Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014

Στην κοινοπραξία Fraport – Slentel το περιφερειακό αεροδρόμιο της Σκιάθου


Η κοινοπραξία Fraport AG – Slentel Ltd ανακηρύχτηκε προτιμητέος επενδυτής για τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας, όπως ανακοινώθηκε από το ΤΑΙΠΕΔ.
Η προσφορά της κοινοπραξίας ανήλθε σε 1,234 δισ. ευρώ εφάπαξ τίμημα και 22,9 εκατ. ευρώ ετήσιο εγγυημένο καταβλητέο μίσθωμα, αναπροσαρμοζόμενο ετησίως με τον πληθωρισμό.
Αναλυτικότερα, κατά τη διάρκεια της σημερινής κοινής συνεδρίασης του δ.σ. του ΤΑΙΠΕΔ με το Συμβούλιο Εμπειρογνωμόνων, αποσφραγίστηκαν οι οικονομικές προσφορές, που υποβλήθηκαν στις 10.10.2014 από τα επενδυτικά σχήματα Casa (Corporation America S.A.) – Μέτκα ΜΕΤΚ-2,24% Α.Ε., Fraport AG – Slentel Ltd και Vinci Airports S.A.S. – Αktor Παραχωρήσεις Α.Ε. για την παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης, λειτουργίας, διαχείρισης και εκμετάλλευσης 14 περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας (Ομάδες Α και Β).
Η Fraport AG-Slentel Ltd υπέβαλε την υψηλότερη προσφορά και ανακηρύχτηκε προτιμητέος επενδυτής, σύμφωνα με τους όρους της Πρόσκλησης Υποβολής Προσφορών. Το ποσό που προσέφερε η κοινοπραξία ήταν σημαντικά υψηλότερο τόσο από την ανεξάρτητη αποτίμηση όσο και από την αμέσως επόμενη προσφορά.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ Μ.Χρυσοβελώνη: Μετά τις προμήθειες παραπέμπονται οι βασικοί εμβολιασμοί των ανασφάλιστων παιδιών

Σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής συζητήθηκε αναπάντητη ερώτηση της βουλευτή Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνας Χρυσοβελώνη για την κυβερνητική τρομολαγνεία σε σχέση με τον ιο Έμπολα και την απουσία προγραμμάτων εμβολιασμού παιδιών για συνηθισμένες αλλά εξαιρετικά επικίνδυνες ασθένειες.
Απαντώντας ο υπουργός Υγείας Μ. Βορίδης δεν έδωσε κανένα συγκεκριμένο στοιχείο για τα θέματα αρμοδιότητας του, περιοριζόμενος στην ανάγνωση εγγράφων άλλων υπουργείων! Σε σχέση με το υπουργείο Υγείας επίσης απέφυγε να υπερασπιστεί τις πρόσφατες τρομολαγνικές ανακοινώσεις της προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ για δήθεν «αναπόφευκτη εισαγωγή κρούσματος Έμπολα» στην χώρα μας!
Μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης η Μ. Χρυσοβελώνη δήλωσε τα εξής:

Δήλωση του Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου, βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, για την πανελλαδική απεργία στις 27 ΝοέμβρηΗ γενική απεργία που έχει προκηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ για τις 27 Νοέμβρη ενάντια στα μέτρα των Μνημονίων δεν είναι απλά μια κινητοποίηση με στόχο την έκφραση της λαϊκής δυσαρέσκειας. Είναι η ευκαιρία να μην περάσουν οι δεσμεύσεις του μνημονιακού προϋπολογισμού 2015, που εγγυώνται την συνέχιση της λιτότητας και την ολοκλήρωση της κατάρρευσης του κοινωνικού κράτους πάνω στις πλάτες της εξαθλιωμένης ελληνικής κοινωνίας. Προϋπόθεση ενεργοποίησης της δύναμης ανατροπής που διαθέτει η κοινωνία είναι, πρώτον, η συνειδητοποίηση της σημασίας των κοινωνικών αγώνων και, δεύτερον, η μετατροπή αυτής της συνειδητοποίησης σε μαζική, αποφασιστική συμμετοχή που δεν θα αφήσει στην κυβέρνηση κανένα περιθώριο να ερμηνεύσει μια υποτονική λαϊκή αντίδραση ως μήνυμα ότι ο ελληνικός λαός αντέχει κι άλλες θυσίες.

Δελτιο τύπου της Λέσχης εργαζομενων και νεολαιας για τη χθεσινη εκδήλωση της eurobankΔελτίο Τύπου
Ξεδιάντροπη ομολογία της Eurobank: «Μοντέλο η κτηματαγορά της Ισπανίας…»

Άκρος διαφωτιστική και ταυτόχρονα εξαιρετικά χυδαία αποδείχτηκε η εκδήλωση της eurobank για τη στεγαστική πίστη στο ξενοδοχείο «Ξενία» τη Δευτέρα 24/11. Χυδαία γιατί μόλις αγωνιστές από τη Λέσχη εργαζομένων και νεολαίας, αλλά και από άλλες συλλογικότητες εμφανίστηκαν στο ξενοδοχείο, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το ρόλο των τραπεζών στην προώθηση των πλειστηριασμών, αντιμετώπισαν την ασφάλεια Βόλου, που εκπροσωπούσε τα φυσικά της αφεντικά, το τραπεζικό σύστημα και το κεφάλαιο.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ 10π.μ.

Μην ανέχεσαι το μικρότερο κακό γιατί φέρνει στο προσκήνιο νέα επίθεση!
Μη μειώνεις τις απαιτήσεις σου!

Εργαζόμενε-η, άνεργε-η,
Να πάρουμε τη ζωή μας, το μέλλον στα χέρια μας!
Το μέλλον της εργατικής οικογένειας δε μπορεί να είναι η φτώχεια, η ανεργία, η εξαθλίωση, η μόνιμη ανασφάλεια. Δε μπορεί κάθε μέρα να βασανίζεται, για να σωθούν τα κέρδη των εκμεταλλευτών, των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.
 Η ανάπτυξη που επικαλούνται και επιδιώκουν θα φέρει σίγουρα νέα κέρδη για τους λίγους και για τους πολλούς θα συνεχίζεται η ανέχεια, η ζωή με ψίχουλα. O κρατικός προϋπολογισμός για το 2015 κινείται σε αυτό το πλαίσιο, ανακατανέμει ψίχουλα κόβοντας σημαντικά κονδύλια για την προστασία της εργατικής οικογένειας, θεωρεί δυσβάστακτο κόστος τις αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις.
Το μέλλον μας δε βρίσκεται στα όρια της πείνας.
Να απορρίψουμε τη ζωή με τα ψίχουλα και τα αποφάγια που μας δίνουν.
Χρησιμοποιούν την ακραία φτώχεια ως μοχλό πίεσης για να μειώσουν ακόμα περισσότερο τους μισθούς, για να καταργήσουν επιδόματα, τις συντάξεις, να φέρουν τα όρια επιβίωσης στα τάρταρα.
Να απορρίψουμε τη θεωρία της ταξικής συνεργασίας και υποταγής.

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΔΙΣΤΩΝ! ΤΡΕΛΑ: Πρώτα κατέστρεψαν τους αγρότες με τις κυρώσεις στην Ρωσία και τώρα κατάσχουν τις αποζημιώσεις τους από την ΕΕ λόγω χρεών!

Θα κατάσχονται για οφειλές προς το δημόσιο και τις τράπεζες (αν υπάρχουν) όλες οι αποζημιώσεις των αγροτών που τους δίνονται ως αποζημίωση από τις ζημιές που υπέστησαν απ[ό την κυβερνητική απόφαση για επιβάλλει κυρώσεις στη Ρωσία και το συνακόλουθο εμπάργκο!

Σκόπελος: Η μικρή φώκια της Σκοπέλου στα χέρια της MOm

Σχεδόν 10 μέρες μετά τον εντοπισμό της από κατοίκους της Σκοπέλου στην παραλία Στάφυλος, η μικρή φώκια - που συγκίνησε τους χρήστες του Διαδικτύου - βρίσκεται εδώ και μέρες στα χέρια της Ομάδας Περίθαλψης της MOm. Η φώκια Μονάχους - Μονάχους, που είναι μόλις 14 κιλά και η ηλικία της υπολογίζεται σε περίπου 15 ημερών, σύμφωνα με τους ανθρώπους της οργάνωσης, αποκόπηκε για κάποιο λόγο από τη μητέρα της και βρέθηκε στην ακτή της Σκοπέλου. Μάλιστα, στη μικρή φώκια δόθηκε το όνομα Ανδριάνα, προς τιμήν του Ανδρέα Αγγελόπουλου, που τη βρήκε και έκανε ό,τι μπορούσε για τη σωτηρία της.

Η κοιλιά ή τα ψωμάκια φεύγουν πιο εύκολα χάνοντας κιλά;


Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα δεν έχει να κάνει με το είδος της διατροφής που ακολουθείται, αλλά με τις δυνατότητες και τις ιδιαιτερότητες του κάθε οργανισμού.
Συνήθως το λίπος κινητοποιείται από εκεί που υπάρχει σε περίσσεια. Ωστόσο, το ενδοκοιλιακό λίπος, η «κοιλίτσα» δηλαδή, είναι όπως επιστημονικά λέμε πιο ενεργό μεταβολικά σε σχέση με το λίπος στην περιφέρεια, άρα είναι και το πρώτο που κινητοποιείται.

Για το λόγο αυτό, χάνοντας βάρος συνήθως το πρώτο που μειώνεται είναι το λίπος στην κοιλιά. Αυτός άλλωστε είναι, εκτός των άλλων, και ένας από τους λόγους που οι άντρες λόγω της συσσώρευσης λίπους κυρίως στην κοιλιά, χάνουν πιο εύκολα βάρος σε σχέση με τις γυναίκες.

Ανακοίνωση της Αριστερής Παρέμβασης στη Θεσσαλία για τα εργοστάσια καύσης βιομαζας για ενεργειακούς σκοπούςΜΠΛΟΚΟ ΣΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΒΙΟΜΑΖΑΣ ΚΑΙ ΒΙΟΚΑΥΣΙΜΩΝ

Οικονομική ανάσα για τους αγρότες ή το νέο «business plan» των κύκλων της ΕΕ; Οικολογική απάντηση στην εξάντληση των ορυκτών καυσίμων ή προσπάθεια διείσδυσης των πολυεθνικών κολοσσών και σε ένα ακόμα «γήπεδο» κερδοφορίας;  Προσπάθεια εθνικής ενεργειακής αυτάρκειας ή παράδοση ενός ακόμα κοινωνικού αγαθού όπως η ενέργεια στα χέρια του ιδιωτικού κεφαλαίου; Αυτά είναι ίσως κάποια από τα ερωτήματα που διαπερνούν όλους μας όταν έρχεται στην επικαιρότητα η συζήτηση για τα βιοκαύσιμα και για την καύση βιομάζας για ενεργειακούς σκοπούς. Αυτά είναι ίσως και κάποια από τα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν εν όψει και του περιφερειακού συμβουλίου την προσεχή Παρασκευή 28/11 το οποίο καλείται να γνωμοδοτήσει για Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε) και ουσιαστικά να δώσει το πράσινο φώς για την εγκατάσταση δύο τέτοιων μονάδων. Μια μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, με καύση βιομάζας, στο Ριζόμυλο Μαγνησίας από την «ΚΑΠΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε.» και μια μονάδα παραγωγής βιοαερίου για παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας στη Σαρακήνα της Καλαμπάκας από τη «ΜΕΤΕΟΓΚΑΖ Α.Ε».

Τροποποίηση ΑΕΠΟ κινητή τηλεφωνία WIND Δ. Σκοπέλου


Τροποποίηση απόφασης Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων (ΑΕΠΟ) υφιστάμενου σταθμού βάσης κινητής τηλεφωνίας με κωδ. Θέσης “137 - ΣΚΟΠΕΛΟΣ” , της WIND ΕΛΛΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.Β.Ε., στη θέση Ράχες Σκοπέλου, στο Δήμο Σκοπέλου της Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. - ΥΛΙΚΟ ΜΕΛΕΤΗΣ

Κρήτη: Σοκ στο ταμείο της τράπεζας - Δεν πίστευε αυτά που άκουγε από τον υπάλληλο που είχε απέναντι!

Κρήτη: Σοκ στο ταμείο της τράπεζας - Δεν πίστευε αυτά που άκουγε από τον υπάλληλο που είχε απέναντι!

Ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης περίμενε στην ουρά και όταν έφτασε απέναντι από τον τραπεζικό υπάλληλο τον έλουσε κρύος ιδρώτας...

Δ. Κουτσούμπας: Ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει διαπιστευτήρια στο μεγάλο κεφάλαιο. σαμποράρει το απεργιακό κίνημα

Σφοδρή επίθεση στον Σύριζα –που τον χαρακτήρισε ουσιαστικά ένα νέο ΠΑΣΟΚ και μάλιστα πολύ χειρότερο απ’ ότι ήταν το ΠΑΣΟΚ την δεκαετία του ’89-  εξαπέλυσε ο γ.γ του ΚΚΕ δίνοντας συνέντευξη  στον τηλεοπτικό σταθμό «SBC» και το δημοσιογράφο Βασίλη Ταλαμάγκα. (Εκτενή αποσπάσματα της μπορείτε να διαβάσετε εδώ).

Χαρακτηριστική ήταν η απάντηση του Δημήτρη Κουτσούμπα όταν ο δημοσιογράφος του επισήμανε ότι είναι βαριά η κατηγορία για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ότι σαμποτάρει το απεργιακό κίνημα:

...  Ξέρετε εξηγείται πολιτικά, διότι συνεχώς όταν θέλεις να δίνεις διαπιστευτήρια στο μεγάλο κεφάλαιο, στους εταίρους της ΕΕ, στο ΔΝΤ, στα μεγάλα funds, που περιδιαβαίνουν και συζητάνε μεταξύ τους διάφορα ζητήματα και θέλεις απ” αυτή την άποψη να κερδίσεις την εύνοιά τους, έτσι ώστε να σε βοηθήσουν ουσιαστικά αύριο να κάτσεις στην καρέκλα της εξουσίας, σημαίνει ότι αυτόματα υποχωρείς συνεχώς σε πιέσεις, γιατί κανείς δε σου δίνει έτσι απλόχερα. Σημαίνει ότι υποχωρείς και ότι του λες «εντάξει, όταν εγώ βρεθώ αύριο στην κυβερνητική εξουσία θα υλοποιήσω πολιτικές», οι οποίες βεβαίως θα είναι αντιλαϊκές. Άρα θέλουν ένα κίνημα παροπλισμένο.

CSKA Moscow v AS Roma, UEFA Champions League

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ !! ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ ΧΙΟΝΙ ΣΗΜΕΡΑ
Ως και μισό μέτρο χιόνια θα ρίξει σύμφωνα με το Greek-Weather.Org, στην ...

γειτονική μας χώρα τη Τουρκία, σε όλα τα ορεινά και ημιορεινά της τμήματα και ιδιαίτερα στα πιο κεντρικά και νότια της ορεινά και ημιορεινά τμήματα.

ΕΚΤΑΚΤΟ Ξύλο και χημικά στη συγκέντρωση των κτηνοτρόφων στο κέντρο της Αθήνας - ΦΩΤΟ

Ξύλο και χημικά στη συγκέντρωση των κτηνοτρόφων στο κέντρο της Αθήνας - ΦΩΤΟ  

 Η ένταση προκλήθηκε λίγο πριν τις 11.30 όταν προσπάθησαν να μπουν όλοι μέσα στον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Πανελλαδικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιούν  κτηνοτρόφοι από όλη την Ελλάδα
- Διαμαρτύρονται για τις κακές πληρωμές επιδοτήσεων, τους βοσκοτόπους, τον καταρροϊκό πυρετό και την Νέα ΚΑΠ
- Λίγο μετά τις 12.00 η πορεία των διαδηλωτών κατέληξε στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Μπάσκετ, Ζιελόνα Γκόρα – ΠΑΟΚ Eurocup Watch Live Stelmet Zielona Gora vs PAOK BC Online

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ρόμα Champions League CSKA Moscow v AS Roma, UEFA Champions League

ΦΩΤΟ-Έξι νεκρά σκυλιά από δηλητηρίαση

Δήλωση Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου, βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών στις 25 ΝοέμβρηΗ σημερινή ημέρα μας υπενθυμίζει ότι υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος που πρέπει να διανυθεί μέχρι την εξάλειψη της έμφυλης βίας και την ουσιαστική κατοχύρωση της Ισότητας των δύο φύλων.
Η βίαιη φτωχοποίηση της κοινωνίας και η συνεπακόλουθη αυξανόμενη ανασφάλεια είναι παράγοντες αύξησης της ενδοοικογενειακής και δημόσιας βίας με πρώτα θύματα τις γυναίκες.
Οι γυναίκες είναι τα πρώτα θύματα των μνημονιακών πολιτικών της λιτότητας και της καταπάτησης των δικαιωμάτων, που κουρέλιασαν το κοινωνικό κράτος. Είναι εκείνες που πλήρωσαν ακριβότερα την κρίση, καθώς είναι πρωταθλήτριες στην ανεργία, την ανασφάλιστη εργασία, την κακοπληρωμένη εργασία, τη μείωση της αγοραστικής δύναμης.
Παρά τους σημαντικούς αγώνες και κατακτήσεις του γυναικείου κινήματος, δυστυχώς η βία που ασκείται στις γυναίκες υπό πολλές μορφές - όπως λεκτική, ψυχολογική, σωματική, σεξουαλική, σεξιστική, οικονομική - αντί να μειώνεται με την πρόοδο των κοινωνιών, οξύνεται.

ΣΟΚ! «Ευρέως διαδεδομένη χρήση αδέσποτων σκύλων και γάτων σε πειράματα στην Ε.Ε.»

Πολυεθνικές εταιρείες «παράγουν» πειραματόζωα. Σε όλο τον κόσμο υπάρχουν πολλές εταιρείες που εκτρέφουν και εμπορεύονται πειραματόζωα. Μία από τις πιο γνωστές είναι η πολυεθνική Harlan, που δραστηριοποιείται σε εννέα χώρες: στην Ινδιανάπολη των ΗΠΑ (όπου και η έδρα της), στην Αγγλία, στη Γαλλία, στη Γερμανία, στην Ιταλία, στην Ολλανδία, στην Ισπανία, στο Ισραήλ και στο Μεξικό. Συνολικά παράγει 250 είδη ζώων, μεταξύ των οποίων σκύλους (ράτσας beagles, ράτσας hounds και ημίαιμα) και γάτες (ημίαιμες, γνωστές περισσότερο ως ευρωπαϊκές κατοικίδιες κοντότριχες). Τα ζώα αυτά «παράγονται» στην Ινδιανάπολη, στην Αγγλία και στη Γερμανία, σε εγκαταστάσεις «υψίστης ασφαλείας». Στην παρουσίαση των «προϊόντων», η εταιρεία δίνει τα χαρακτηριστικά των ζώων, με αναφορά στην ειδική εκπαίδευση από την οποία περνούν τα νεαρά κουτάβια, προκειμένου να είναι εύχρηστα και συνεργάσιμα σε περιβάλλον εργαστηρίου. Τα ζώα που κοινωνικοποιούνται και εμβολιάζονται είναι έτοιμα για συνήθη βιοϊατρική έρευνα.
Πώς «προετοιμάζονται» τα πειραματόζωα

Στο επόμενο στάδιο και οι τρεις υποψήφιοι και για το αεροδρόμιο Σκιάθου


ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΚΙΑΘΟΥ 2
Στο επόμενο στάδιο του διαγωνισμού περνούν και οι τρεις υποψήφιοι για τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας, μεταξύ αυτών και της Σκιάθου, ενώ σήμερα, Τρίτη, θα γίνει η διαδικασία αξιολόγησης των οικονομικών προσφορών.
Ειδικότερα, το ΤΑΙΠΕΔ αποφάσισε, σύμφωνα με την εισήγηση των συμβούλων του, ότι οι φάκελοι Α των υποβληθεισών προσφορών που κατέθεσαν τα επενδυτικά σχήματα CASA (Corporation America S.A.)- METKA Α.Ε., FRAPORT AG- SLENTEL Ltd και VINCI Airports S.A.S.- ΑΚΤOR Παραχωρήσεις Α.Ε., για την παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης, λειτουργίας, διαχείρισης και εκμετάλλευσης 14 περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας (ομάδες Α και Β) είναι πλήρεις σύμφωνα με τους όρους των προκηρύξεων.

Με το καλήμερα σεισμό στης βόρειες Σποράδες


Καίγεται η Αμερική – Αθωώθηκε ο αστυνομικός που πυροβόλησε έξι φορές τον άοπλο νεαρό στο Φέργκιουσον

Καίγεται η Αμερική – Αθωώθηκε ο αστυνομικός που πυροβόλησε έξι φορές τον άοπλο νεαρό στο Φέργκιουσον 

 Διαδηλώσεις και επεισόδια σε όλες τις μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ
- Ο Μάικλ Μπράουν ήταν άοπλος, πυροβολήθηκε έξι φορές
- Οι ένορκοι δήλωσαν τη λύπη τους αλλά... δεν είδαν λόγο για δίκη

ΑΠΟΕΛ – Μπαρτσελόνα Champions League Watch APOEL vs Barcelona live stream free

Εορτή της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης

Εορτή της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης
Γιορτάζουμε σήμερα 25 Νοεμβρίου, ημέρα μνήμης της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης.
Η Αγία Αικατερίνη γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Ο πατέρας της, ονομαζόταν Κώνστας ή Κέστος, και ήταν άρχοντας της περιοχής όπου και διέθετε πολλά πλούτη. Σε αυτό το περιβάλλον μεγάλωσε η Αγία Αικατερίνη μαθητεύοντας δίπλα στους καλύτερους δασκάλους λόγω της οικονομικής ευμάρειας του πατέρα της και του ανεξάντλητου πνεύματός της.
Έτσι γνώρισε την ελληνική φιλοσοφία, εμαθε γλώσσες και σπούδασε την ιατρική επιστήμη.

Οι συσκευές που καίνε πολύ ρεύμα και... αδειάζουν την τσέπη μας!

Οι συσκευές που καίνε πολύ ρεύμα και... αδειάζουν την τσέπη μας!

 Δεν θα πιστέψετε ποιές οικιακές συσκευές είναι εκείνες που καίνε το περισσότερο ρεύμα
- Πως να μειώσετε τα έξοδα θέρμανσης μέχρι και 65%
- Μεγάλη έρευνα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

“Πόσο πάει το μαλλί”, για την ακρίβεια πόσο ρεύμα “καίει” ένα πιστολάκι μαλλιών, αλλά και άλλοι μύθοι και αλήθειες σχετικά με το τι “φουσκώνει” τους λογαριασμούς τους ηλεκτρικού ρεύματος, αποκαλύπτει έρευνα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου