Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Σώθηκαν 17 σκυλάκια.... Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Σκοπέλου μετέφερε εθελόντρια στο χιονισμένο καταφύγιο

Ιστορίες Αδέσποτων

Εξαιτίας του χιονιού και των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην Σκόπελο η επικεφαλής της φιλοζωικής ομάδας «Stray Care - Σκόπελος Ζωοφιλία Περιβάλλον Πολιτισμός» κ. Νατάσσα Λαμπρόγιαννη αδυνατούσε να μεταβεί στο καταφύγιο για να σιτίσει τα 17 σκυλάκια που φιλοξενούνται εκεί.
Η κ. Λαμπρόγιαννη μιλώντας στις “Ιστορίες Αδέσποτων” ανέφερε ότι είχε κατέβει στη χώρα για να προμηθευτεί τροφές για τα ζώα όταν ξαφνικά ξέσπασε χιονοθύελλα. Κάλεσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Σκοπέλου ζητώντας τη βοήθεια των πυροσβεστών ώστε να καταφέρει να φθάσει στο καταφύγιο για να φροντίσει τα ζώα. Η Πυροσβεστική Σκοπέλου ανταποκρίθηκε άμεσα στην έκκληση της κ. Λαμπρόγιαννη κι ένα πυροσβεστικό όχημα τη μετέφερε στο καταφύγιο. Μάλιστα οι πυροσβέστες την περίμεναν μέχρι να ταΐσει τα ζώα και στη συνέχεια την γύρισαν με το πυροσβεστικό όχημα στο σπίτι της.

Η φιλοζωική οργάνωση «Stray Care - Σκόπελος Ζωοφιλία Περιβάλλον Πολιτισμός» ευχαριστεί θερμά τους πυροσβέστες για την ευαισθησία τους καθώς χάρη σ’ αυτούς τα σκυλάκια του καταφυγίου δεν έμειναν νηστικά. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Σκοπέλου δήλωσε ότι θα βρίσκεται στη διάθεση της κ. Νατάσσας Λαμπρόγιαννη με την σύμφωνη γνώμη της δημοτικής αρχής προκειμένου να την διευκολύνει στη μετάβαση της στο καταφύγιο τις μέρες που επικρατούν δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger