Τρίτη, 2 Δεκεμβρίου 2014

ΒΟΜΒΑ! Ιδού το νέο ΜΝΗΜΟΝΙΟ με 48 σελίδες νέα μέτρα - Παίρνουν πίσω και την μείωση της έκτακτης εισφοράς!

Διεύρεσε το email υποταγής που απέστειλε ο Υπουργός Οικονομικών Γ. Χαρδούβαλης εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης προς την Τροίκα. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται μέτρα όπως η απόσυρση της μείωσης κατά 30% της έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης που ανακοινώθηκε απο τον ίδιο τον Πρωθυπουργό (!), νέα επιβολή φόρου πολυτελείας, αύξηση των φόρων σε....
τσιγάρα και ποτά από την 1η Ιανουαρίου 2015,  αύξηση του ΦΠΑ για τα ξενοδοχεία από το 6,5% στο 13%, το πάγωμα στις συντάξεις έως και το 2017, οι αλλαγές στο ασφαλιστικό με την αύξηση του ελάχιστου αριθμού ενσήμων για να κατοχυρώσει κάποιος συνταξιοδοτικό δικαίωμα καθώς, πολλές αποκρατικοποιήσεις καθώς και δεκάδες άλλα μέτρα με έμμεσους φόρους.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ


ΤΩΡΑ-Εισροή υδάτων σε ακυβέρνητο αλιευτικό

ΤΩΡΑ-Εισροή υδάτων σε ακυβέρνητο αλιευτικό ανοιχτά της Κρήτης
ΤΩΡΑ-Εισροή υδάτων σε ακυβέρνητο αλιευτικό ανοιχτά της Κρήτης
Ακυβέρνητο πλέει αλιευτικό σκάφος με τρεις επιβαίνοντες ανοιχτά του Ρεθύμνου, στο οποίο εισρέει νερό.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ-Κατολίσθηση στην Εγνατία Οδό

ΤΩΡΑ-Κατολίσθηση στην Εγνατία Οδό
ΤΩΡΑ-Κατολίσθηση στην Εγνατία Οδό

Κατολίσθηση σημειώθηκε πριν από λίγο στην Εγνατία Οδό, κοντά στα διόδια της Τύριας, στο ρεύμα από Ηγουμενίτσα προς Γιάννενα.
Στο σημείο έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα και σε περίπτωση που οι καταπτώσεις  συνεχιστούν, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να κλείσει και το ρεύμα προς Γιάννενα.
Αυτή την ώρα συνεργεία της Εγνατίας Οδού κατευθύνονται προς το σημείο, προκειμένου να απομακρύνουν τα φερτά υλικά που έχουν  πέσει στο οδόστρωμα.

Πηγή: epirusgate.blogspot.gr

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Καίγονται αυτοκίνητα στο κέντρο

ΤΩΡΑ οδοφράγματα στην Στουρνάρη τουλάχιστον 10.000 ο κόσμος,

ΤΩΡΑ-Στήνουν οδοφράγματα στην Στουρνάρη

Οι διαδηλωτές που πραγματοποιούν πορεία αλληλεγγύης στον απεργό πείνας, Νίκο Ρωμανό, στήνουν οδοφράγματα στην οδό Στουρνάρη.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΝΟΜΟΥΣ !!
Εδώ και μέρες σας έχουμε ενημερώσει ότι το Greek-Weather.Org, αναμένει ακραία καιρικά φαινόμενα για την ερχόμενη Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου στη χώρα μας, τα οποία θα είναι άκρως επικίνδυνα !!

«Άμεση καταβολή πιστώσεων για έργο δακοκτονίας 2014 σε Πήλιο και Β. Σποράδες»
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

Καταθέτω αναφορά υπέρ του αιτήματος που διατύπωσε ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Πηλίου - Β. Σποράδων δια του υπομνήματός του, που απευθύνεται προς τον  Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Πηλίου – Β.  Σποράδων είχε αναλάβει την υλοποίηση του έργου της δακοκτονίας του έτους 2014 σε περιοχές του Πηλίου και των Β. Σποράδων. Για την υλοποίηση του έργου αυτού απασχολήθηκαν εργάτες, ενώ ήδη έχουν εκδοθεί τιμολόγια, αξίας 150.000

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

 Η 3η Δεκεμβρίου έχει ορισθεί ως Διεθνής Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία. Αποτελεί ημέρα υπενθύμισης αλλά και επαγρύπνησης για τα δικαιώματα των ΑμΕΑ. Οι συνάνθρωποί μας με ειδικές ανάγκες δίνουν, πολλές φορές, μάχη επιβίωσης κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, συνθήκες που δυστυχώς συνεχίζουν να υπάρχουν στη χώρα μας.
       Η επέτειος αυτή, πέρα από τον ισχυρό συμβολισμό της, απαιτεί από όλους μας να συμβάλλουμε και στη συστηματική αλλαγή νοοτροπιών και στην υιοθέτηση και εφαρμογή σύγχρονων και μόνιμων λύσεων στα προβλήματα των συνανθρώπων μας. Η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας στα θέματα των ΑμΕΑ πρέπει να θεωρείται δεδομένη γιατί το δικαίωμα στη ζωή αποτελεί αξίωμα που δεν έχει και ούτε επιδέχεται εξαιρέσεις.

Δήλωση του Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου, βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία στις 3 ΔεκέμβρηΤο επίπεδο πολιτισμού και δημοκρατίας μιας χώρας φαίνεται στην ποιότητα ζωής των ατόμων με αναπηρία που παρέχει. Η 3 Δεκέμβρη, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, μας υπενθυμίζει ότι η χώρα μας, όπου τα άτομα με μακροχρόνιες σωματικές, νοητικές, πνευματικές και αισθητηριακές αναπηρίες ξεπερνούν το 10% του πληθυσμού, δίχως ωστόσο, να έχουν επίσημα καταμετρηθεί, βρίσκεται πολύ μακριά από την λογική του κράτους Δικαίου, της Ισότητας και του Σεβασμού στην ανθρώπινη ποικιλομορφία. Αντίθετα, η λογική του κράτους «φιλανθρωπίας» είναι αυτή που δυστυχώς ενισχύεται με την διογκούμενη υποβάθμιση των κορυφαίων θεμελιωδών δικαιωμάτων των αναπήρων, που επιτρέπει η μνημονιακή κυβέρνηση με άλλοθι την οικονομική κρίση.

Προσλήψεις σε Αλόννησο και Ζαγορά

Προσλήψεις σε Αλόννησο και Ζαγορά«Ανοίγουν» 74 θέσεις υπαλλήλων Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΠΕ και ΤΕ), για κάλυψη αναγκών που έχουν 55 μικροί δήμοι της χώρας.
Οι θέσεις αυτές θα καλυφθούν από ήδη επιτυχόντες σε παλαιότερους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, οι οποίοι περιλαμβάνονται σε οριστικούς πίνακες διοριστέων, που δημοσιεύτηκαν μετά την 1η Ιανουαρίου 2009.
Οι προσλήψεις υπαλλήλων για την περιοχή της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας είναι κατανέμονται ως εξής:
Δήμος Σκύρου (1), Αγράφων (2), Λίμνης Πλαστήρα (3), Αλοννήσου (1), Ζαγοράς - Μουρεσίου (1), Φαρκαδόνος (2), Δελφών (1).

Διανομή πορτοκαλιών σε πολύτεκνους

πορτοκαλια

Η Ένωση Πολυτέκνων Ν. Μαγνησίας πραγματοποιεί διανομή πορτοκαλιών και καλεί τα μέλη της στην περιοχή των παλαιών Πυράσου – Λαχανά πίσω από το ΚΤΕΛ ( πρώην αποθήκες Μπακαλιάρου) Πέμπτη και Παρασκευή 04-05/12/2014 από 09.00 έως 14.00 για παραλαβή. Απαραίτητη η πολυτεκνική ταυτότητα.

Πανικός στο ferry boat Επιβάτης ήταν νεκρός και νόμιζαν ότι κοιμάται

Σοκ και πανικός επικράτησε στο πλοίο Blue Star 2 όταν αυτό κατέπλευσε στο λιμάνι της Ρόδου, αφού διαπιστώθηκε πως ένας 52χρονος επιβάτης ήταν νεκρός στο σαλόνι του πλοίου.
Ο άτυχος 52χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο του νησιού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
© Παρέχεται από: News247.gr Σύμφωνα με το cyclades24.gr παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για θάνατο από παθολογικά αίτια.
Ο 52χρονος ήταν πεσμένος σε καναπέ στο σαλόνι του πλοίου και πολλοί επιβάτες πίστεψαν ότι κοιμόταν.

ΤΩΡΑ ΑΙΣΘΗΤΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ !!
Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε στις 16:00, στη Κεφαλονιά.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΝΤΑΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!Μετωπική σύγκρουση θανάτου για οδηγό αυτοκινήτου με δύο φορτηγά! Το τροχαίο δυστύχημα έγινε στο δρόμο Θήβας - Ελευσίνας, στο ύψος της Κάζας!

κατάληψη του Πολυτεχνείου για την δικαίωση των αιτημάτων του Ν. Ρωμανού


 ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ-ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ
Ο Νίκος Ρωμανός βρίσκεται αιχμάλωτος του κράτους από τις 1/2/2013 για την διπλή απαλλοτρίωση τράπεζας και ΕΛΤΑ στο Βελβεντό Κοζάνης.
Η πράξη του αποτελεί μέρος του πολύμορφου αναρχικού αγώνα, ενάντια σε όσους είναι υπεύθυνοι για την λεηλασία που επιβάλεται στην κοινωνία συνολικά από το κράτος και το κεφάλαιο.
Οι πολιτικές επιλογές του Ν. Ρωμανού και η αγωνιστική του συστράτευση αποτελεί συνέχεια της εξέγερσης του Δεκέμβρη του 2008.

3η δίκη ΣΠΦ - πακέτο με άλλες υποθέσεις

3η δίκη ΣΠΦ - πακέτο με άλλες υποθέσεις

Με την ολοκλήρωση της αγόρευσης του συνήγορου υπεράσπισης Φρ. Ραγκούση ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία της τρομοδίκης με πρόεδρο την Μ. Τζανακάκη και εισαγγελέα τον Σ. Μπάγια και την Πέμπτη 4 Δεκέμβρη το τρομοδκείο θα εκδώσει την καταδικαστική του απόφαση.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΝΕΑΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΑΔΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΞΕΠΛΥΜΑ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ Μ. Χρυσοβελώνη: «Η χρήση ραδιοτηλεοπτικών συχνοτήτων συνιστά άμεση κρατική ενίσχυση για τα ωφελούμενα κόμματα»

Τη Δευτέρα, εν όψει της συνεδρίασης της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής, η οποία εξετάζει νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για την δέσμευση περιουσιακών στοιχείων καταχραστών του δημοσίου χρήματος, η βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝ.ΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη κατέθεσε νέα τροπολογία για τις οικονομικές ενισχύσεις που λαμβάνουν πολιτικά κόμματα από το κράτος. 
 
Μετά την κατάθεση της 2ης αυτής τροπολογίας της για την προσαρμογή του θεσμικού πλαισίου για τα οικονομικά των κομμάτων, η Μ. Χρυσοβελώνη δήλωσε τα εξής:

ανακοίνωση του Δικτύου ελευθέρων φαντάρων Σπάρτακος για την απόρριψη ψηφίσματος απο το περιφερειακό συμβούλιο

Συγκαλύπτει τη δολοφονία των τριών Πεζοναυτών από τον Στρατό, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στο περιφερειακό συμβούλιο στη Θεσσαλία

Τα ιερά και τα όσια της αστικής πολιτικής, όπως η στρατιωτική ιεραρχία, δεν θίγονται από κανέναν.  Στρατιωτική και πολιτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων δεν αναλαμβάνουν καμιά ευθύνη ακόμη και όταν δολοφονούν. Αυτό είναι το μήνυμα της πλειοψηφίας του περιφερειακού συμβουλίου στη Θεσσαλία που απέρριψε στη συνεδρίαση του την Παρασκευή 28/11, ακόμα και τη συζήτηση επί του ψηφίσματος που είχε καταθέσει η Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία – Ανταρσία για την Ανατροπή και αφορούσε τον τραγικό θάνατο των τριών πεζοναυτών στο πεδίο βολής των Γλαφυρών στο Βόλο στις αρχές Οκτώβρη. Με μια πραξικοπηματική διαδικασία εξπρές οι παρατάξεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αρνήθηκαν οποιαδήποτε κουβέντα για το περιστατικό, δηλώνοντας και αυτοί με τη σειρά τους όρκους πίστης στα αμυντικά δόγματα που αντιμετωπίζουν φαντάρους και στελέχη ως αναλώσιμους.

5 στα 5 χαμένα πέναλτι και επιμένει να σουτάρει

Το απίστευτο παλμαρέ του σεντερ – φορ Σάμαριτς που «τον θέλησε η μοίρα»
- Έλα, Βλάσης Φιλελές εδώ.

- Ω, καλημέρα Βλάση. Πως μας θυμήθηκες κυριακάτικα;

- Το απόγευμα πάμε γήπεδο.

- Λες, ε;
- Ε, βέβαια. Το ματς της χρονιάς.
Εκών, άκων βρέθηκα στο γήπεδο. Στη διαδρομή ο Βλάσης, μού τα είχε εξηγήσει όλα: Έχουμε δύο σέντερ – φορ. Ο ένας καταλληλότερος απ’ τον άλλον. Ο μεγαλομέτοχος – ο Γερμανός ντε – «τα ’σπρωξε χοντρά». Ο προπονητής είναι «κότα». Ό,τι του πει ο μεγάλος κάνει. «Δεν χάνουμε με τίποτα σου λέω».

Αλληλεγγύη ΚΚΕ (μ-λ) στους απεργούς πείνας

Οι νεολαίοι του ΚΚΕ (μ-λ) εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στους απεργούς πείνας Νίκο Ρωμανό και Ηρακλή Κωστάρη καταγγέλλοντας  «μια πολιτική ρεβανσισμού που παραβιάζει στοιχειώδη δικαιώματα των κρατουμένων. Η αναλγησία τους έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο, ώστε να μην τους ενδιαφέρει αν τσαλαπατούν κάθε έννοια ανθρώπινης υπόστασης και αξιοπρέπειας, θέτοντας μάλιστα και σε κίνδυνο τις ζωές των απεργών πείνας».

Απίστευτο: Δείτε τι παρέλαβε ένας άνδρας μέσω courier...

Δύο Πακιστανούς, 20 και 29 ετών  και έναν 25χρονο Βούλγαρο συνέλαβαν ,χθες, αστυνομικοί στο Λασίθι, για διακίνηση ναρκωτικών...

Μπήκε στην αποθήκη και σοκαρισμένη δε πίστευε στα μάτια της με αυτό που είδε...

Ακόμη μια αυτοκτονία, που οι πρώτες πληροφορίες τη θέλουν να οφείλεται σε οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο αυτόχειρας...

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ Σύγκληση της 18ης Τακτικής Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου.


Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου