Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

O Αλ. Μεϊκόπουλος και περιφερειακοί σύμβουλοι του "Δρόμου Ανατροπής για την Θεσσαλία" ζητούν από Περιφερειάρχη Θεσσαλίας: ΝΑ ΚΗΡΥΧΘΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΩΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Βόλος, 02.01.2015
Ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και οι περιφερειακοί σύμβουλοι του «Δρόμου Ανατροπής για τη Θεσσαλία» κ.κ. Ηρώ Διώτη, Γιώργος Σταμπουλής και Στέλιος Αναστασόπουλος με επιστολή τους προς τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας ζητούν να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε οι Περιφερειακές Ενότητες Μαγνησίας και Σποράδων να κηρυχθούν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Στην επιστολή τους αναφέρουν: «Η κακοκαιρία που έπληξε την πόλη του Βόλου και την Μαγνησία, στο μεσοδιάστημα από 30/12/2014 έως και 1/1/2015, προκάλεσε τεράστια προβλήματα και ζημιές σε επιχειρήσεις, στη γεωργία και την κτηνοτροφία της περιοχής, φέρνοντας σε απόγνωση τους κατοίκους.
Λόγω της σοβαρότητας των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν, των προβλέψεων ότι θα επέλθουν και νέα δυσμενή καιρικά φαινόμενα στην περιοχή  και της δεινής οικονομικής κατάστασης που βιώνει η κοινωνία της Μαγνησίας, θέλουμε να σας ζητήσουμε όπως  προβείτε στις δέουσες ενέργειες προς το Υπουργείο Εσωτερικών (Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας) προκειμένου να κηρυχθούν οι Περιφερειακές Ενότητες Μαγνησίας και Σποράδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.»
Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger