Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΣΚΟΠΕΛΟΣ Έκτακτο συμβαίνει τώρα Ο γιατρός Σπύρος Λεμονής ψηφίστηκε από τη Ν.Ε.για υποψήφιος βουλευτής με ΣΥΡΙΖΑ


Ποιους προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ για το βουλευτικό ψηφοδέλτιο
«Φουντώνει» η μάχη των ψηφοδελτίων που θα καταρτίσουν τα κόμματα στη Μαγνησία. Τα επιτελεία βρίσκονται υπ’ ατμόν γράφοντας και σβήνοντας ονόματα ενώ μέχρι την Κυριακή εκτιμάται ότι οι περισσότεροι πολιτικοί σχηματισμοί θα έχουν οριστικοποιήσει τους συνδυασμούς οι οποίοι και θα ανακοινωθούν επίσημα προκειμένου και οι υποψήφιοι βουλευτές να ριχτούν στη μάχη του σταυρού καθώς η σύντομη προεκλογική περίοδος έχει βάλει στα «πόδια» των περισσοτέρων φτερά.

Στο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας η διαδικασία στη συγκρότηση ψηφοδελτίου βρίσκεται στην κορύφωσή της. Η Νομαρχιακή Επιτροπή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ συνεδρίασε και μετά από μυστική ψηφοφορία συγκρότησε την πρότασή της την οποία αποστέλλει στην επιτροπή συγκρότησης ψηφοδελτίων. Η επιτροπή θα συγκροτήσει την τελική της πρόταση για το ψηφοδέλτιο και θα την επιστρέψει άμεσα για έγκριση στην Ν.Ε. Μαγνησίας. Από την ψηφοφορία εκλέχτηκαν 15 άτομα, στα οποία δεν συμπεριλαμβάνονται τα ονόματα των κ.κ. Νίκου Χαυτούρα και Γιάννη Βλάχου (Κοινωνική Συμφωνία- Λούκα Κατσέλη) ενώ ο 16ος είναι ο νυν βουλευτής Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger