Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ Olympiakos - Unicaja Live Stream Live streaming

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΑΠΟΧΩΡΗ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ! ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ....

Στη μητέρα των μαχών, ο σκοπός θα κρίνει το αποτέλεσμα.

http://olympiada.files.wordpress.com/2010/08/14-ce97ce9acea5cea1ce91cea4ce97cea3cea1cea91985.jpg?w=149&h=198Πριν πιάσεις “τ’ άρματα”, σκέψου προσεκτικά τον λόγο που μπαίνεις στη μάχη.

Εάν μπεις στη μάχη για τα φράγκα, για την κονόμα, για “οικονομικά αιτήματα”, τότε είσαι ένα πορτοφόλι. Αναπόφευκτα θα σε αδειάσουν και θα σε πετάξουν στα σκουπίδια.
Εάν μπεις στη μάχη για την αλαζονεία, για τη “μαγκιά” και την φιγούρα, τότε θα έχεις την τύχη του Κόκορα. Τον αφήνουν στο κοτέτσι πλουμιστό, να νομίζει ότι είναι ο βασιλιάς και να κοκορεύεται μέχρι που μια ωραία πρωΐα, αντιλαμβάνεται ότι είναι απλώς η μακαρονάδα του αφεντικού.

Ο καιρός «έριξε» στα βράχια το σκάφος

Ο καιρός «έριξε» στα βράχια το σκάφος

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σίφνου, για σκάφος που βρισκόταν σε δυσχερή θέση στον όρμο «ΦΑΡΟΥ».

Σποράδες Δαμάσκηνο Σκοπέλου στην Αμερική

Δαμάσκηνο Σκοπέλου στην Αμερική
Αξιόλογη δραστηριότητα αναπτύσσει ο 45χρονος Θανάσης Γριπιώτης ο οποίος ασχολείται αποκλειστικά με τη βιολογική καλλιέργεια του δαμάσκηνου Σκοπέλου, το οποίο προωθεί στην εγχώρια και τη διεθνή αγορά.
Οι καρποί των προσπαθειών του Σκοπελίτη παραγωγού φτάνουν πλέον και στο εξωτερικό, μέχρι και την Αμερική συγκεκριμένα, μέσω ιδιωτών και κυρίως ομογενών,  οι οποίοι προτιμούν το δαμάσκηνο Σκοπέλου για την καθημερινή τους διατροφή. «Δεν κάνω εξαγωγές σε καταστήματα, εξηγεί ο ίδιος, αλλά στέλνω σε ιδιώτες τις ποσότητες δαμάσκηνου που μου ζητούν. Οι ποσότητες που διαθέτω στο εξωτερικό δεν είναι μεγάλες μέχρι στιγμής, αλλά υπάρχει μεγάλη ζήτηση από διάφορες χώρες», αναφέρει ο κ. Γριπιώτης και προσθέτει: «στόχος μου είναι, να

Όπου υπάρχει αλληλεγγύη, ο φασισμός υποχωρείΣτην σημερινή Ελλάδα της κρίσης ζουν περίπου 600.000 παιδιά κάτω από το όριο της φτώχειας, 3 εκατομμύρια από το συνολικό πληθυσμό ζουν στα όρια της φτώχειας. Κι η κυβέρνηση των μνημονίων, των αστέγων, των υποσιτισμένων παιδιών, είναι αποφασισμένη "να σπάσει αυγά για να κάνει ομελέτα". Μόνο που πλέον αυγά δεν υπάρχουν (πρόσφατα στοιχεία της Unicef).
69 χρόνια μετά την απελευθέρωση του Βόλου από την ναζιστική κατοχή, ζητήματα, που πολλοί θεωρούσαν λυμένα και τελειωμένα, όπως η καταστρατήγηση εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων, η φτωχοποίηση και ο φασισμός, κάνουν απεγνωσμένες προσπάθειες να κατακτήσουν την πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα, σε βάρος του μεγαλύτερου κομματιού της κοινωνίας της χώρας.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου