Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ

Η νέα χρονιά που ξεκινά φέρνει μαζί της περίσκεψη και ελπίδα. Περίσκεψη για όσα δεινά συνέβησαν στη χώρα μας και ελπίδα ότι με ενότητα και συλλογικότητα μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα και να κάνουμε μία νέα αρχή.
Το 2014 έδυσε με την  χώρα και τους πολίτες να έχουν πληρώσει πολύ ακριβά τις προσπάθειες της Κυβέρνησης για δημοσιονομική εξυγίανση, χωρίς να αντέχουν να κάνουν άλλες θυσίες.
Βίωσαν τις επιπτώσεις της συστημικής κρίσης, τις πολιτικές που υπέσκαψαν την κοινωνική συνοχή, υποβάθμισαν τα συλλογικά αγαθά, διόγκωσαν την ανεργία και έστειλαν νέους στην ξενιτιά.
Οι καιροί απαιτούν υπευθυνότητα και υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στα δισεπίλυτα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως κοινωνία.
Το 2015 που ανατέλλει, ας φωτίσει όλους μας δίνοντάς μας δύναμη και σωφροσύνη, ώστε να σταθούμε με σεβασμό απέναντι στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια, απέναντι στο δικαίωμα της εργασίας και της κοινωνικής πρόνοιας για όλους.
Ας είναι το 2015 η αρχή του τέλους της μιζέριας, της αδικίας και όλων των δεινών που ταλαιπωρούν την Ελληνική κοινωνία.

Είμαι σίγουρη ότι με αισιοδοξία, ομοψυχία, συστράτευση όλων των δυνάμεων και προσήλωση στους στόχους μπορούμε να βγάλουμε την Ελλάδα από τη δυσχερή κατάσταση και να δημιουργήσουμε πάλι τις προϋποθέσεις για οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη. Δεν αξίζει να ασχολούμαστε πια με το παρελθόν.  Μοναδικό μας μέλημα μας  είναι η προάσπιση των δικαιωμάτων του Έθνους και της Πατρίδας μας, προκειμένου να ανακτήσουμε την εθνική μας κυριαρχία! Προκειμένου να κερδίσει ξανά η χώρα μας το μέλλον που της αξίζει. Γιατί ο ελληνικός λαός πρέπει να επανακτήσει το χαμένο του χαμόγελο! «Με τη βοήθεια της Παναγίας θα τα καταφέρουμε!»

 Εύχομαι σε όλους Καλή Χρονιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger