Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2013

Στη Σκόπελο το πρώτο ραδιοτηλεσκόπιο


Στη Σκόπελο θα τοποθετηθεί το πρώτο ερασιτεχνικό ραδιοτηλεσκόπιο, χάρη στο μεράκι του Γιώργου Μιχαήλ, μέλους της Εταιρείας Αστρονομίας και Διαστήματος Βόλου, ο οποίος ζει στο συγκεκριμένο νησί.
Το εν λόγω ραδιοτηλεσκόπιο υψηλής ευκρίνειας έχει κατασκευαστεί από ερευνητική ομάδα του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και θα παρουσιαστεί ενώπιον κοινού στο πλαίσιο του 8ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Αστρονομίας, που θα πραγματοποιηθεί 11 με 13 Οκτωβρίου στη Θάσο.

Έκτακτο ελεύθερος o Ηλίας Κασιδιάρης
Συμφώνα με πληροφορίες με απόφαση του ανακριτή αφέθη ελεύθερος ο  Ηλίας Κασιδιάρης

Δημοπρατείται ο νέος εξοπλισμός για τα Ειδικά Σχολεία της Σκιάθου

Νέο εξοπλισμό αποκτά το ειδικό σχολείο Σκιάθου μετά την έγκριση δημοπράτησης, που έδωσε σήμερα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός. Συγκεκριμένα πρόκειται για το ενταγμένο στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας έργο «Εξοπλισμός 2/θ Eιδικού Δημοτικού Σχολείου Σκιάθου και για το τμήμα ένταξης Γυμνασίου Σκιάθου», προϋπολογισμού 19.766,40 € (με ΦΠΑ).

Όπως ανέφερε ο κ. Αγοραστός, μέσω του ΕΣΠΑ, υλοποιούμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα συνολικού προϋπολογισμού 2,7 εκατ. €, με στόχο των εξοπλισμό όλων των Τμημάτων Ένταξης και Ειδικών Σχολείων της Θεσσαλίας. «Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες υποδομές στα σχολεία αυτά, ώστε να λειτουργήσουν σωστά και να εκπληρώσουν το βασικό σκοπό τους, δηλαδή την επανένταξη των παιδιών με

Σποράδες Σκόπελος Αλλαγές δρομολογίων για το «Πρωτεύς»

Όπως ανακοινώθηκε από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, για την χρονική περίοδο από 1-10-2013 έως και 31-10-2013, τα δρομολόγια εκάστης Τετάρτης- Πέμπτης και Παρασκευής, του Ε/Γ-Ο/Γ «Πρωτεύς» Ν.Π. 4007, θα εκτελούνται τροποποιημένα ως ακολούθως: Τετάρτη: Από Αλόννησο 05.45 – Σκόπελος 06.15-06.25- Γλώσσα 7.20-7.30, Σκιάθο 08.00-08.10- Βόλο 10.50. Πέμπτη: Από Βόλο 15.00- Σκιάθο 18.00-18.15- Σκόπελο 20.00-20.10- Αλόννησο 20.40. Παρασκευή: Από Αλόννησο 05.15- Σκόπελο 05.45-05.55, Γλώσσα 06.50-7.00, Σκιάθο 07.30/07.40- Βόλο 10.20-14-30, Σκιάθο 17.15-17.30, Γλώσσα 18.00-18.10, Σκόπελο 19.05-19.15, Αλόννησο 19.45

Η αποκαλυπτική φωτογραφία της Ζέτας


Η Ζέτα Μακρυπούλια πρωταγωνιστεί στη θεατρική μεταφορά του μιούζικαλ «Μερικοί Το Προτιμούν Καυτό», που κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο στο θέατρο «Παλλάς» στην Αθήνα.

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια θα υποδυθεί το ρόλο της Σούγκαρ, που στον κινηματογράφο ερμήνευσε η Μέριλιν Μονρόε, και ακόμα μια φωτογραφία από την επίσημη φωτογράφιση της παράστασης είδε το φως της δημοσιότητας, με τη Ζέτα Μακρυπούλια πιο σέξι από ποτέ

Καταγγέλλει την ΕΣΚΑΘ ο ΓΣ Σκιάθου για μεθοδεύσεις αλλαγής της έδρας της

Ανακοίνωση-διαμαρτυρία εξέδωσε ο ΓΣ Σκιάθου με αφορμή το γεγονός ότι ομάδες της κατηγορίας της (Α2 ΕΣΚΑΘ) δεν επιθυμούν να μεταβούν στη Σκόπελο όπου οι Σκιαθίτες θα δηλώσουν έδρα τη φετινή σεζόν (το δικό τους νησί δεν διαθέτει κλειστό γυμναστήριο όπως προβλέπεται στην προκήρυξη του πρωταθλήματος).


Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Τραγελαφικές συζητήσεις έλαβαν χώρα στην κλήρωση των πρωταθλημάτων της ΕΣΚΑΘ την Κυριακή, αναφορικά με τη συμμετοχή της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας. Καταρχήν παρουσιάστηκε ένα χαρτί με υπογραφές κάποιων ομάδων που δεν θέλουν ο Γ.Σ.Σκιάθου να έχει έδρα ούτε στη Σκιάθο αλλά ούτε και στη Σκόπελο.


Οι ομάδες αυτές θέλουν να έχουμε έδρα όπου θέλουν αυτές αν και ο κανονισμός της Ε.Ο.Κ. στο άρθρο 28 αναφέρει ότι ο γηπεδούχος είναι αυτός που επιλέγει την έδρα του αρκεί αυτή να τηρεί τις προδιαγραφές της ομοσπονδίας.


Η ΕΣΚΑΘ όχι μόνο δεν μας ενημέρωσε από πριν για το χαρτί αυτό, ως όφειλε μιας και μας αφορούσε άμεσα, όχι μόνο δεν τους το επέστρεψε πίσω ως απαράδεκτο μια και δεν συνάδει με την ισονομία όλων των ομάδων, αλλά μας είπε ότι μιας και το ζητούν όλες οι ομάδες -κάτι αναληθές γιατί αν και δεν το έχουμε στα χέρια μας ακόμη, γνωρίζουμε ότι δεν είναι όλες, κάποιες αρνήθηκαν- και παρερμηνεύοντας τους κανονισμούς που ισχύουν σε όλο τον κόσμο και σε όλα τα σπορ ότι ο γηπεδούχος διαλέγει την έδρα του, ότι έτσι πρέπει να γίνει.


Ύστερα από τις έντονες διαμαρτυρίες μας προς όλο το συμβούλιο της ΕΣΚΑΘ, κατέληξαν ότι πρέπει να περιμένουμε γιατί θα ψάξουν και μέσω της ΕΟΚ να βρουν τον τρόπο με τον οποίο την απόφαση αυτή θα την κάνουν νόμιμη, μιας και αρκετά μας ανέχτηκαν όλα τα προηγούμενα χρόνια στα πρωταθλήματά τους. Δεν έχουν προσέξει φαίνεται στο χάρτη της χώρας μας ότι η Σκιάθος ανήκει ακόμη στην Ελλάδα, στη Θεσσαλία, στη Μαγνησία και στις Β. Σποράδες και προσφέρει τα μέγιστα στην προβληματική οικονομία της χώρας μας.

Άρα δεν συμμετέχει στα πρωταθλήματα τιμής ένεκεν όπως προ 2 ετών μας ανέφερε μέλος της ΕΣΚΑΘ, αλλά νόμιμα και υποχρεωτικά είτε το θέλουν είτε όχι. Όσο κι αν δεν τους αρέσει, όσο κι αν θέλουν να εξυπηρετούν τα μίζερα ομολογουμένως συμφέροντα κάποιων ελαχίστων συλλόγων, αυτό ας μην το ξεχνούν.


Μετά τιμής για τον Γ.Σ.Σκιάθου, ο πρόεδρος, Μίχας Δημήτριος".

ΣΠΟΡΑΔΕΣ Προσάραξη σκαφους στην Σκόπελο

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Σκοπέλου, για περιστατικό προσάραξης του Ι/Φ «ΙΡΙΣ» Ν.Π. 7089 σε βραχώδη ακτή της νήσου «ΣΚΑΤΖΟΥΡΑ» Σποράδων, με τρεις (03) αλλοδαπούς επιβαίνοντες.

Άμεσα στη περιοχή κατέπλευσε προς παροχή συνδρομής πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. όπου διαπίστωσε ότι οι τρεις (03) αλλοδαποί επιβαίνοντες είχαν αποβιβαστεί στην ξηρά, καλά στην υγεία τους, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκαν ασφαλώς στο λιμένα της Σκοπέλου.

Πρόγραμμα Κατάληψης 1 - 7/10/2013


ΤΡΙΤΟ ΡΑΙΧ ’Η ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ;

bogiopoulos(Τρ. 1/10/13 - 13:15)
Του ΝΙΚΟΥ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΥ*
Ερώτημα (ή και συμπέρασμα) 1ο: Έχει ακόμα υποστηρικτές η αφελής και αστεία θεωρία που διατείνεται ότι «το κράτος είναι μπάχαλο»; Το κράτος, αντιθέτως, διαπιστώσαμε ότι δουλεύει ρολόι. Όταν θέλει είναι πανταχού παρόν. Μπορεί, για παράδειγμα, τα ταμεία ανεργίας του κράτους να μη δουλεύουν καλά, αλλά οι υπερκοριοί του κράτους δουλεύουν στην εντέλεια. Μπορεί τα γραφεία επιθεώρησης εργασίας να μη δουλεύουν καθόλου, αλλά οι μηχανισμοί παρακολούθησης, φακελλώματος, συλλήψεων, δουλεύουν ολημερίς.
Ερώτημα (ή και συμπέρασμα) 2ο: Ένα κράτος που δουλεύει με τέτοιο συγχρονισμό, με τέτοια ταχύτητα και με τέτοια αποτελεσματικότητα, όπως έδειξε στην περίπτωση της ναζιστικής συμμορίας,  θα πρέπει να είχε κάποιο λόγο που τόσο καιρό δεν αντιδρούσε απέναντι στη Χρυσή Αυγή. Αλλά ποιό λόγο άραγε είχε το κράτος και δεν αντιδρούσε;  Μάλιστα, αντί να προστατεύει την κοινωνία από τη Χρυσή Αυγή, κατηγορούσε την κοινωνία και συκοφαντούσε  τους λαϊκούς αγώνες, ανεμίζοντας τη σημαία της θεωρίας των «δυο άκρων». Τί να υποθέσουμε; Ότι το κράτος δεν αντιδρούσε γιατί η Χρυσή Αυγή ήταν, τελικά, χρήσιμη στο κράτος; Ότι την άφηνε να υπάρχει ώστε να παίζει με τη θεωρία των «δυο άκρων»;

Προετοιμάζει την παρουσίαση

Προετοιμάζει την παρουσίαση

Στην παρουσίαση των σχεδίων του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στους φιλάθλους της ομάδας έχει στρέψει την προσοχή του ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης φέρεται να βρίσκεται σε αναζήτηση χώρου, όπου θα φιλοξενηθεί η σχετική εκδήλωση.

Watch live on your PC in Live Streaming Borussia Dortmund - Olympique Marseille Champions League Ντόρτμουντ vs. Μαρσέιγ | Champions League


LIVE STREAM - Champions League Ζενίτ - Αούστρια Βιέννης Streaming Live Uefa Champions League Zenit St Petersburg V Austria Vienna Watch Online

Watch Celtic vs FC Barcelona Live Stream Online Free

Watch Live Streaming Uefa Champions League Arsenal Vs Napoli

Watch - Chelsea vs. Steaua Bucuresti Chelsea vs Steaua Bucuresti live streaming UEFA Champions League


Σκοπελος Προς λαμόγια κερνάμε μπύρα.....


Ο Άρης και ο Νέος ΕΛΑΣ (ΕΛΑΣ-Ν). Οι αντάρτες που δεν παρέδωσαν ποτέ τα όπλα

Στο κείμενο που ακολουθεί, θα αναφέρουμε πολλές πληροφορίες για το νέο αντάρτικο του Άρη Βελουχιώτη μετά τη Βάρκιζα, τον νέο ΕΛΑΣ (γνωστό και ως ΕΛΑΣ-Ν), το ΜΕΑ και τους αντάρτες εκείνους οι οποίοι αποφάσισαν να συνεχίσουν τον ένοπλο αγώνα και να πολεμήσουν στο πλευρό του Άρη Βελουχιώτη.

Σφραγίστηκε η ταβέρνα που "τα έβαλε" με το ΣΔΟΕ

Σφραγίστηκε η ταβέρνα που τα έβαλε με το ΣΔΟΕ
Σφραγίστηκε η ταβέρνα που "τα έβαλε" με το ΣΔΟΕ
Λουκέτο μπήκε πριν από λίγες ημέρες στην ταβέρνα στις "Αρχάνες", που πριν από περίπου δύο μήνες, έγινε πρώτη είδηση στην Ελλάδα, λόγω του «θερμού επεισοδίου» μεταξύ θαμώνων, ιδιοκτητών και κλιμακίου του ΣΔΟΕ που πήγε να κάνει έλεγχο για αποδείξεις.
Η εντολή του ΓΓ του yπουργείου Οικονομικών Χάρη Θεοχάρη για σφράγισμα του καταστήματος έφτασε στο Ηράκλειο, αρχικά στην Α’ΔΟΥ, η οποία όμως δήλωσε αναρμόδια και παραπέμφθηκε στη Β’ΔΟΥ, η οποία και εκτέλεσε την εντολή.

Και τώρα τι; (Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έβαλε λουκέτο)

http://ciaoant1.blogspot.gr/2013/10/blog-post.html

Στην Αμερική, ο Ομπάμα δεν τα βρήκε με τους Ρεπουμπλικάνους, και η κυβέρνηση "έβαλε λουκέτο", μιας και το χρέος των ΗΠΑ ξεπέρασε το νομικό όριο. Αυτή τη φορά δεν υπήρξε δηλαδή συμφωνία για μια τροπολογία που θα ανέβαζε το όριο αυτό, ώστε να μην χρειαστεί να κηρύξει χρεωκοπία η κυβέρνηση.

ο Λοχαγός Θωμάς Μήτσου, του Γ’ Λόχου ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ ΖΗΤΑ ΛΟΧΑΓΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ ΖΗΤΑ ΛΟΧΑΓΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ


Ένα ακραία αυταρχικό περιστατικό μας καταγγέλθηκε από νεοσύλλεκτους συναδέλφους φαντάρους στο ΚΕΝ Μεσολογγίου.

Ο καιρός άλλαξε και πολλές περιοχές μετρούν τις «πληγές» τους Άνοιξαν οι ουρανοί - Καταστράφηκαν σπίτια, εγκλωβίστηκαν οδηγοί

Σε Πάτρα, Αγρίνιο, Λαμία, Αρκαδία, Καβάλα τα σοβαρότερα προβλήματα

Χθες το βράδυ άνοιξαν οι ουρανοί σε όλη τη χώρα! Ο καιρός άλλαξε και πολλές περιοχές μετρούν τις πληγές τους από τις ισχυρές βροχοπτώσεις.

Σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει σε αρκετές περιοχές της δυτικής και κεντρικής Ελλάδας η κακοκαιρία των τελευταίων ωρών, η οποία έφτασε στην έξαρση της τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Με το πρώτο φως της ημέρας, συνεργεία του Δήμου ξεκίνησαν μια μεγάλη προσπάθεια, όχι μόνο να αποκατασταθούν οι ζημιές, αλλά και να καθαριστούν οι δρόμοι.

Τηλεφώνημα για βόμβα στη ΔΕΗ Βόλου

Πρωινός πανικός στη ΔΕΗ Βόλου, όπου τηλεφώνησε άγνωστη γυναίκα στις 8.35 το πρωί και είπε ότι πρόκειται να εκραγεί εκρηκτικός μηχανισμός.

Το τηλεφώνημα έγινε στη βάρδια βλαβών, από άγνωστη γυναίκα και αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, ενώ έγινε εκκένωση του κτιρίου της ΔΕΗ, όπου βρισκόταν περίπου 200 πελάτες για να πληρώσουν λογαριασμούς, αλλά και της ΔΕΔΔΗΕ, με το σύνολο περίπου των 100 εργαζομένων.

Επί τόπου έφτασε, πέντε λεπτά μετά το τηλεφώνημα, ισχυρή αστυνομική δύναμη, ενώ ξεκίνησαν έρευνες στο κτίριο από σκύλο ανίχνευσης εκρηκτικών υλών, ενώ εργαζόμενοι και πελάτες

Τι επιδιώκουν;

Οι εργαζόμενοι πρέπει να είναι επιφυλακτικοί με τις τελευταίες εξελίξεις. Η ΧΑ είναι εγκληματική οργάνωση γιατί πάνω απ' όλα είναι μαχητικός υπερασπιστής του καπιταλιστικού συστήματος, μπράβος του κεφαλαίου, μηχανισμός καταστολής της εργοδοσίας. Είναι φυσικό τέτοιοι μηχανισμοί να συνδέονται με τον υπόκοσμο και το οργανωμένο έγκλημα. Η ΧΑ και κάθε τέτοιου είδους μηχανισμός διαπλέκεται στενά με το αστικό κράτος και τους μηχανισμούς του, όποια και αν είναι η κυβέρνηση. Η ίδια η ζωή έχει αποδείξει, άλλωστε, ότι οι θεωρίες των μεμονωμένων περιστατικών, σταγονιδίων κ.λπ. δεν ισχύουν. Το κύριο ερώτημα είναι τι επιδιώκουν από την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Οσο και αν οι κινήσεις της κυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και των αστικών θεσμών πήραν υπόψη τους τη λαϊκή αγανάκτηση και κινητοποίηση ενάντια στη χρυσαυγίτικη δράση, αυτό δεν μπορεί να

χρεοκοπία στις ΗΠΑ, παραλύει η κυβέρνηση


Μετά την αποτυχία μιας σειράς προσπαθειών της τελευταίας στιγμής, Γερουσία και Λευκός Οίκος απέτυχαν να ξεπεράσουν το αδιέξοδο της ψήφισης του προυπολογισμού, θέτοντας σε λειτουργία το πρώτο «λουκέτο» της Ομοσπονδιακής κυβέρνησης μετά απο 17 χρόνια.

The New York Times, ΑΠΕ/ΜΠΕ, Bloomberg
Λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυκτα (τοπική ώρα) ο Λευκός Οίκος έδωσε εντολή προς τις ομοσπονδιακές υπηρεσίες να θέσουν σε εφαρμογή τα σχέδια διακοπής λειτουργίας, καθώς δεν

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ... ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ Ε.Ε. "Κλείνουν" τα σύνορα για Έλληνες που αναζητούν εργασία

Η Ευρωπαϊκή Ένωση της αλληλεγγύης και της στήριξης των λαών, αυτή στην οποία έχει εναποθέσει τις ελπίδες του ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς για διέξοδο από την οικονομική κρίση, ετοιμάζεται να κλείσει τα σύνορα της για τους Έλληνες που αναζητούν εργασία μετά από πρόταση Βρετανών, Ολλανδών και Σουηδών και τη σύμφωνη γνώμη των Γερμανών.

ΤΩΡΑ: Ισχυρή καταιγίδα στην Σκόπελο Σφοδρή βροχόπτωση συνοδευόμενη από αστραπόβροντα πλήττει τώρα μεγάλο μέρος της Σκοπέλου ...

Σφοδρή βροχόπτωση συνοδευόμενη από αστραπόβροντα πλήττει τώρα μεγάλο μέρος της Σκοπέλου προκαλώντας ήδη σοβαρά προβλήματα κυρίως στους δρόμους οι όποιοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια..

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΑ

(Δευτ. 30/9/13 - 09:10)
Του Γ. ΔΕΛΑΣΤΙΚ*
Η σύλληψη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής και κορυφαίων ηγετικών στελεχών του νεοναζιστικού αυτού πολιτικού κόμματος είχε τουλάχιστον δύο σοβαρότατες συνέπειες. Η πρώτη είναι προφανέστατη: ασκεί εντονότατη πίεση προς την κατεύθυνση της ουσιαστικής διάλυσης της ΧΑ. Η δεύτερη είναι μάλλον απροσδόκητη: το πολιτικό σκηνικό της χώρας εξαρτάται από τις αποφάσεις του κρατούμενου αρχηγού της Χρυσής Αυγής!
Από αυτό που θα αποφασίσει ο Νίκος Μιχαλολιάκος και στον βαθμό που θα υπακούσουν στις αποφάσεις του τόσο οι βουλευτές της ΧΑ όσο και όλοι όσοι συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια του ακροδεξιού αυτού κόμματος στις εκλογές του Ιουνίου του 2012 -πράγμα καθόλου βέβαιο, πρέπει να υπογραμμίσουμε- ενδέχεται να κριθεί ακόμη και το αν θα παραμείνει στην εξουσία η κυβέρνηση Σαμαρά!

Γυναίκα πήδηξε από το πλοίο για να αυτοκτονήσει


Στο δρομολόγιο του πλοίου «Νήσος Κεφαλονιά» που αναχώρησε στις 20.00 από τον Πόρο με προορισμό την Κυλλήνη νεαρή κοπέλα προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της πηδώντας μέσα στη νύχτα από το πλοίο στη θάλασσα.
Ευτυχώς την είδαν αμέσως άτομα του πληρώματος και ειδοποίησαν το καπετάνιο που αμέσως σταμάτησε το πλοίο και γύρισε πίσω. Στο σημείο κατέβηκε φουσκωτό του πλοίου «Νήσος Κεφαλονιά» και μετά από 14 λεπτά εντόπισε τη κοπέλα στα παγωμένα νερά του Ιονίου ζωντανή. Την ίδια στιγμή είχε ειδοποιηιθεί το λιμεναρχείο Αργοστολίου και το

ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΑΚΗΣ Η ΝΔ διέγραψε τον δικηγόρο του Η.Κασιδιάρη από μέλος της!

Όπως ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Παύλος Σαράκης διαγράφεται από τα μητρώα μελών του κόμματος επειδή ανέλαβε ... δικηγόρος του βουλευτή της ΧΑ, Ηλία Κασιδιάρη!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου