Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Να χαίρεται τον “μουσειακό” πρασινοφρουρό του ο Λοβέρδος – Ο Μάκης Γιομπαζολιάς ο “βαφτισιμιός” του μεγαλοκαναλάρχη των off shore διορίστηκε(ξανά) στο Δημόσιο!

makis-giompazolias

Αυτό και αν είναι…Χριστουγεννιάτικος ρουσφετομποναμάς! Ο πάλαι ποτέ “αυριανιστής” πρασινοφρουρός , Μάκης Γιομπαζολιάς, διορίστηκε από τον Ανδρέα Λοβέρδο για τις…υπηρεσίες του στη συγκυβέρνηση ως αντιπρόεδρος στην διοικούσα επιτροπή της ανώτατης σχολής της
Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής εκπαίδευσης. Δηλαδή θα “σκοτώνεται” στη δουλειά ο διευθυντής των off shore εταιρειών του αφανούς πολυκαναλάρχη Φίλιππου Βρυώνη.  Ο…μουσειακός κρατικοδίαιτος διευθυντής της μαύρης εργασίας των ανασφάλιστων και υπό καθεστώς τρομοκρατίας-ομηρίας εργαζομένων που τους καταθέτουν το δώρο των Χριστουγέννων στον τραπεζικό λαγαριασμό τους και την επόμενη μέρα απαιτούν από το λογιστήριο να τους το…επιστρέψουν μέχρι το τελευταίο σεντ!
loverdos-efimerida-kivernisis-makeleio

Διαβάστε στο φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως τον περίφημο διορισμό του Μάκη Γιομπαζολιά
Να τον χαίρεται ο κύριος Λοβέρδος ή κατά κάποιους Λουέρντι. Άλλωστε αυτή την στιγμή το λιγότερο που θα έπρεπε να μας απασχολεί ειναι η φημολογούμενη εβραϊκή του καταγωγή. Να ρωτήσουμε τον υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κάτι και εμείς οι εξαθλιωμένοι οικογενειάρχες που ψάχνουμε το άδειο πορτοφόλι μας για να ταΐσουμε τα παιδάκια μας και να πληρώσουμε τα χαράτσια, τον ΕΝΦΙΑ , τα τέλη κυκλοφορίας και κάθε λογής φορομπηχτικές αποφάσεις της κυβέρνησης που υπηρετεί:
“Εμείς Κε Λοβέρδο μήπως δεν πίνουμε την ίδια μάρκα οινοπνευματώδους ποτού με τον Μάκη;”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger