Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου 2014

Σοκ,ο Μελάς -ο γνωστός αποστάτης που νομίζει ότι φοράει παντελόνια- έχει δίδυμο αδελφό που μιλά αντί αυτού στα πάνελ

Ακούγαμε τον Μελά να λέει χθες ότι δεν δεσμεύτηκε να ακολουθήσει τις αποφάσεις του συνεδρίου.
Φαίνεται όμως πως ο Μελάς έχει δίδυμο αδελφό που βλέπουμε στο παρακάτω βίντεο να λέει:
"Εγώ ότι αποφασίζει το συνέδριο το σέβομαι και πιστεύω ότι αυτό που αποφασίζετε είναι το πιο σωστό, πρέπει να κοιτάξουμε τον λαό".
Αλλά μην βιαστείτε να τον κατηγορήσετε για ασυνέπεια. Ο ένας αδελφός μιλάει στα...

ΤΩΡΑ-Επίθεση στο Α.Τ. Βύρωνα κάηκε σύμφωνα με πληροφορίες μας

ΤΩΡΑ-Επίθεση στο Α.Τ. Βύρωνα
ΤΩΡΑ-Επίθεση στο Α.Τ. Βύρωνα
Ομάδα αγνώστων επιτέθηκαν πριν από λίγη ώρα στο αστυνομικό τμήμα Βύρωνα.
Οι άγνωστοι έριξαν μία μολότοφ και μία φωτοβολίδα στο Α.Τ. Βύρωνα, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός αστυνομικού και στη συνέχεια διέφυγαν στους γύρω δρόμους.

ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΓΣΕΕ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΓΣΕΕ
4/12/2014

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΑΠΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΣ ΝΙΚΟ ΡΩΜΑΝΟ

Από τις 19.00 το κτίριο της ΓΣΕΕ τελεί υπό κατάληψη από αναρχικές-ούς αλληλέγγυες-ους στον αναρχικό απεργό πείνας από 10/11 Ν. Ρωμανό. Μέσα σε μία ώρα ο χώρος γύρω από το κτίριο σταδιακά άρχισε να περικυκλώνεται από δυνάμεις καταστολής οι οποίες εν τέλει και το απέκλεισαν.
Είναι προφανές ότι οι δυνάμεις καταστολής εκτελούν εντολές της Κυβέρνησης με σκοπό να αποτρέψουν τη δημιουργία ενός ακόμα ανοιχτού κέντρου αγώνα ενταγμένου στον ευρύτερο σχεδιασμό δρτάσεων αλληλεγγύης στον αναρχικό απεργό πείνας Ν. Ρωμανό και στους αλληλέγγυους αναρχικούς απεργούς πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη, Δημήτρη Μπουρζούκο και Δημήτρη Πολίτη.
Δεν θα τους περάσει!
Η συνέλευση κατάληψης της ΓΣΕΕ αποφάσισε να παραμείνει στο κτίριο παρά τον όποιο αποκλεισμό και να ενώσει τη φωνή της με τη φωνή του συντρόφου Ν. Ρωμανού.

 ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ.
 ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΡΩΜΑΝΟΥ.

Η κατάργηση της «Διαύγειας» και η αμνήστευση των ειδικών διαχειριστών

Οι αρμόδιοι υπουργοί Οικονομικών και ΜΜΕ, που στόχο έχουν να αθωώσουν εκ των υστέρων τους ειδικούς διαχειριστές για όλες τις αναθέσεις που υπέγραψαν κατά την περίοδο λειτουργίας της ΔΤ, φθάνουν στο σημείο να καταργούν και τη «Διαύγεια»! 
Στην εν λόγω τροπολογία προβλέπεται η αναδρομική ισχύς αποφάσεων των ειδικών διαχειριστών οι οποίες δεν έχουν αναρτηθεί στη «Διαύγεια». Ο λόγος είναι προφανής. Σε αυτές τις συμβάσεις κρύβονται οι απευθείας αναθέσεις που έγιναν από τα κυβερνητικά στελέχη, αμέσως μετά το λουκέτο της ΕΡΤ, σε ιδιωτικά στούντιο, όπως των ΔΟΛ και Μπόμπολα, και σε ιδιωτικές εταιρείες προκειμένου να πέσουν οι πομποί της ΕΡΤ σε όλη την Ελλάδα και να εκπέμψει εκτός Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής το σήμα της παράτυπης ΔΤ. 

ΟΚΔΕ: Ανακόινωση για την 6η Δεκέμβρη

ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ 2008 – ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ 2014

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣΤΡΟΪΚΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ

ΟΛΟΙ/ΕΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ
ΑΘΗΝΑ: 13:00 ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ
ΘΕΣ/ΝΙΚΗ: 12:00 ΚΑΜΑΡΑ

Κατάληψη ΓΣΕΕ


Αυτή την ώρα πραγματοποιέιται κατάληψη στο κτήριο της ΓΣΕΕ ως ένδειξη αλληλεγγύης στον αναρχικό απεργό πείνας από 10/11 Νίκο Ρωμανό. Ακολουθεί το κείμενο της κατάληψης

Βόλος ενημέρωση πορείας αλληλεγγύης


Μόλις έληξε η πορεία αλληλεγγύης στον Ν. Ρωμανό στον Βόλο που έχει καλεστεί εχθές από την κατάληψη πρυτανείας.

400-500 άτομα με πολύ παλμό και πολλά συνθήματα.

Εικόνες:

Σκοτώνουν τον τουρισμό για χάρη 50αρηδων συνταξιούχων του Δημοσίου!

ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΦΠΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ
 
του Θοδωρή Σκυλακάκη
Τι μας έλειπε; Να υπονομεύσουμε και τον τουρισμό!
Τι μπορούμε να κάνουμε για να πλήξουμε ακόμα περισσότερο τη χώρα; Πώς μπορούμε να διατηρήσουμε τα προνόμια των «πελατών», εις βάρος της κοινωνίας και ειδικά των νεότερων γενεών; Με αυτά τα κριτήρια φαίνεται ότι αποφασίζουν οι κυβερνώντες για το μέλλον της χώρας.
Δεν εξηγείται αλλιώς πώς, με την -κατά τα φαινόμενα- πίεση της τρόικας, η κυβέρνηση:

Δήλωση Αλ. Μεϊκόπουλου για ενδεχόμενο αύξησης ΦΠΑ στα νησιάΒόλος, 4.12.2014
Δήλωση του Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου, βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, για το ενδεχόμενο αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά
Το ενδεχόμενο της κατάργησης των χαμηλών συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά, που τίθεται μετά την e-mail πρόταση για την αύξηση του ΦΠΑ στον τουρισμό, θα δώσει την χαριστική βολή στην οικονομία και την κοινωνική συνοχή των Σποράδων, όπως και των άλλων νησιωτικών περιοχών της χώρας, που δοκιμάζονται σκληρά από την κρίση.
Σαν να μην έφταναν οι δραματικές ελλείψεις στους τομείς της υγείας, κοινωνικής πρόνοιας και παιδείας. Σαν να μην έφταναν οι ελλείψεις στις μεταφορές, οι δυσκολίες στην επικοινωνία και συγκοινωνία λόγω του περιορισμού των ακτοπλοϊκών δρομολογίων και οι ελλείψεις σε έργα υποδομών. Το ειδικό φορολογικό καθεστώς στα νησιά δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπίζεται ως ευνοϊκή φορολογική ρύθμιση, γιατί πολύ απλά υιοθετήθηκε ακριβώς για να αντισταθμίσει τις αντικειμενικές δυσκολίες της νησιωτικότητας όπως το αυξημένο κόστος διαβίωσης, το αυξημένο κόστος μεταφοράς των αγαθών. Η πιθανή άρση του μέτρου αυτού θα έπληττε καίρια την παραγωγική δραστηριότητα των νησιών και θα όξυνε το αίσθημα κοινωνικής αδικίας στους νησιώτες, που βιώνουν καθημερινά τον αποκλεισμό και την ανισότητα στην πρόσβαση κοινωνικών αγαθών και υπηρεσιών.

O Bενιζέλος τελειώνει και τον Σαμαρά!


 
Πολιτικό τέρας τακτικής και σπουδαίος παίκτης ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ παρά τις αντιπάθειες που προκαλεί. Μερικά 24ωρα μετά την δίωρη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα έρχεται να βάλει φωτιά στο Μέγαρο Μαξίμου. Οπως όλα δείχνουν ο Βενιζέλος έλαβε εντολή από Ανώτερες Δυνάμεις να τελειώσει και τον Σαμαρά. Ετσι σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Δήμητρας Κρουστάλλη στο ΒΗΜΑ, ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ αλλάζει την πολιτική ατζέντα.

Επιστροφή στις "Ρίζες" του χειρότερου ιστορικού μας παρελθόντος!

Την ίδρυση κόμματος, με το όνομα "Ρίζες", ανακοίνωσε σε συνέντευξή του, σε ένα πρωινάδικο  της τηλεδημοκρατίας μας, o έκπτωτος γενικός γραμματέας της κυβέρνησης και αόρατη χείρ του Φον Αντωνάκη που παριστάνει τον πρωθυπουργό.
  
Όπως είπε, το νέο κόμμα θα το φτιάξει "μαζί με τις ένοπλες δυνάμεις, την αστυνομία και την εκκλησία" και έσπευσε μάλιστα  να κατονομάσει διάφορα πολιτικά σκύβαλα που αναμένεται να συμπλεύσουν μαζί του στα βρωμιάρικα νερά του πολιτικού μας βούρκου.
   
Για το μέρος της  αστυνομίας στην οποία θα στηρίζεται το βρωμερό αυτό πολιτικό οικοδόμημα τα γνωρίζουμε, γιατί...
τα ακούσαμε στο ραδιόφωνο τις προάλλες και μείναμε άναυδοι.
    
Για το μέρος της εκκλησίας στην οποία θα στηρίζεται, επίσης γνωρίζουμε, αλλά αυτά τα είχαμε καταλάβει από παλιά.   

Στην Πολωνία έκλεισε για φέτος η τουριστική προβολή της Θεσσαλίας


Στη διεθνή τουριστική έκθεση της Βαρσοβίας «ΤΤ 2014» από 27-29/11/2014 συμμετείχε η Περιφέρειας Θεσσαλίας, συνεχίζοντας το στοχευμένο πρόγραμμα δράσης για την Τουριστική Προβολή στο εξωτερικό. Με στόχο την προσέλκυση περισσοτέρων επισκεπτών από την τουριστική αγορά της Πολωνίας, συμμετείχε φέτος στην «ΤΤ Warsaw” που αποτελεί τη σημαντικότερη έκθεση τουρισμού της με πλήθος συμμετεχόντων, όπου λαμβάνουν χώρα οι περισσότερες εμπορικές επαφές για θέματα τουριστικής προβολής και προώθησης.

BINTEO ΣΟΚ: Λευκός καρχαρίας ΤΕΜΑΧΙΖΕΙ ανυποψίαστη γυναίκα... [video]

Εδώ δε χωράνε λόγια...


Δείτε το παρακάτω βίντεο:

EΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ ΕΠΕΣΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ !!
Αεροσκάφος παρουσίασε μηχανική βλάβη, ενώ πετούσε 22 μίλια νότια της Γαύδου. Συγκεκριμένα, ενώ το αεροσκάφος εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση, στις 13:45 σήμανε συναγερμός στο κόκπιτ για δυσλειτουργία συστήματος που το έβγαζε εκτός ελέγχου.

ΔΕΙΤΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Greece Super League Niki Volos vs Asteras Tripolis

Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός ΠΑΟ Super League ΟΠΑΠ Panetolikos - Panathinaikos PAO Live Streaming

Εορτή της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας

Από Agioritikovima.gr
Εορτή της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας
Γιορτάζουμε σήμερα 4 Δεκεμβρίου, ημέρα μνήμης της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας.
Η Αγία Βαρβάρα αποτελεί κόσμημα των μαρτύρων του 3ου αιώνα μ.Χ. Ο πατέρας της ήταν από τους πιο πλούσιους ειδωλολάτρες της Ηλιουπόλεως και ονομαζόταν Διόσκορος. Μοναχοκόρη η Βαρβάρα, διακρινόταν για την ομορφιά του σώματός της, την ευφυΐα και σωφροσύνη της.

Euroleague Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός Fenerbahce - Panathinaikos Live Streaming Basketball


Fenerbahçe Ülker Panathinaikos

Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός ΠΑΟ Super League ΟΠΑΠ Panetolikos - Panathinaikos PAO Live Streaming

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου