Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Τετάρτη, 5 Μαρτίου 2014

Γαριδομακαρονάδα

garidomakaronada

Μία εύκολη και γρήγορη συνταγή για μακαρόνια και σάλτσα από γαρίδες.

Σαρακοστιανή  και πεντανόστιμη!

Υλικά:

Το ψηφοδέλτιο ανακοίνωσε ο Απ. Καλογιάννης

alt
Τους υποψηφίους ανακοίνωσε από το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, ο Απ. Καλογιάννης ως επικεφαλής της «ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ» για τον δήμο Λαρισαίων. Ο κ. Καλογιάννης στην ομιλία του μεταξύ άλλων τόνισε «Εμείς ξεκινάμε σήμερα με την μεγάλη συγκέντρωση μας που θα μεταφέρει το μήνυμά μας σε κάθε γειτονιά.
Γιατί φτιάξαμε τη συμπαράταξη;
-γιατί η ανατροπή προσώπων και πολιτικής απαιτεί ενότητα

ΑΓΩΝΑΣ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - Α.Ο. ΣΚΟΠΕΛΟΥ Κυριακή, 9 Μαρτίου στις 11:30 π.μ.


Φωτογραφία του χρήστη Argiris Karvelis.

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΑΝΤΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ Ο ΕΠΌΜΕΝΟΣ ΥΠΟΨΉΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙΣΟΚ στην σκοπελο σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ομάδα από κομμουνιστές της Σκοπέλου κατεβάζουν συνδυασμό ανεξάρτητο από κόμματα στης εκλογές του Μάιου σε

VERBIETEN ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΙΚΙΑ


...ΛΟΓΩ ΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ!
ΑΥΤΑΡΧΙΚΑ, ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!
Για άλλη μια φορά η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αποκαλύπτει το αποκρουστικό και αυταρχικό της πορόσωπο. Απαγορεύονται αύριο, Πέμπτη (6/3), αυθαίρετα και αντισυνταγματικά ,με απόφαση του γενικού αστυνομικού διευθυντή Αττικής, κατ'εντολή της κυβέρνησης της αποικίας οι συγκεντρώσεις και οι πορείες κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στην Αθήνα, του Γερμανού προέδρου, Γιόαχιμ Γκάουκ.
Η απαγόρευση θα ισχύει από τις 08:00 έως τις 19:00 ώρα με το πρόσχημα της «δημόσιας ασφάλειας και μη διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής»(!!!).
Η μνημονιακή συγκυβέρνηση με σειρά παρόμοιων ενεργειών το τελευταίο διάστημα επιχειρεί να θέσει σε αμφισβήτηση το ίδιο το δικαίωμα του λαού στην διαδήλωση. Δεν πρέπει και δεν θα τους περάσει!

ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΙΣΟΝ... ΚΕΡΔΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΑ!


Του Γ. ΔΕΛΑΣΤΙΚ*
Ωμά τίθεται το ερώτημα: Υπάρχει περίπτωση να ξεσπάσει ευρύτερος πόλεμος στην Ευρώπη με την ανάμειξη των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ λόγω της στρατιωτικής παρέμβασης της Ρωσίας στην Ουκρανία; Η απάντηση είναι κατηγορηματική: Αποκλείεται! Η εξήγηση σαφέστατη: Κανένα ζωτικό συμφέρον των ΗΠΑ, της Ρωσίας, της Γερμανίας δεν διακυβεύεται στην Ουκρανία! Φυσικά και όλες αυτές οι χώρες θα ήθελαν - η καθεμιά για τον εαυτό της, εννοείται - να ασκεί καθοριστική πολιτική επιρροή στην Ουκρανία, αλλά κανένας δεν κάνει πόλεμο για τέτοιο ζήτημα. Βεβαίως και η Μόσχα είναι έξαλλη με το γεγονός ότι οι Αμερικανοί εγκατέστησαν πραξικοπηματικά έναν πράκτορά τους ως πρωθυπουργό της Ουκρανίας.
Σίγουρα η Ουάσιγκτον δεν ήθελε να προσαρτήσουν οι Ρώσοι την Κριμαία στη Ρωσία με στρατιωτικά μέσα, αλλά φυσικά και δεν πρόκειται οι Αμερικανοί να κάνουν πόλεμο αν οι Ρώσοι χρησιμοποιήσουν τον στρατό τους για να ανεξαρτητοποιήσουν τη μισή Ουκρανία όπου ο πληθυσμός είναι ρωσικός ή ρωσόφιλος σε βαθμό που προτιμάει να ανήκει στη Ρωσία παρά στην Ουκρανία. Κίνδυνος πολέμου Ρωσίας - ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ δεν υπάρχει σε καμία απολύτως περίπτωση. Αλλο είναι το «μεγάλο κόλπο» που επιχειρούν να στήσουν οι Αμερικανοί - οι οικονομικές κυρώσεις! Οικονομικές κυρώσεις με τη συμμετοχή όλων των μεγάλων κρατών (ΗΠΑ, Γερμανίας, Ιαπωνίας, Κίνας, Βρετανίας, Ιταλίας, Γαλλίας) και ταυτόχρονα αρπαγή όλων των καταθέσεων που έχουν οι Ρώσοι στις δυτικές τράπεζες!
Το δέλεαρ που προσφέρουν οι Αμερικανοί στους άλλους είναι η ληστεία εκατοντάδων δισεκατομμυρίων δολαρίων και ευρώ των Ρώσων. Αν υποθέσουμε ότι γινόταν ποτέ κάτι τέτοιο, το πλήγμα κατά της Ρωσίας θα ήταν ισχυρότατο. Η οικονομία της σίγουρα θα κατέρρεε για μερικά χρόνια. Η Μόσχα θα ήταν σίγουρα υποχρεωμένη να απαντήσει. Τόσο

Η Κομισιόν βγάζει τη Διαβρότικα (Diabrotica virgifera virgifera Le Conte) από τη λίστα με τους επιβλαβείς οργανισμούς καραντίνας

Η Κομισιόν βγάζει τη Διαβρότικα (Diabrotica virgifera virgifera Le Conte) από τη λίστα με τους επιβλαβείς οργανισμούς καραντίνας Με δύο νομικές πράξεις, που δημοσιεύτηκαν στην Επίσημη Εφημερίδα της ΕΕ, αποσύρεται η Διαβρότικα από τον κατάλογο των επιβλαβών οργανισμών με καραντίνας της ΕΕ και παράλληλα καταργούνται τα σχετικά μέτρα έκτακτης ανάγκης που εφαρμόζονταν για την αποφυγή της εξάπλωσης του εντόμου εντός της ΕΕ. Το κολεόπτερο Diabrotica virgifera virgifera LeConte (Coleoptera: Chrysomelidae) εντοπίστηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας τον Ιούλιο του 2009, αρχικά στο νομό Θεσσαλονίκης. Ο κ. Δημήτρης Παπαχρήστος, εντομολόγος από το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο, δήλωσε

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ

  Σχετικά με το θόρυβο για το βιβλίο του Δ. Κουφοντίνα «Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη» και τον πρόλογο που έκανα σε αυτό, θέλω να διευκρινίσω τα εξής:
Δεν είμαι και ουδέποτε υπήρξα μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Ανήκα στην Ομάδα Ρόζα, αλλά, όπως και άλλα μέλη της, δεν εντάχθηκα στο κόμμα. Φυσικά, αυτά είναι γνωστά, ωστόσο διάφοροι κύκλοι σκόπιμα αναφέρονται στον ΣΥΡΙΖΑ για να συντηρούν το αγαπημένο τους τρομοϋστερικό και εμφυλιοπολεμικό κλίμα.
Είμαι ιδρυτικό μέλος του Δικτύου για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα και με αυτή την ιδιότητα κατάθεσα ως μάρτυρας υπεράσπισης του Δημήτρη Κουφοντίνα, υποστηρίζοντας ότι η 17 Νοέμβρη υπήρξε οργάνωση της επαναστατικής Αριστεράς και οι κατηγορούμενοι ως μέλη της πολιτικοί κρατούμενοι.

Ομιλία ΕΠΑΜ με τον Δ. Καζάκη στη Λάρισα

Εκδήλωση διοργανώνει ο πυρήνας Λάρισας του Ε.ΠΑ.Μ  την Κυριακή 9 Μαρτίου στις 18:30 στο ξενοδοχείο «Μετροπόλ» (Ρούσβελτ 14, Λάρισα) με θέμα ''Οι 100 πρώτες μέρες μιας κυβέρνησης παλλαϊκού μετώπου" και με κεντρικό ομιλητή τον Δημήτρη Καζάκη. Μετά τις ομιλίες θα δοθεί χρόνος για ερωτήσεις από το κοινό.

Το πενάκι του Latuff... κεντάει για την Ουκρανία και τους ναζί της ΕΕ & ΗΠΑ

Απεργία διαρκείας ξεκινούν οι αυτοκινητιστές

Απεργία διαρκείας ξεκινούν οι αυτοκινητιστές
Aπεργία διαρκείας ξεκινούν από το προσεχές Σάββατο, 8 Μαρτίου οι αυτοκινητιστές.

"Δυστυχώς παρά τις συνεχείς προσπάθειες της ΟΦΑΕ προκειμένου να βρεθεί λύση για την πάταξη της παράνομης μεταφοράς από φορτηγά ξένων χωρών και από ΙΧ, τα αρμόδια υπουργεία παρά τις επανειλημμένες – επί μια δεκαετία - δεσμεύσεις τους για την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου, αθέτησαν τις υποσχέσεις και δεν προχώρησαν στην λήψη κανενός μέτρου προς αυτή την

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “International Fair Of Tourism” στο Βελιγράδι

 Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο πλαίσιο της προώθησης του θεσσαλικού τουριστικού προϊόντος στη διεθνή αγορά, έλαβε μέρος στην 36η Διεθνή Τουριστική Έκθεση “International Fair Of Tourism ” του Βελιγραδίου από τις 27-2 έως τις 2-3-2014, με δικό της περίπτερο, ως συνεκθέτης του ΕΟΤ.
Η συγκεκριμένη τουριστική έκθεση, ανταποκρινόμενη στα διεθνή πρότυπα, δημιουργεί σταθερές

Ν.Δ – ΣΥΡΙΖΑ : Αντιπαράθεση μακριά από τα προβλήματα των αγροτώνΑποτελεί πλέον αναμφισβήτητο γεγονός η εξαθλίωση, το ξεκλήρισμα της αγροτιάς τόσο στην περιοχή της Ηπείρου, όσο και πανελλαδικά. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της αντιαγροτικής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής ( ΚΑΠ ), που χρόνια τώρα

Επέστρεψε στη Σκόπελο το κλιμάκιο της Taskforce

Επανήλθαν στη Σκόπελο οι εμπειρογνώμονες της Taskforce, οι οποίοι πραγματοποιούν από χθες διαδοχικές συναντήσεις με υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου οι οποίες θα συνεχιστούν και σήμερα. Οι αντίστοιχες συναντήσεις γνωριμίας που πραγματοποίησε στις αρχές Ιανουαρίου πενταμελής ομάδα η οποία απαρτίζονταν από Ελληνες και ξένους εμπειρογνώμονες, συνεχίζονται, αυτή την φορά από δύο στελέχη της TaskForce.
Στόχος της επίσκεψης είναι «να εξετάσουν οι εμπειρογνώμονες την ετοιμότητα του Δήμου, προκειμένου να παίξει ρόλο στην απορροφητικότητα των πόρων του νέου ΕΣΠΑ» αναφέρει ο Δήμαρχος Σκοπέλου, Γιώργος Μιχελής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ Ελλάδα - Κορέα live streaming((Watch))=Greece vs South Korea Live Stream International Football Friendl

ΕΞΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΘΗΤΕΙΑ ΜΕ 27.000 ΔΡΧ

Οι Ρώσοι προτιμούν το ελληνικό καλοκαίρι

Οι Ρώσοι προτιμούν το ελληνικό καλοκαίρι
Οι Ρώσοι προτιμούν το ελληνικό καλοκαίρι 

Η Ελλάδα αναδείχθηκε πέρυσι, για πρώτη φορά, στην τρίτη θέση των δημοφιλών προορισμών στις προτιμήσεις των Ρώσων τουριστών, σύμφωνα με τη ρωσική Στατιστική Υπηρεσία (Rosstat) και τα επίσημα αποτελέσματα του περασμένου έτους.

Ανεξάρτητη Ριζοσπαστική Κίνηση Καθηγητών ΜαγνησίαςΦτάνουν οι μέρες (22 Μάρτη) που η καταστροφική πολιτική της Κυβέρνησης της ΕΕ και του ΔΝΤ θα προσπαθήσει να υλοποιήσει  την απόλυση συναδέλφων μας που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα. Μέχρι σήμερα, παρά τα όσα διαδίδουν τα παπαγαλάκια της κυβερνητικής προπαγάνδας, από τους 1870 σε «διαθεσιμότητα» δεν έχει μεταταγεί κανένας εκπαιδευτικός, αλλά ακόμα και αν υλοποιήσουν όσες μετατάξεις υποσχέθηκαν, θα αφορούν  υποβαθμισμένες θέσεις (πχ βοηθούς νοσηλευτών Δ.Ε. με μισθό 580 ευρώ). Όσοι δεν «χωράνε» στις υποβαθμισμένες θέσεις ανά την Ελλάδα, θα γίνουν νέα θύματα της μνημονιακής πολιτικής.

Ο Κουφοντίνας έγραψε βιβλίο με τίτλο "Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη"

Το ηγετικό στέλεχος της 17 Νοέμβρη και από τους λίγους που ανέλαβαν προσωπική ευθύνη για τη δράση της, ο φυλακισμένος Δημήτρης Κουφοντίνας, έγραψε βιβλίο με τον τίτλο "Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη", που φέρενι στο φως λεπτομέρειες για την επιχειρησιακή δράση της οργάνωσης αλλά και την οργανωτική της δομή. Το βιβλίο του Δημήτρη Κουφοντίνα κυκλοφορεί αύριο Τετάρτη από τις εκδόσεις Λιβάνη.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου