Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2013

Σοκ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» από τον τραυματισμό του Μαρινάκη

Σοκ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» από τον τραυματισμό του Μαρινάκη

Ο Παναθηναϊκός έφυγε με τους τρεις βαθμούς από το «Κλεάνθης Βικελίδης»

Σοκ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Μαρινάκης έπεσε στο έδαφος μετά από σύγκρουση στο αέρα κεφάλι με κεφάλι με τον Κύργια και για τρία περίπου λεπτά ήταν λιπόθυμος στο χορτάρι με τους γιατρούς του Παναθηναϊκού και του Άρη να κάνουν απεγνωσμένες προσπάθειες για να τον συνεφέρουν. Ήταν στο 65’ του αγώνα, όταν σε μια σέντρα μέσα στην περιοχή του Άρη πήδηξαν μαζί ο Μαρινάκης με τον Κύργια και χτύπησαν τα κεφάλια τους.

ΑΕΚ - Γ.Σ.ΛΑΜΙΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ

Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν
Οι δύο ομάδες βρίσκονται μαζί με τον Φοίνικα στην 4η θέση της βαθμολογίας με 8 βαθμούς. Η «Ενωση» έχει τρεις νίκες στο πρωτάθλημα. Πολύ καλό ξεκίνημα έχει κάνει και η Λαμία που επίσης έχει 3 νίκες 4 αγώνες. Η ΑΕΚ δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα με εξαίρεση την περίπτωση του Μαντέκα που έχασε αρκετές προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα. Αντίθετα οι Ισπανοί Τόρες, Γκενς επέστρεψαν.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης το αίτημα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σκοπέλου

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης το αίτημα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σκοπέλου για χρηματοδότηση του νέου, υπερσύγχρονου ελαιουργείου που βρίσκεται στην περιοχή Δρακοντόσχισμα, προκειμένου να προχωρήσουν οι εργασίες ανέγερσης.
Τα μέλη του Συνεταιρισμού της Σκοπέλου πληροφορήθηκαν τις προηγούμενες μέρες ότι δόθηκε τελικά το «πράσινο φως» για την υλοποίηση ενός αιτήματος που βρίσκονταν σε εκκρεμότητα από το 2010 και είχαν χθες συνάντηση, για το ίδιο θέμα,  με το Δήμαρχο Σκοπέλου. Όπως αναφέρει ο κ. Μιχελής «είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι εγκρίθηκε η επενδυτική πρόταση για μετεγκατάσταση του Συνεταιρισμού από το κέντρο της Σκοπέλου στο νέο

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΟΞΑΣ ΔΡΥΜΟΥ


Δειτε το

 για τη γυναίκα το παιδί την υγεία τη διατροφή την τεχνολογία το περιβάλλον την ομορφιά το cinema το sex
http://diteto.blogspot.gr/

Τα τέλη χρήσης του λιμανιού έδιωξαν τους... σκαφάτους

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙ ΑΜΟΙΒΗΣ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ

Η εποχή της λιτότητας που διανύουμε φαίνεται ότι δεν αφήνει κανέναν ανεπηρέαστο, καθώς ακόμη και αυτοί που δαπάνησαν μια ολόκληρη υπηρεσία για να αποκτήσουν σκάφος, εμφανίζονται προβληματισμένοι στην καταβολή τέλους χρήσης του λιμανιού στον Πλαταμώνα, με αποτέλεσμα η εικόνα που αντικρίζει κανείς με τα λίγα σκάφη στο τουριστικό αγκυροβόλι της περιοχής να μην θυμίζει σε τίποτα παλιές ένδοξες εποχές.

Ενοίκιο που πληρώνουμε για την Δ.Ο Υ Ν. ΙΩΝΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ. 7.537,53 ΕΥΡΩ.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου