Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Σποράδες Ζητούμενο η αδειδότηση του Παιδικού Σταθμού Λουτρακίου.Κοινότητα Γλώσσας,


Ζητούμενο η αδειδότηση του Παιδικού ΣταθμούΕπιστολή του παραιτηθέντος αντιδημάρχου Πανταζή Σκλάβου στο υπουργείο Εσωτερικών
Η συστατική πράξη είναι το βασικό ζητούμενο της δημοτικής αρχής Σκοπέλου, προκειμένου να διασφαλιστεί η νόμιμη λειτουργία του παιδικού σταθμού Λουτρακίου. Η κατά πλειοψηφία απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Σκοπέλου οδήγησε σε παραίτηση τον αντιδήμαρχο Πανταζή Σκλάβο, ο οποίος είχε ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για την αδειοδότηση της συγκεκριμένης δομής.
Σε επιστολή που κοινοποίησε προς το Υπουργείο Εσωτερικών πριν από λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 10 Νοεμβρίου, ο κ. Σκλάβος ζητά από τους αρμόδιους «να υποδείξουν τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος υπογραμμίζει ότι «ο Δήμος μας επιθυμεί να προβεί στην λειτουργία νέου Παιδικού Σταθμού στη Δημοτική Κοινότητα Γλώσσας, σε ήδη υπάρχον κτίριο. Στο Δήμο μας, λειτουργεί ήδη ένας Παιδικός Σταθμός στη Δημοτική Κοινότητα Σκοπέλου, ο οποίος είναι ΝΠΙΔ και μετά την κατάργησή του, μεταφέρθηκε στο Δήμο Σκοπέλου, στο αυτοτελές τμήμα Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού».
Το αίτημα προς τους αρμόδιους φορείς είναι «να μας υποδείξετε την απαιτούμενη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουμε, για την ίδρυση και λειτουργία του ανωτέρω Παιδικού Σταθμού, ως δεύτερος Παιδικός Σταθμός στο Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου μας».
Στο μεταξύ, θα αποσταλεί στην αρμόδια αρχή προς επικύρωση η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου, για την επαναλειτουργία του Παιδικού Σταθμού.
ΓΛ. ΥΔΡ. 

Σχετικά άρθρα:
Αιφνίδια παραίτηση αντιδημάρχου Σκοπέλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger