Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Σποράδες Λιμενικά έργα στη Σκόπελο


Λιμενικά έργα στη Σκόπελο         Εργα βελτίωσης των λιμανιών στη Σκόπελο 
Κατά πλειοψηφία επικυρώθηκε ο προϋπολογισμός του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σκοπέλου, ύψους 675.000 ευρώ, στη διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου.
Το παραπάνω ποσό θα αξιοποιηθεί από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο του νησιού για την εκπόνηση των μελετών για τα μάστερ πλαν της Σκοπέλου και της Γλώσσας, παράλληλα θα διατεθεί σε μικρής κλίμακας παρεμβάσεις στο λιμάνι του Λουτρακίου και για τη σύνταξη της μελέτης που απαιτείται, για την αποκατάσταση της μεγάλης ζημιάς που έχει υποστεί μεγάλο τμήμα του λιμανιού του Αγνώντα. Σχολιάζοντας τα οικονομικά μεγέθη του συγκεκριμένου προϋπολογισμού, ο κ. Βασιλούδης υπογραμμίζει ότι «είναι ρεαλιστικός και ανταποκρίνεται επακριβώς στην πραγματικότητα».
Επίσης εγκρίθηκε η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑ Σκοπέλου, με θέμα τους διακανονισμούς των οφειλών πελατών.
Μεταξύ των θεμάτων της προχθεσινής συνεδρίασης, ήταν, τέλος, η τροποποίηση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου για τον προϋπολογισμό, προκειμένου να ενσωματωθεί το ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσης και η στοιχειοθεσία του 2005.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger