμάτη και τους τραπεζίτες πως αγωνιούν μάταια, όπως ο τερματοφύλακας πριν μπει το πέναλτι. Ο λαός στις 25 Ιανουαρίου στέλνει παλιά και νέα Μνημόνια στα σκουπίδια.

Σουπιές με σπανάκι

Σουπιές με σπανάκι

Υλικά

  • Σουπιές 1 κιλό
  • Σπανάκι 1/2 κιλό
  • Φρέσκα κρεμμυδάκια 1 ματσάκι ψιλοκομμένο
  • Άνιθο 1/2 ματσάκι
  • Ντομάτες 4 ψιλοκομμένες
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι - πιπέρι
  • Νερό 2 ποτήρια

Οδηγίες

Παρέμβαση Κύρκου στην Κομισιόν για τον ΦΠΑ

Yπό επανεξέταση είναι oι κανόνες περί ΦΠΑ για τον δημόσιο τομέα, συμπεριλαμβανομένων των φορολογικών απαλλαγών προς το δημόσιο συμφέρον, απαντάει ο Επίτροπος Οικονομίας Μοσκοβισί στον ευρωβουλευτή του Ποταμιού Μίλτο Κύρκο.
Στόχος θα είναι η μείωση των στρεβλώσεων του ανταγωνισμού και η επίτευξη μεγαλύτερης εναρμόνισης σε όλη την ΕΕ.
Αφορμή για την απάντηση στάθηκε η ερώτηση του Μ. Κύρκου σχετικά με τις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων κερδοσκοπικού χαρακτήρα στην Ελλάδα, οι οποίες σε αντίθεση με την πλειονότητα των χωρών της ΕΕ δεν απαλλάσσονται από τον ΦΠΑ.
Η οδηγία για τον ΦΠΑ δίνει τη δυνατότητα να χαίρουν απαλλαγής οργανισμοί εφόσον κριθούν ως κοινωνικού χαρακτήρα.

Ένα ...όχι και τόσο συνηθισμένο απόγευμα στo ΑΒ Βασιλόπουλος Κηφισιάς

http://epitropikifisias.blogspot.gr/2015/01/o.html

Το απόγευμα της Τρίτης 13 Γενάρη στο κατάστημα της «ΑΒ Βασιλόπουλος» στην πλατεία της Κηφισιάς διαδραματίστηκε το εξής περιστατικό: Ο διευθυντής του καταστήματος εξευτέλισε δημόσια έναν συμπολίτη μας, παρουσία αρκετών πελατών  στο κατάστημα, χρησιμοποιώντας εκφράσεις «πεζοδρομίου» και υβρίζοντας τον χυδαία, καλώντας τον να αποχωρήσει από το κατάστημα με ύβρεις και απειλές επιπέδου υποκόσμου, με αιτιολογία πως ο συγκεκριμένος πελάτης αποπειράθηκε να κλέψει κάποιο προϊόν.

Ε.Δ.Ε.Μ. - Ένωση Δημοκρατικής Εθνικής Μεταρρύθμισης Παρουσίαση

Η Ένωση Δημοκρατικής Εθνικής Μεταρρύθμισης (Ε.Δ.Ε.Μ.)  θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Επισυναπτόμενα θα βρείτε τα εξής αρχεία: γενική παρουσίαση του φορέα της Ε.Δ.Ε.Μ., logo, φωτογραφία από το ιδρυτικό συνέδριο καθώς και λίστα υποψηφίων.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας www.edem.gr καθώς και στη σελίδα μας στο Facebook. https://www.facebook.com/EDEMGR

Στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,

Μαρία-Ιωάννα Ελ Τάχα
Εκπρόσωπος Τύπου Ε.Δ.Ε.Μ.
Υποψήφια Β' Αθηνών

Απάντηση του skopelos news σχετικά με της ανάρτησης μας,οποίος θέλει να ενημερώσει τους αναγνώστες μας να επικοινωνήσει μαζί μας με email διαφορετικά να σταματήσει τα παράπονα !!!

Πολλά τα παράπονα σας για κάποιες από της ανάρτησης μας ,δεν συμφωνείτε με το περιεχόμενο τους μην το διαβάζεται ,σε απάντηση λοιπόν  έχουμε να πούμε το έξις ότι το skopelos news θα σέβεται τους πάντες και βασικά θα σέβεται αυτούς  που επικοινωνιών μαζί μας και μας στέλνουν ανακοίνωσης δελτία τύπου και καταγγελίες όπως και άρθρα τους .τώρα μην περιμένετε να ανεβάζουμε θέματα όποιος δεν μας σέβεται  και αγνοεί την ενημέρωση των δικών μας αναγνωστών όποιος λοιπόν εσκεμμένα αγνοεί το μεγαλύτερο site  μπλοκ  στης Σποράδες με 10,000 επισκέπτες την ήμερα και ένα από τα μεγαλύτερα στο αιγαίο ας μην παραπονιέστε ότι δεν ανεβάζουμε δικά τους θέματα εμείς δεν έχουμε Κόλλημα από κανένα συμφέρον ούτε κόμμα ούτε δήμο ούτε κανέναν άλλον είμαστε καθαρή και με την συνείδηση μας ,τώρα κάποιοι  όταν είσαι δυναμικό μπλοκ θα έχεις φανατικούς εχθρούς και πολύ φανατικούς φίλους
Τέλος θέλεις να ενημερώσεις τους αναγνώστες μας  στείλε μας email  διαφορετικά σταματά τα παράπονα 

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου